svudje ti je to isto , +/- 10e
Printable View
svudje ti je to isto , +/- 10e
pa bas i nije :) nedje je tehniciki 30 Eur...nedje 5 Eur...makar su bile reklame :) eto odma 25 razlike
kod stanica na zabjelo je najjeftinija,tehnicki 5 elera. ali ne moze na rate.
pitaj doticnog gospodina koji se bavi tim rabotama:)
Juce odem do njih i gledam BMW E46 320D 2000g 5500e presao na satu 120000 km na oko aj tu i tamo ima nekih ogrebotina sitnica itd unutra volan ofucan totalno oko mjenjaca ona plastika izgrebana i jos po koja plastikica polomljena al slag na tortu je bio podignem ja haubu gledam kosece zavirujem kad na lijevolm kosu zaljepljena naljepnica od nekog servisa pise :Sep 2009 173000km haaa pa reko mogli ste bar da skinete ovu naljepnicu da ne bude toliko providno da vracate kilometrazu :) Onaj prodavac ostade ko popisan :) Toliko o kvalitetu i regularnosti kilometraze kod njih,ZAOBICI IH U SIROKOM LUKU!
ada cujes famoznih 120 000 km
smije li se s ljetnjim gumam preko cetinja do bd....Sto ce bit ako me murija zaustavi :D
do polovine marta ti je obavezna zimska oprema..ako nemas 20-150 eura kazna..pa vidji
jos mjesec dana... onda slobodni kao pticaa
Pitanje drugari:
Na vjetrobranu imam pukotinu, dugacku dobrih 20-tak cm ali jako tanku, bukvalno je pukotina u staklu, ne moze se osjetiti dodirom. Iskusniji, pretpostavljam, imaju jasnu ideju o cemu se radi. Pitanje je - postoji li mogucnost kakve opravke tu ili moram na zamjenu? Kakva je finansijska prognoza - koliko kosta opravka, ako moze, a koliko zamjena? Leon 2005. godinste vozim, ako pravi kakvu razliku.
Glass service
mob. 069 013 694
Vojislavljevića 50, Podgorica
Ako i dalje postoje....
Kad ti naprsne obavezno sa obje strane zalijepi selotejp da se ne bi skupljala prljavština...
Oni imaju neki ljepak koji se nanese sa vakuum pumpicom da popuni to... Ako imaš sreće neće se ni primjećivati...
Ah, sad sam zvao na neki broj koji nađoh na netu. Čiko mi kaže da se opravka vrši na pukotinama do 5 cm, a za sve veće treba zamjena. Juče sam kupio dvije nove mišelinke, zamijenio pločice na kočnicama, prekidač za štop svijetla, i još neku sitnicu, a valjda zamjena za novi Leon kosta oko 250 ojra. Blago meni :)
Ne razumjem... Koja je razilika između pukotine od 5 i 20 cm?
Vidi još negdje...
Hvala na savjetima, Timmy D :).
Svaki dodatni komentar/savjet bi mogao biti od pomoci. Ima li jos eki servis gdje bih mogao ovo da vidim?
Do 10 cenata moze da se radi, do 5 je preporucljivo.
Sve preko je nemoguce za izvest, glupo je i pitat zasti kad je toliko ocigledno.
Glass Servis, najbolji su. ;)
Imam ja istu situaciju sa 307micom i nisu mogli da mi pomognu.
Rekose mi da je ne diram do registracije sem ako mi ne smeta, a ne smeta mi, da nije nista strasno al da ne rade nista duze od 5cm.
Tako da vozi dok ne bude trebalo da se registruje, a onda nova :(
Ne moras uzimat glanc novu, pogledaj po ovih otpada da uzmes polovnu, trebalo bi da se moze povoljno nac..
Nema nekih opasnosti da se vozi tako, ne? Nije da je mala pukotina, ali je bas onako tanka. Da nije prekrsaj voziti tako?
Nije, vozi slobodno bez ikakve bojazni ;)
thanks ;).
Kako rade to? Nikad to nisam vidio.
A vidi li se onda pukotina?
Pa kažem, ako se pukotina odmah zaštiti da selotejpom do servisa (da ne upada prljavština), vrlo slabo se vidi oštećenje, skoro nimalo, gledao sam snimke na mobile na elmag još odavno...
ko radi kvalitetno ispravljanje alu. felmi ?
Cuo sam da ima neko na Zabjelo da radi to dobro, i nije skup.
Imam problem Sa Turbinom Na Golf 3 Tdi 81kw......
Normalno ide do 3ipo Obrtaja.I onda Prekine i ne ide nikudj,bez rada turbine .Obichno 4 i 5 Brzinom.?
Dali je zachepljena,jer sumnjam da je Crkla barem totalno jer ipak radi.
Drug mi je imao isti problem sa god 4 tdi vodio je na Kompjuter i nishta mu nisu nashli,Bilo mu je do pumpe u rezervoar,a golf 3 je nema.
Pomoc,Savjet.
Mozda bi treba poc do onoga na Zabjelo sto reparira turbine..
Moguce Da je To....To Mi Je NajLogichnije.
Crijeva Su Ok.Dimi Vishe Nego Prije,ALi ne neshto Mnogo vishe,Mozda Katalizator malo vishe Pun.
Potorhsnja je isto u redu,po Board Pc 4-5L.
Radi ili ne radi to da.ja Mislim da nije do nje,Mora da ce Biti neki senzor.
Sjutra Idem Da Pogledam Ako Bog da.
Turbina moze da puni, da ne puni, da puni 10%, da puni 24%, da puni 100% (to rijetko kad), da puni 76%...
Hvala .....
zna li neko ima li dje da se kupi cd plejer od opela corse, 2001 godiste? ovakav http://www.clubopel.com:8080/uploads..._4ojrhdpka.jpg
Je li ista temperatura motora i temperatura rashladne tecnosti ? Tj. je li i temperatura motora 60c npr. ako je tolika temperatura rashladne tecnosti ?