Ih... provalila si me :)
Dugujem ti cokoladu :)
Printable View
Ljudi pa mi tek krajem 2007 godine dobijamo normalnu televizijsku ponudu.... godine gledanja blue moon-a, dosadnih rtcg1 i rtcg2, slusanja raznih sofranaca, sabrija, sukovica......politickih emisija i blazenih sportskih vikenda. Ja samo ne mogu da shvatim zasto su ponude osnovnih paketa i BBM-a i Extra Tv ovoliko osakacene? BBM ce svakako bolje proci u ovoj prici jer svi koji ne budu mogli da ugrade extra tv moci ce ili total tv ili BBM a taj broj nece biti bas mali. I zato je BBM indiferentan na ovu ponudu Extra TV sve dok se ne pojavi neki ozbiljniji konkurent. Na zalost ja otplacujem topfield risiver 80 eura iako znam da ne vrijedi ni 30....ali zauzvrat toj prevari koju sam svjesno prihvatio da bih se makao od 6 programa koje gledam cijeli zivot, ocekujem da ce BBM biti mudriji od T-coma i da ce znati da se sa korisnicima i od onih kojima uzimaju pare za uslugu ne ponaasaju kao prema ovcama kao sto je T-com radio(a samim tim sto su poceli od prodaje magle tj risivera topfield po cijeni od 80 eura nisu bas mudro nastupili)
Budva ima kablovsku minimum 2 godine da ja znam. Ko je to radio?
Imam jedno pitanje za tekomovce.
Moram li da imam telefonski broj kod Tikoma da bih koristio Extra TV?
Znači, sad imam ISDN i recimo da hoću da ga odjavim, a da uvedem samo Extra TV. Može li to kod vas?
Znači ja samo hoću da biram 4 različita provajdera za 4različite usluge.
Fiksna telefonija - mtel ili tekom - moj izbor
Kablovska - Total, tekom, bbm ili elta mont - moj izbor
internet - tekom adsl ili mtel - moj izbor.
mobilna telefonija - protelenor, mtel ili telekom - moj izbor.
recimo, mtel me ne uslovljava da kotistim njihov mobilni ako hoću wimax, a bogami me ni Barović ne uslovljava da kupim šleper kisele vode Rada ako hoću da se pretplatim na BBM. Može li kod tikoma nešto da se uradi, a ne razmišljam sa čime sve treba da kombinujem jednu uslugu.
konkretno hoću da plaćam 15 € za Extra TV, ali neću da plaćam pretplatu za telefon. Ili ako dobijem Extra TV pa odlučim za 3 mjeseca da ukinem fiksni, hoćete li mi ugasiti TV signal?
Za adsl znam da ne mora, ali me više boli ovaj fisni. Plaćam ISDN pretplatu 9 €, hoću da je se riješim i uzmem wimax, mtel fiksnu i Extra TV, jer mi je to najpovoljnije za te tri različite usluge. Jer hoću da plaćam Extra TV 9, a ne 20 evr.
Mislim da je jednostavno pitanje.
Ako ne može, zbog čega ne može.
Evo sam se pomučio da sastavim, sortiram i sistematizujem ponude TV kanala Totala, BBM'a i Extra TV, odnosno njihove osnovne pakete i da ih smjestim u preglednu excel tabelu u kojoj se ponude lako i jednostavno mogu uporediti.
Download tabelice evo ođe.
Kada se na ovaj način pogleda ponuda TV kanala, stvari postaju puno jasnije kada govorimo o ponudi TV kanala. Pogledajte, razmislite, komentarišite.
Moguće da sam neđe nešto i izostavio, ali ako je tako nije namjerno. Ukažite na grešku da ispravim file.
O cemu pricas covjece? O risiveru koji je u nabavci ispod 30 eura a prodaju ga 80?!? Dobio sam besplatnu instalaciju? Pa najbolje jos i da naplacuju instalaciju kablova tj 20 metara kabla cija je vrijednost 3 eura i kanalica od 50 centi a zaradilu su samo na risiver 50 eura?!?
Pink paket me ne zanima, ja bih ukinuo sve "grand show" promotere u Crnoj Gori. BBM ako namjerava da se ponasa kao T-com(a poceo je da se ponasa sa potcjenjivanjem svojih korisnika iskoriscavajuci neupucenost istih i prodajom jeftinih risivera po cijeni solidnog dvd plejera) to kod mene nece prolazit.
[quote=Jocker;799950]Evo sam se pomučio da sastavim, sortiram i sistematizujem ponude TV kanala Totala, BBM'a i Extra TV, odnosno njihove osnovne pakete i da ih smjestim u preglednu excel tabelu u kojoj se ponude lako i jednostavno mogu uporediti.
Download tabelice evo ođe.
Kada se na ovaj način pogleda ponuda TV kanala, stvari postaju puno jasnije kada govorimo o ponudi TV kanala. Pogledajte, razmislite, komentarišite.
Moguće da sam neđe nešto i izostavio, ali ako je tako nije namjerno. Ukažite na grešku da ispravim file.
balkanika, duga , tv melos svet plus nijesu kanali u total tv nego su to fta kanali koji su toliko dobri da ih ni u najvecem kosmaru ne bih pozelio :)
bbm ima u osnovnom paketu sportklub + i cinemaniju, treba napomenuti i to da ti ya oaj dodatni satelit 1 ili 2 treba jos 1 odnosno dvije glave plus drzac za 2 odnosno 3 glave to je nekih 30 eura.
Netachno, kao shto pishe u napomeni u excelovom fileu OUT OF THE BOX korisnik moze da prima programe sa dva satelita istovremeno, jer je u opremi koja se instalira ukljucen monoblock LNB sa 2 LNB-a sa razmacom od 3 stepena. Ono shto korinsik treb ad auradi prilikom instalacije je da kaze monterima koju kombinaciju satelita zeli - Hot Bird + Eurelsat ili Eutelsta + Astra
Jedno pitanje ako moze... kakve veze imaju kablovski operateri a internetom? Onako cisto em zanima posto vidim da svi ti topici se rade na "Internet" sekciji.
takvi smo mi sto zivimo u crnoj gori...stedljivi narod :)
Ma sk + je u osn paketu bbm!
Na njihovom website-u pi[e druga;ije, da je u dodatnom paketu http://www.bbm.cg.yu/televizija.paketi.php?ID=2 dok se sport klub nalazi u osnovnom
total tv je dobio jos jedan zabavni program(chini mi se)a startuje od sjutra u pitanju je U2 program
radi se o kanalu iz Svajcarske i na njemu ce biti zabava, kvizovi...
Bilo bi dobro da neko u ovim tabelama napise koji su kanali lokalizovani,odnosno koji su sinhronizovani koji su titlovani a koji nemaju nista od toga.Tako bi slika bila potpunija.
Jos nesto,kad sam bio u t-komu rekli su mi da je u pitanju iznajmljivanje opreme a
ne kupovina iste.Znaci kad istekne ugovor vraca se risiver i ruter a njima 100 eura .
Ova tabela nije tačna, uopšte.
U ponudi BBM-a su:
sport klub + (a ne motors tv. Ruku na srce, greška je i na sajtu BBM-a)
zone reality
zone romantic
discovery science
discovery civilisation
discovery travel and living
animal planet
TV 1000
Extreme sports (kog ni nema u tabeli)
a u tabeli stoje prazna polja...
osnovni paket BBM-a čine kanali:
http://www.bbm.cg.yu/televizija.paketi.php?ID=1
dodatni paket:
http://www.bbm.cg.yu/televizija.paketi.php?ID=2
hbo:
http://www.bbm.cg.yu/televizija.paketi.php?ID=3
i pink paket:
http://www.bbm.cg.yu/televizija.paketi.php?ID=4
zar je to tako teško popisati?
:rolleyes:
Da bi imali Extra Tv MORATE imati aktivan T Com fixni broj. Nemojte me pitati zasto jer nemam pojma, samo je tako jutros rekao PR