A još su plus antivakseri ravnozemljaši.
Daj nešto o autorima studije, nismo valjda spali na posprdavanje sa urednicima pored autora. Mora biti nešto i za njih.
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Printable View
Totalno je apsurdno izjaviti da vakcinisani imaju 2-3x vece sanse da se zaraze, naravno da takvom tekstu ne treba pridavati paznju.
Jednake sanse su imali svi, ako neko sumnja u efikasnost vakcina ili njihovu svrhu, ovakve izjave (podrzavanje takvih clanaka) im definitivno ne idu u prilog.
Prica se o abnormalijama u periodu panike izazvane koronom, niko ne moze dokazati da je to bas zbog vakcine a ne zbog korone i citanja vijesti svaki dan.
Kao da zenske nikad prije korone nisu imale stresne situacije ili neke druge (nisam bas upucen) koje izazivaju promjene...nema te kojoj nije 'kasnilo' i koja nije krvarila 'vise' nego uobicajeno u nekom periodu zivota. Zar ne?
Sve u svemu, cak i da istina jeste toliko ruzna (sto niko ne moze dokazati) i mozda niko ne treba da provede svoj zivot dokazivajuci nedokazivo,
zar nismo bili nemocni, prevareni - mislim, desilo se sto se desilo (ako se desilo) da su izmislili virus, kreirali ga, uvalili nam...nesto, sto su prodali kao da je vakcina o kojoj - koja se siri na ostale ljude i koja je jos uvijek u nama i koja nam steti, koja ce mozda u buducnosti izazvati zdravstvene probleme ili nekome daje mogucnost da nas daljinski ugasi?
Ali sta moze da se uradi, nista, vrijeme se ne moze vratiti.
Zar ne treba da nastavimo dalje, pametniji, i da zivimo ostatak zivota najbolje sto umijemo.
Rekla bih da treba da nastavimo dalje pametniji, ali mislim da je teško "opametiti se", možda nemoguće.
Sve što se desilo je dokaz da čovjek čovjeku jeste vuk i da je, dakako, ljepše biti u čoporu nego van njega i da je, kako god okreneš, čopor jači od pojedinca.
Da smo izašli pametniji, bilo bi dobro, ali neki primjeri manjih razmjera pokazuju da nismo. Naša priroda nam prosto ne ide na ruku, pa smo zbog toga kao kolektiv izloženi i jako ranjivi.
Monopol je problem i bezpoštedno jurenje profita ako se etika ne vrati u tu zonu bit će sve gore i gore.
https://www.youtube.com/watch?v=-z_W3yRA9I8
Pričam o svojevremeno "privilegovanima" i onima kojima su oduzeta prava. I privilegovani su bili skroz ok sa time da se ljudima daju otkazi, da ne mogu da udju u toalet u kafiću, da im se uskrati pravo na zdravstvenu zaštitu i tako dalje... samo zato što eto nisu htjeli da prime neku eksperimentalnu terapiju. Plus, određeni broj je sigurno bio svjestan da su razlozi za razne diskriminacije potpuno proizvoljni, ali pošto je neki "autoritet" iz čopora rekao da je su razlozi valjani i logični, onda logiku ne dovodimo u pitanje ili u prevodu - naš mozak nam ne treba, neko drugi misli umjesto nas.
Zato kažem da smo jako ranjivi. Na kraju krajeva, ne možemo ni kriviti pojedinca. Takvi smo kakvi smo.
Jasno mi je sta pricas, ali odakle nam izbor? Nismo ga imali, koliko mi se cini. Ne svidja ti se kako neko vodi drzavu i hoces da pobjegnes nedje drugo - treba da si vakcinisan. Da bi imao sva prava kao i ranije - treba da si vakcinisan. (eventualno bolovanje)
da se opet slicno desi, sta moze da se uradi? Pa nista. Tu je EU i USA, jednostavno smo podredjeni i dovoljno mali da gravitiramo ka vecem.
licno ja sam vidio da je krenulo masovno u usa sa fajzerom i zakon kod nas koji uslovljava bolovanje samo za vakcinisane, bio sam prisiljen da se vakcinisem. Iako je bila opcija da vakcinu primim samo na papiru odlucio sam se da bas to uradim, jer, ako se nesto desi toliko miliona amerikanaca, valjda ce izaci popravka.
opet da se desi slicno, imamo li opciju, izbor - ne.
Vakcinacija nije obavezna, ali da, učinili su sve da maksimalno zakomplikuju život onima koji izaberu da se ne vakcinišu, pogotovo u tom "razvijenom" dijelu svijeta. Da su mogli, rekli bi da samo vakcinisani imaju pravo na vazduh.
Mislim da je ključ u tome da što više ljudi brani svoja prava, a ne da ih preda, samo da bude dio elitnog čopora.
Je li moguće, ne znam, stvarno ne znam. Pojedinac jeste slabo moćan, do te mjere da spadne na izbor izmedju dostojanstva/uvjerenja/bazičnih prava i gole egzistencije... Nije neki izbor, ali eto, nije da ga nema.
Nije mi jasno ko je bio elita, elitni copor?
Elita su svi oni koji se tako osjećaju, samo zato što su se vakcinisali.
Ja sam se osjecao porazeno, jer vise nisam mogao da ceram svoje zamisli, tj. isao bih protiv sebe pa nisam dramio oko toga.
Srećom sve je manje ljudi koji razmišljaju kao @Rada.
To daje vjeru u bolje sjutra.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Kako drugačije da se osjećaš... Poraženo, satjerano u ćorsokak, a znaš da si ispravan i jesi ispravan.
Bugi, varaš se baš, ali nastavi da živiš u svom svijetu iluzija.
Mnoge ljude je sve što se desilo navelo na razmišljanje i mnogi su promijenili mišljenja.
Meanwhile u 'liberalnim' medijima
Bivši FBI-evac: Koronavirus je pobjegao iz laboratorija, ali Biden nas nije zvao
https://www.index.hr/mobile/vijesti/...jesti_ostalo_m
Đe su i što čine tzv. fektčekeri? [emoji38]
🟠 tapatalk
Mene iskreno više ništa ne bi iznenadilo kako su obrnuli profite i što su učinjeli sa milijardama i milijardama profita na Covid-19.
Nego,kad će ova promoterka da odgovara to mene zanima a sad vodi Evropu:
https://www.youtube.com/watch?v=G8IbZbxrPPw
Znači cijelu Evropu je zajebala gurajući fajzer sad pravi tu neke planove a ovi naši se guraju da uđu u EU.Prelijepo.I ona ništa ali baš ništa nije odgovarala što je učinila EU.
Reciklirana vijest stara godinu i po
https://apnews.com/article/covid19-u...39b564ece97027
Four agencies still believe the virus was transferred from animals to humans, and two agencies — the Energy Department and the FBI — believe the virus leaked from a lab. The CIA and another agency have not made an assessment.
Realno i ja kao Predsjednik kada bi naložio agencijama da me obavijeste o porijeklu virusa i dobio informacije da su 4 agencije rekle da je virus prešao sa životinje na čovjeka a da su 2 agencije rekla da je virus pobjegao iz laboratorije provjeravao bih onim kojih ima više.
Fact checking je jednostavan, ako si nepristrasan. Ako imaš izgrađeno mišljenje o nečemu, onda ćeš naći razlog da kažeš da je 2 bolje u veće od 4 i bićeš u pravu
Pa sigurno da je presao sa zivotinjskog porijekla na covjeka u labaratoriji i onda je on to iznio iz iste labaratorije. [emoji2] Mislim da je sve vjerovatnije da jeste se desio lab leak, al ne znam sto je ljudima nevjerovatno da se desi greska, propust, ljudski faktor greske kao i svudje u svijetu. Mozda je i neko namjerno iznio, ima poremecenih individualaca, ali ne vjerujem da je to neka koordinisana akcija da bi farmaceutska mafija zaradila ili da bi svijet nastao u haosu zbog nekih tajnih ljudi ili nesto trece, to mi je malo stretch.
Uglavnom, sto bi rekli stari Crnogorci, I have shit to do...
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Kul.
Ajde ti lijepo objasni ovo.
https://www.youtube.com/watch?v=QkAb3iu_zPE
I ovo.
https://www.youtube.com/watch?v=BMub-tzrKmk
Objasni ovu jebenu korupciju Berlina ako kako možeš?
Ali ti se vazda praviš ka iznad drugih ka ono Mr.Beast je humanitarac. :joy: A lik nabio profit korporacijama koje reklamira.Tvoj problem je što sve gledaš površno.
Ali,stavila masku sa zastavom EU greote. Ona se sprdala sa Covidom ka što se srpda sa ratom u Ukrajini.Jel Covid bježi kad vidi ove zvjezdice. [emoji1787]
Njoj je i pandemija i rat sprdačina jedna obična i ja treba takvom ološu da vjerujem.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d4bcfee4fd.jpg
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Mnogo negativnosti za Novu Godinu...
Neka ti ljepša bude 2025.
Da budeš sretnija i zadovoljnija [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Ja sam mrtva zadovoljna kad provalim prevarante JBG ti to nikad shvatiti nećeš.:joy:
Čuš EU parlament nosio maske sa zastavom EU đe su filteri?Jel ima filter za virus enivej?
Savršeno sam srećna kad imam luxuz da mi niko ne jebe inteligenciju.
Osjećaš li se moćno onda kada provališ nešto a drugi to ne vide?
@Bugi Ne no prezirem prevarante kapiraš?Nisi iz Pariza no iz Nikšića.Da mi uvaljuješ tu neke EU fore i fazone.
Reci lijepo jel ova Ursula prevarant ili nije i je li sjebala Evropu što je ovako fajzer izgurala što je i EU optužuje nemoj mi molim te kako sam ja nešto provalila lijepo je izašla javno optužnica za ovu personu što je činjela.U pitanju je zdravlje ona se zajebava kapiraš?
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk