Zato sto ne znaju da ti nadju kvar, jedino da ti kazu da stavis komplet prednji trap...
Nikad ti nece rec: NE ZNAM.
jeste kao skripi to boli kako je gadan zvuk...
sjutra cu to da potrgujem i da nosim da mijenjaju, samo mi nije jasno kako tvrde dva covjeka koja se ne znaju da je sve ok a cuju svojim usima da nije to u redu....
Zato sto ne znaju da ti nadju kvar, jedino da ti kazu da stavis komplet prednji trap...
Nikad ti nece rec: NE ZNAM.
TAKUMI
To ti je ziva istina.......
hvala.
Razmisljam o kupovini auta...
U pitanju je Ford 2001 god. koji je uvezen iz Italije.
Da li postoji neki nacin da proverim da li je auto regularan?
Da ne bude varijanta da ga uzmem, pa da mi ga drzavne vlasti zaplene na ''proveru''...
Mozes, cak bilo na tv da ima ta usluga... u mup se ode sa podacima ili kolima, ne znam ti... uglavnom se ceka, nedelju minimum (ovo nagadjam, znam da se ceka)
Njak Njak Njak
Ili još lakše, odeš na Ilijino brdo i daš papire nek pogledaju![]()
"sumnjam da sam ovo auto ukrao nekom, jel mozete provjerit kako"
Njak Njak Njak
Mogu li dje prodati i za koliko 4 zimske gume 225/45/R17 Goodrich??? Placene su po 180e komad... Ovo su mi zimske od Civica i potpuno sam zaboravio na njih... Vozene su 2 sezone, koliko se mogu sjetiti i jednu su odlezale u magacin (na suvom i hladnom)...
Originally Posted by Nk-001
mozes ovdje na forum, a cijena oko 30e po komadu maksimum...
E stvarno nisam razmisljao o cijeni ni u jednom momentu, ali sad kad rece 30e !?!?!?! Jos ako moram da napravim akciju 4 za 3 ...
E jes, to ti je ta cijena, toliko prodaju i momci u Masline polovne gume sto im dolaze iz Njemacke, e sad ako ako su bas ocuvane pa mogu jos 2 sezone, onda sto znam, stavi vecu cijenu pa se cijenkaj![]()
E pa dobro... Vidjecu sutra da ih izvadim iz magacina, pregledam, fotografisem i postavim odje...
Po 20 su polovne, ali posto je malo veca guma, jos zimska (potraznja je velika) mislim da mozes dobit 150 za 4.
TAKUMI
Ko će mi reći koje ulje da se sipa u audija a4 1.9tdi 2004 godište???
Mobil1, castrol ili neko treće???
'ljubav je
kad znas kada da pustis sve
i podjes dalje bez nje' - Van Gogh
pregorelo il kamiona je najbolje za audija
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
'ljubav je
ima li DPF filter,radi spec. ulja koju preporucuje proizvodjac...
kad se loguje n75 duty cycle, treba li da pokazuje 100% na puni gas (WOT - wide open throttle) ?
Originally Posted by my name is ...
Mislim da ne...
Mislim da zavisi od punjenja.
TAKUMI
Fabija hvala![]()
'ljubav je
zadnji put kad sm logovao, do 3000 rpm je pokazivao 93% a onda je blago opadao nedje do 70%.
bad n75?
Od koga se naplacuje i moze li se naplatit, strknuo mi krš danas, ka iz puške i raznese mi šoferšajbnu doduše na suvozačevu stranu , nije prsla, ali je ostao onaj pečat,grdan za viđet.Zvao sam policiju, ali kazu da osiguranje ne isplaćuje to ako nije doslo do kontakta izmedju mene i ovog drugog auta, jel imao ko slicno iskustvo ?
jesam ja sa kliomista situacija. Iza kamiona isao, i to ne preblizu. 30 dana posto sam ga kupio. Ciknula malo...i pocela da se 'grana'.
Narucio i platio novu.
Sorry
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks