Totalno je u pravu, vise smo mi crnogorci ugroženi u svojoj zemlji nego bilo dje drugo.
Nadji i jednu zemlju na svijetu dje manjina kao ovdje maltretira većinu.
Printable View
Nevjerovatno je kako se dps opet pred nove izbore daje navlaciti ljude na staru pricu,kolko je samo ljudi odjednom se pronaslo da su pod napadom od cetnika...Odjednom ovaj forum je pune zagrisenih DPS-ovac,interesantno mi je sve.To mi sve govori da je ovo samo politicka igra DPS,koju kreiraju,da bi uzeli apsolotnu vlast,jer SDP ih napusta sledece godine...
Николаидис је ,,вегета'' и мијеша се у све што постоји на овом свијету, имам утисак да још није само порађао жене и телио краве. Осим тога, преокупација му је Емир Кустурица, а омиљена дисциплина му је пљување по стваралаштву истог: небитно да ли се ради о филму, музици, Дрвенграду или Андрић граду. :) Додуше, у последње вријеме је изгубио неколико судских поступака против Кустурице због пљувачине и клевете па је сада ,,на зуб'' узео бошњачког писца Мухарема Баздуља који је написао неколико колумна за београдску ,,Политику'' о Сребреници и ,,тачкама гледишта'' на њу, успротивио се етикетирању Принципа терористом итд., итд... Лично сам га гледао на ,,ТВ Атлас'' у емисији ,,Жива истина'' у којој је сироти он остао депримиран тиме како један Бошњо може у 21. вијеку да брани српског терористу Принципа, а још више због тога како се смије дирати један мит као што је Сребреница.
Тако, када кажеш да се он бави само Црном Гором, мислим да те морам исправити јер је више него евидентно да од четири његова текста, три се баве неким Србином из Босне, Црне Горе, Србије... :)
Pokusajem u crnogorskim medijima pronaci i procitati svaki tekst od Nikolaidisa iliti od Jovanovica. Glavna i jedina im je tema "Crna Gora i Crnogorci". Izgleda da ti, kao i podredjena kolicina citatelja srpske etnicke pripadnosti, primjecujes u svakom tekstu samo rijeci "srpski", "Srbi" i td. Stvarno se cudim ljudima koji citaju tekstove samo i iskljucivo za pronaci tamo u stvari nepostojece ugroze i urote protiv Srba. Nisam u stanju zamisliti koliko vam je tesko zivjeti u svijetu, gdje ima samo dvije boje - ona bijela "srpska" i ona crna "srbomrzacka".
Izgleda da ze tebe svaki autor koji ne pljuje po "Miloj**ebini", ne slavi "srpsku Spartu" i ne hvalospjema Rustu Radovicu je "srbomrzac". Izgleda da po tebi svaka osoba koja misle da je Cika Draza bio savezni hilerovaca i poglavar bande zlocinaca, a pop Maca cudoviste od covjeka, je tupi "Milogorac".
Izgleda da po tebi svaka osoba koja ne negira ociglednu cinjenicu da je Crkva Srbije stvorena opljackala imovinu Autokefalne crnogorske mitropolijedekretom regenta Aleksandara je "Dudukljanin", a svatko tko ne prihvaca srpsku okupaciju i sramotne odluke izdajnicke Podgoricke Skupstine je "dpsovac i milov obozavatelj".
Ne znam koliko ljudi takva ideologija bi mogla izvesti na ulicu.
Ne radi se o tome da mi nije jasna izjava Abazovića, već mi je slabo što jasno iz svih ovih dešavanja. Zato sam rekao da ne nih detaljisao. Safra je pokušao da zdravorazumskim razmišljanjem dođe do odgovora na sve dileme, ali bez uspjeha.
Što se Abazovićeve izjave, to nekako mogu objasnit time da "Vijesti" žele da budu u win-win situaciji. U subotu ako vlast padne (manje vjerovatno) onda oni kao učesnici protesta preuzimaju zasluge na sebe, a ako (više vjerovatno) vlast ne padne uz očekivane incidente, onda URA ostaje potpuno čista. Krivica bi u tom slučaju bila isključivo DF-ova i "Vijesti" bi mogle još jednom pokrenuti istu priču kao što je to bilo nakon Amfilohijevog govora na protestu. "Vijesti" bi tako usmjerile svoju podršku isključivo na URA i Demokrate, eventualno i DEMOS. A možda je nešto potpuno deseto u pitanju, samo glasno razmišljam.
Okle ti ta logika ? Ali ne treba se svaki put da se čudimo kad je javni servis na strani režima.
Opet mislim da će oni uvijek biti na strani vladajućih jer ih oni (mi) finansiraju i postavljaju rukovodioce, direktore i sl.
Jel pogrešno jeste, jel to realnost jeste i ne zanosi se da će ako DF bude na vlast biti sto drugačije
ANALIZA Šta se stvarno dešava u Crnoj Gori: Nit će Milo pasti, nit je protest slab
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/60...e-protest-slab
Уф кренуо сам да читам чланак Блица и сјутра морам под хитно да одрадим све налазе
Kud god da krenem tebi se vracam ponovo. Ko da mi otme iz moje duse Kosovo.
Kosovo, NATO, srpska sparta, povratak srpskim vrijednostima... do subote ima da se nakupi motiva da ne fali. Rezim ne treba da dodaje, sami ce organizatori to uciniti pa ce na kraju reci da su sve to bili provokatori i ubaceni elementi.
Ако се не варам Вучић и Мило су у родбинским везама, а такође је познато да неке фирме одавде спонзоришу Вучићев омиљени клуб. Тако да је сигурно да из Србије никакве веће подршке не може стићи.
Како босанска ,,раја'' види Мила у Црној Гори ?
https://www.youtube.com/watch?v=abUBBftFM_I
Koliko je ovo bolesno drustvo, na kraju ce ispanut da su LSCG huskali rat na Dubrovnik, da su slali dobrovoljce u Bosnu a da su cetnici pravili skupove mira i pjevali Sa Lovcena vila klice, oprosti nam Dubrovnice...
Haos sto forumas @El Re napravi u ovih stotinjak sati.
Covjek je djelove genijalnog plana ruske vlade i dijela domace opozicije najavio prije nekog vremena, a sada dodatno pojasnio i do detalja opisao. Sve je isplanirano perfektno, ovo je poslednja sansa (kako on kaze) da Putin&co. sprijece integracije CG ka Zapadu i djeluje da ih nista u tome ne moze sprijeciti. Medjutim, sva genijalnost odjednom pada u vodu, crnogorska vlast dobija 6 dana da osujeti plan okupatora i odbrani drzavu. Nije najjasnije kako Putin&co. prave takav propust i grogiranom protivniku daju sansu za recovery, al' je jos manje jasno kako vlast, cije je kardinalne greske u vodjenju drzave i njene odbrane (koje su dovele do trenutne situacije) u prethodnih 15ak godina @El Re respektivno naveo, za 6(SEST) dana moze da spasi od rijeka krvi i tragicnih posledica. Pritom, vazno je napomenuti da trece opcije kao i obicno nema, ili idemo u propast, ili vlast izrasta u spasioca.
Vrijeme prolazi, reakcije drzave nema. Situacija, reklo bi se, postaje bezizlazna i najave da ce protestanti u setnju krenuti opasani oruzjem kao 90ih su prisutne, i onda, na 79 sati od sudnjeg dana, naziru se prve reakcije unutar vladajuce strukture, koje ipak treba da unesu umjereni optimizam da ce najgore biti izbjegnuto, a @El Re se povlaci u tihovanje.
@El Re samim tim sto o aktivnostima odredjenih drzavnih struktura prica u prvom licu, jasno je da posjeduje informacije koje prosjecnom forumasu nisu dostupne i sigurno na taj nacin ojacava kredibilitet svog pisanja i utisak koji proizvodi kod onih koje prate njegov 'rad' na forumu. Al' upravo to bi trebalo da ga obaveze na pazljivije iznosenje stavova i predvidjanja. Ovakvo podizanje tenzija, u odredjenoj mjeri i govor mrznje, sigurno nisu nesto sto treba da dolazi od osobe kojoj nesumnjivo ogroman broj forumasa vjeruje, posebno ne u trenutnoj situaciji. Posebno ako se njegove najave ispostave netacnim, a iskreno se nadam da hoce (apsolutno nista licno nemam protiv covjeka) jer zvuce krajnje negativno po svakog u drzavi, diskredituje sebe u napredniju verziju bota.
Гледајте, једино што је сигурно је да и ако буде ријека крви икад у Црној Гори, сигурно их ви нећете проузроковати јер сте милитантни колко и хрчак у здјели љешника...
A da mi Mila ostavimo ipak još jedno 25 godina? Pušti, može biti i gore, neka ga.
Milo i Vucic se sjutra i preksjutra druze u Splendid.... uz to ce biti na zatvorenoj konferenciji oko 450-500 zvanicnika vlada i parlamenata drzava EU i NATO....