4 komada, uffff.....
Printable View
4 komada, uffff.....
4-1...cccccccccc. pi
jaooooo od 1:0 do 4:1
ma nece se selektor dirat. vidjece te.
kao i vazda ce izjaviti da je bugarska za klasu bolja od nas,.... sran**
I selektora i njegovog pomoćnika s noge na nogu.
I što znači ovo da je grad platio prenos.Bogami se mugoša dobro uplašio
kraj
4:1
pffffffff
A evo i Dejo kaže da očekuje jednu pobjedu EVENTUALNO dvije u kvalifikacijama... ništa, sa takvim ljudima na čelu fudbalske organizacije i reprezentacije se nemamo čemu nadat.
Još malo pa će i fudbaleri počet da se ne odazivaju.
Vala neka ga i ove dvije utakmice jos i neka ide srecan mu put pokazao je sto zna i koliko moze....
Lose.
E sad molim vas sjetite se kad Filipovic bude dao izjavu.Bit ce da prica i da prica.On veze nema.Srbin.Boli ga **** za reprezentaciju.Dosao je samo da uzme pare.Treba ga pod hitno smijenit.
Odbrana katastrofa.Odbrambeni igraci su nam kao oni prosjecni za 2 ligu.
bez komentara sam.....
Nista, treba trazit dje god se moze neka odbrana i filipovica poslati u....
ajde barem ste poveli 0-1 ^^
@ Montenegrino-CT
taj tvoj potpis, to je hrvatski predsjednik Franjo Tuđman govorio:
'Sve za Hrvatsku, Hrvatsku nizašto !!!'
ne kradi ^^
Filipovicu,podnesi ostavku i nestani dostojanstveno.
SVE TI J EBEM !
Treba podržati naše sokole, naše sjajne momke...
Napunimo hram Pod Goricom, ne štedimo dlanove i Kipar može pasti.
Moramo dobiti bar jednu utakmicu kvalifikacija .
Znam, da je Kipar velik zalogaj, u zadnjih nekoliko godina prava fudbalska ekipa ali treba pokušati, zašto da ne!
Ako ne uspijemo ni protiv Kipra ostaje nam Gruzija, tako da i dalje imamo šansi da ubelježimo pobjedu i da ne budemo zadnji grupi.
Dejo je jasno rekao da nam je cilj da sljedeće kvalifikacije ne budemo u zadnjem šeširu već u predzadnjem.
Ljudi bila bi šteta da ne pobjedimo bar jednu utakmicu...ajmo da napunimo stadion ...Kipar nije nepobjediv!
Ajmo svi za Crnu Goru, naprijed sokolovi...
Brana za selektora :)
ali Kaladze je legenda, 2 autogola je dao :)
Na kraju irska nece proci. Ne znam sta treba da se desi da bi se promjenio selektor.
Kakav je Kaladze, igrao sam 3+ treba jos jedan da da :)
Sledeći put kad budeš sanjao fudbal, obrni se na leđa
ados, dobra opaska, selektor je loš jer je Srbin. Prebroji jš i igrače da se koji nije "obrijao"..
koji to Crnogorac treba da vodi reprezentaciju? Grof Božović koji je oćeran iz Budućnosti, ser Brano ili Dejan "u dva seta" Vukićević ?
Kakve sad ima veze moj podpis sa ovom utakmicom? Prvi put cujem od tebe da je to franjki govorio jer vjeruj mi ne pratim sto govore tamo neki gradjani drugih drzava..ali vjerujem da ti pratis takve stvari i da si informisan iz prve ruke o ovakvim stvarima pa cu vjeruj mi promijeniti podpis a` budem imao kad`...
Treba mu pružiti šansu...
Crna Gora igra dvije istorijske utakmice Pod Goricom.
Prvo Kipar, pa Gruzija!
Vjeruj mi ,ako pobjedimo Kipar odjeknuće trijumf širom Evrope...
Zato svi na stadion u nadi da se može savladati Kipar a ako i ne uspijemo onda nam ostaju Gruzijci.
Ne treba biti malodušan nego dati sve od sebe do prve istorijske pobjede u kvalifikacijama!
To je to idem na kosarku !
jes :confused: sad vidjeh na livescore,legenda...
vidjeh zadnjih 20 min.u odbrani je duvalo na sve strane,dzudovic je ispadao samo tako,kad su davali reprizu golova poslije utakmice nijesam mogao vjerovat koliko je gore pomenuti spor,kako ga je berbatov lagano prosao kod onoga gola,da li drugog,stvarno strasno...
e jes,file aj lagano obraza ti...
mnogo je 4 komada majku mu.nesto ne stima,ja mislim da je file u pitanju.aj file polako
kako moze da stima kad prije svake utakmice trener izjavljuje dobro je ako puno ne izgubimo.
Ja sam mislio da od Bataka i Tanasijevica ne mozemo imat' goreg stopera kad veceras vidim Dzudovica. Presmijesan igrac, grama mozga nema.
Fatic MORA da igra umjesto nervoznog Pekovica, vidi se da mali ima tehniku, zna da krene naprijed kad nema kome loptu da baci. Eto makar jedan igrac iz mlade reprezentacije koji zasluzuje da igra u A selekciju.
Bekovi veceras nisu bili losi, tu se i nekako krpimo, ali nemamo drugog stopera. Sramota je da gubimo utakmice od ekipa sa kojima mozemo da se nadigravamo i koje nisu mnogo bolje od nas.
I naravno da smijenimo selektora, to se podrazumijeva.
sinisam, opet te tvoje frustracije.....
E da, Peković sa svojim dvadesetim žutim kartonom do sad, a tokom meča se ne vide ni on ni Drinčić. Nego da ne pričam o igračima, nisu oni krivi (mada Peković ide na živce, sigurno).
Barem nemamo najgoru odbranu na svijetu. Fali nam još Kaladze. :D
Fatic je igrao,i napravio penal... Toliko o njegovoj stalozenosti. Glupost je cistu napravio.
Snimak utakmice za sve vas koji nijeste gledali i za vas koji zelite da jos jednom odgledate ;)
Prvo poluvrijeme: Rapidshare
1/3 - http://rapidshare.com/files/27611779...ontenegro1.rar
2/3 - http://rapidshare.com/files/27611869...ontenegro2.rar
3/3 - http://rapidshare.com/files/27611921...ontenegro3.rar
Prvo poluvrijeme: Zshare
1/1 - http://www.zshare.net/video/651236928d5ba67d/
Treba uzet par crnaca u odbranu i jednog korpulentnog argentinca u sredinu da trči ka lud uz trenera koji bi nadomjestio nedostatak fizičke spreme ostalih pojedinaca (mislim na duel igru) i možemo napravit solidnu ekipu mada ni to nije sigurnost da bi prošli grupu!!!Vučinić je jedini koji može da odigra za bilo koju reprezentaciju!!!To je realnost!!!Inače je dobro što je Irska dobila pa mi pobjedom možemo do 4 mjesta što je opet uspjeh!!!
Strašan uspjeh.
Filipovic ako ima imalo dostojanstva sam ce podnijeti ostavku.
U reprezentaciji se osjeca totalni nedostatak organizacije igre, bez odredjene,
taktike, ideje, plana sta ko treba da igra i sve je ostavljeno da igraci improvizuju i
srcem nadoknade ono sto bi trener morao planirati. Imamo dobre pojedince, zalaganje i ogromnu zelju za pobjedom, ali sve to trener bi trebao kanalisati da ne djeluje kao orkestar dje svak svoje svira.
Ocigledno nema autoriteta pa ogromna zelja igraca dovodi i do nepotrebnih kartona i nervoze na terenu, a to da nema osjecaj kad treba promijeniti nekog igraca mijenjati ritam igre je ocito. Zalosno je da mu publika mora "diktirati" da mijenja, a jos zalosnije da on to uradi kad je vec kasno ili se neko povrijedi.
Trener koji ne umije stvaoriti pozitivnu atmosferu i ubijediti igrace da mogu pobijediti svakoga ima pobjeda bas koliko i Filipovic i trebao bi se skrajnuti.
i ja sam za ostavku filipovica, al samo mi recite ko je toliko lud da uzme nas da vodi!?
Odavno je on trebao da leti, nego oni koji su ga doveli misle isto ka i on.
Bilo koji strani trener za pare!
Zakeroni,a?
kad bi neko onome filipovicu mogao uci u glavu nekako da se vidi njegovo razmisljanje ako i uopste razmislja imalo...FILE ODLAZI...
a u paketu sa njim i vlaisavljevic, nije ni on cist...
Bilo bi dosta "ludih", siguran budi, čak i zvučnih imena kad bi naši htjeli da odriješe kesu (i to ne nešto pretjerano za fudbalske uslove). Samo zbog potencijala koji imamo u timu i individualnih kvaliteta bili bi vrlo primamljiva destinacija za mnoge kvalitetne stručnjake.
Hektor Kuper vodi Gruziju, zaboga. Takvih primjera ima još dosta i bilo ih je u prošlosti. Biti selektor nacionalnog tima je uvijek stvar prestiža, čak su i reprezentacije sa mnogo manje potencijala od naše primamljive.
Prvo treba mać Filipovića i doves nekog stranca pa možda bi on mogao doves nekoliko igrača i stvorit reprezentaciju!!!Kad počne sa ekavicom da se pravda što je stavio beka od 18-19 god. na poziciju štopera imam utisak kao da nas namjerno uništava!!!Mada nemamo neku ekipu ali ga treba mać pod hitno!!!
Ne trebas mu ulaziti u glavu da vidis sta misli jer on sam kaze. Trener koji ne vjeruje u svoju ekipu da moze i treba da pobijedi sam najbolje o sebi govori. Kako moze motivisati igrace kad prica u duhu " mi smo losi i dako izgubimo sitno...." i kad se prije svake utakmice pravda zbog poraza. Zar nije apsurd da neko vise od njega samog vjeruje u njegov (ne)rad.