Kako te onda mogu kontaktirat, da i za mene jednu naručiš :mrgreen:
Printable View
Kako te onda mogu kontaktirat, da i za mene jednu naručiš :mrgreen:
Ima neki Glass Service, nedje blizu Benita Pistolata (ili tako nesto).
Staklo koje su mi ugradili je vrlo slicno ono sto su mi skinuli, ali nisam zadovoljan njihovom profesionalnoscu :
a) lijepo sam ih pitao je li mogu da prebace stikere sto se lijepe na sajbe, rekli su da moze, a onda je bilo prc (ne public republic of china). i umjesto da odbiju troskove koje su mi napravili sto sam morao ici u mup i placati nove stikere, pravili se ludim.
b) vec pri povratku iz pg, isti dan, nesto sitno mi zveknulo na staklo (ne vidjeh sta, ali jesam isao iza par kamiona tamo prije Vilusa, od NK) i vidjeh male rupice... kad se vozi prema suncu, neprijatno presijava i bode oci. ali nisam imao 150 eura za jos jedno staklo.
Znam za njih,drug je imao isto neprijatno iskustvo...
Ugradili su mu pogresnu šoferšajbnu, valjda od istog auta, ali koja je imala drugacije kacenje za unutrasnji retrovizor, jer je to auto imalo i elektronski i obicni, i njemu nije mogao da se nabaci, i ovi kao rekli, naručiće mu novi koji moze da se kači, i tek posle 3 mjeseca mu dali neki polovni izblijeđeli, ružnog oblika, platio je 150+ ugradnja a nova u ovlašćeni servis je bila 270 plus ugradnja, nije imao problema sa kršićima,ali je čuo priče da od tih kineskih boli glava, posle duge vožnje...
Ne znam dje da postavim pa evo odje:
Zaposleni u Rokšpedu osumnjičeni za falsifikovanje kilometraže
http://www.vijesti.me//vijesti/zapos...e-clanak-55739
opste poznata stvar.drug koji je vozio dostavno vozilo je vidio na placu kod njih - 165.000km...a kad ga je on vozio bila je brojka od 230.000.
vratili su na auto od 100.000 sl amg kilometrazu... to je kriminal uradit. i to sa blizu 100000 na 38
Audi a8 jednog visokog crnogorskog zvanicnika: pale se autu lampice neke i nisu ga dirali nego su vozili... auto je bilo pocelo da dimi kroz ventilaciju... poveli ga u roksped i oni to napravili... posle 15 dana ista stvar se ponavlja lampice pa dim... opet poveli i napravili im to... lampice se vise nisu palile a auto je opet pocelo da dimi i posli su u Dubrovnik... a tamo su konstatovali da su im ovi MAKLI LAMPICE.
i ja da pitam,znate li nekoga ko bi mi doveo auto iz njemačke.mislim se da kupim nešto al kako dat pare nekome,a da budeš siguran da te neće zapalit.
mozda nije on protiv njih je isla udruzena tuzba , drugima su nudili povracaj u mnogo manjem iznosu nego sto je placeno auto
Znam i za jedan slucaj. Frajer kupio Golfa (ja mislim GT, ili GTD...), novog u Roksped. Vozio ga u HN i posle godinu dana totalka, rear ended, do siceva.
Njemu je valjda kasno dao kes a ovi iz Rokspeda uzeli Golfa. Taj isti frajer je dosao posle da servisira drugog Golfa kad tamo stoji njegov Golf..."stigao sad iz Dojclanda, strasan...20 000 eura".
DAKA HN, znam da si zauzet (sad ce svadba i sve), ali molim lijepo da potvrdis.
A vi momci iz Rokspeda, znam da cete procitat ovo, pa cete pitat ko je ovaj kreten koji sere ovoliko, evo vam moj broj pa me kontaktirajte kao ovi iz Ljetopisa...067 548 854.
sto mislite o ovome...
i ima li ovo dovoljno "snage" da se koristi kao dnevno svijetlo
mislio sam da ubacim ovo mjesto zmigavca...i da mi radi uvijek kao day light...a da se farovi pale automatski...jer imaju senzor...
http://www.ebay.com/itm/Dual-Color-S...#ht_4949wt_952
samo pogledajte na weltauto dvije sestice GTD po 39 i 42 hiljade.mislim da toliko ni nova nije. a polovne...
Pa cek, ko je lud da bilo sta radi u rokspedu poslije onog pasata ? Onaj pasat koji su oni satro kupili od MUP-a, pa ga prodali fizickom licu, pa MUP od tog lica zaplijenio auto, i na kraju taj isti auto zapaljen ??? I cijelo to vrijeme se roksped pravi mutav, umjesto da su prije ikakve dalje radnje prodaje uzeli fino papir potvrdu da taj auto do momenta prodaje nije pod potraznjom.
A ne vozio ga je dobri cika policajac i cika sudija.
Sva ova prica pokazuje koliko smrdi u CG. Pa poslije kad skocite na Telekom, i EPCG onda Vas prosto zabolje glava....
@ekv u zakonu pishe da su obavezna oborena svijetla...a ovo nisu :)
da, ali nas zakon prepoznaje i ona nova DRL, znam da je bas bilo pitanja u novine o ovome,
jer su se ljudi zalili da su dobijali kazne, jer na neka auta se pali dolje kao ona maglenka kad fatas krivine, tako da su obuhvatili to i ove nove diode...
Jel bio ko kad ranije za vozacku od 2mjeseca, posto tamo pise DO 60dana, sta kazu kad odes ranije? Ja planiram da odem posle mjesec dana da ih pitam jel to zavrseno :D.. Bas mi fali vozacka u pm, sledeci put cu kitu brzo vozit.
pa i nemam zuo staklo...sijalica je unutar fara zuta...a u itom dijelu fara se nalazi i pozicija...
a to izgleda ovako
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...97587774_n.jpg
Odlicno. Stavi tu slobodno.