Obožavam tipove što mi voze u branik. Samo taknem kočnicu da zasvijetli iza odma distanca 20+ metara.
Printable View
Jbg,kad si mafijas
Nego ne postavi slike od tih tvojih benzinaca,sto rece do cepa
Da sad fabija kaze da je napolje 52 stepena. Svi bi rekli da je 52 stepena.
Prca vas lik na suvo :) i treba :) dok je svraka ;)
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Što sam ja nešto mislio da se taj zove, Pero s pumpe?
Agent, Bugi i slicni... .|.
Barel pao na 40...
Ocekujem pojeftinjenje za 7,8c.
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6040X using Tapatalk 2
Sanjaj. I ako pane,nacem mi razloga za neko novo poskupljenje. Migranti su se premnozili,treba to izdrzavat itd ..
Obično kad na svjetsko tržiše pada cijena kod nas raste tako da možemo očekivat 2-3 centa gore ili da ostane ovako kako jeste. Dolje bas tesko...
Ko je dokon neka proseta do Bioca ili Mateseva i neka pogleda kampove kineskih radnika za izgradnju autoputa. Nesto imam osjecaj da cemo uskoro morati da platimo sledecu ratu kredita (ovo sto smo namlatili ovo ljeto od turista (citaj: ogulili ih cijenama) - namlatili smo)
Evo ne znam ko je pominjao smijesnu potrosnju benzinaca.
Evo vam potrosnja jednog Japanera-Benzinca.
Ne obracajte pažnju na full tank - SL.Auto jbg-a :)
http://www4.slikomat.com/13/0821/34e-201508.jpg
Suzuki sx4 1.5
Meni golf 1.4 benzin 9-10l sa klimom kroz grad
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Ovo treba stavit u Smiješne slike.
Ne znam sto vam je smijesno,ja S4 spustim na 10l normalne voznje,samo je tu najveci problem vozit ga polako al dobro.Ali isto tako 25 na istu relaciju kao nista
Naravno kad dushe nema u njega a tek klimu kad upalis uzme mu 15 posto snage i kad kreces sa semafora prva druga u patos da krene a potrosnja u maxx. Tako je manje vise svaki benzinac do 100ks kad upalis klimu i vozis se bas strogo lokal.
Послато са ALCATEL ONE TOUCH 6040D уз помоћ Тапатока
Ovo uopste nije spora voznja. I klima radi non-stop.
Nije 75, nego 80ks, mada nije neka razlika. Isti motor kao u G6, moj je 2008 god. Uzeo sam ga jeftino, imao je tad samo 27.000km, pa sam mislio bolje to uzeti nego 1.9 sa 200.000 sa placa. Inace imam i passata 1.9t(di) golf se skoro samo po gradu vozi :)
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Zašto diplomatski predstavnici u Crnoj Gori ne placaju akcizu na gorivo?
Zato sto ne mogu krasti sami sebe
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pojasni?
Pa akcize na gorivo(koje oni plasiraju) su cista kradja, nece valjda i oni da placaju to ako su to stvorili da bi narod pljackali
Sent from my iPhone using Tapatalk
Diplomatski predstavnici su stranci u CG, ambasadori, konzuli itd.
Ne pita za naše političare.
Послато са A536 користећи Тапаток 2
Uzivaju u tim blagodetima zahvaljujuci Beckoj konvenciji. I to ne samo kod nas nego svuda u svijetu. Kako njihovi predstavnici kod nas tako i nasi kod njih ☺
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
https://s24.postimg.cc/6r968vxmd/image.jpg
Znaci na IK Real 1.18.
Ja sam sa puntom usuo 20 eura goriva euro 95 na petrol pumpu i na otvoreni put i jedno 70 km kroz grad ukupno presao 300 km
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
E majku vam ustasku! Lopovi dizel ostao nepromijenjen, dabogda svaki cenat na zdravlje potrosili, barel nikad manji.
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6040X using Tapatalk 2
jebat mater
Barel pao ispod 40$ tačnije na 39$. Ovo šti radi EX YU lobi sa MP cijenama naftnih derivata je neviđena pljačka. Cijena nafte nikad nije bila niža. Garantujem vam da će prvim skokom odma povećat cijene iako je bez osnoca jer se debelo ugrađuju. No zalud priča kad ima masu ljudi koji se vozi o "državnom" trošku tj od naših para.
Ja bih svima u drzavnoj upravi kupio auto i mobilni i dao na koriscenje.
A gorivo neka oni sami placaju; i racune za mobilne isto (svi iz drzavnih ustanova bi bili umrezeni izmedju sebe - tako da bi im razgovori izmedju njih bili bedza).
Ako luduju u saobracaju - kazne sami da placaju; i parking isto.
....ali tada ne bi bilo kupovine cigara preko drzavnih kartica....
ja bih svima u drzavnoj upravi jebo malo mater.
:lolblue: fabia the kralj