Ja tu ne vidim MAF.
Ja tu ne vidim MAF.
TAKUMI
Chockeh hvala provjerit cu MAP ujutro pocu do otpada nekog.
A fabia u ovome crijevu iza ljepila se vidi gdje ide dzek koji se kaci na ovo e jel ovo MAF ili nije ne znam jeste neki senzor za vazduh a i dalje mislim da me zajebavas nesto no nema veze nije bitno hvala u svakom slucaju.
Ne, ozbiljno, ja tu ne vidim MAF.
Cochek, vidis li ti?
TAKUMI
Kvarcni pijesak za pjeskarenje farbe na auto.Đe ima da se kupi?Ne treba mene veće drugu pa sam zato ovako štur sa informacijama.Pretpostavljam da će kod nekog "divljaka" da farba čim ne zna kako i đe nabavit.
ko je u pg zastupnih philipsa??
ne treba mi kucna rasvjeta nego sijalice za kola
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
pa e..posto nema off-a odje sve se lako moze nac![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
nisam siguran, mozda samo ovo u viceve trebao postaviti, procitah u tender da covjek prodaje E270 2001vo avangard 25.000
a sve sam do sad mislio da su pale cijene auta u zadnje vrijeme![]()
Drug mi je takav prodava i nije za 11 moga otić i to prije 2 godine a lutka od auta.
A baju na kontrolu u Dobrotu.
TAKUMI
podji tj. nek ti drug podje do djece u masline (trazi nikolu), oni su pjeskarili kampanjolu kod nekog tipa u NK, pa ti mozda oni mogu dat neki info.
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
dje ca su jedna jedina u masline pitaj svi ce te uputiti
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
ahaha "djeca" servis, oprosti mislio sam da znas![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
interesuje me mišljenje o motoru 1.9d kod vw pola 1995.god, ako ga je neko imao prilike voziti? (btw, ima 2v, reg godinu, nema klimu, odlično očuvan, servo - valja li ta kupovina 1800e)
ne valja smanji cijenu , 98o su 2000
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
moze li mi ko reci dje je najjeftinija registracija za auto??? i kolika je, ako je ima, razlika u cijeni kad se placa odjednom ili na rate...?
istice mi registracija za koji dan...a svaki put puknem 400+ eura na registraciju.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks