Taj program sam sabira do deset i onda sve opet sam uradi a svak u svakom trenutku moze vidjeti koliko jos fali i kad se poeni anuliraju. Tvoje je da probas cak i 1002 puta ali olaksaj posao pa pisi redne brojeve da se nedje ne zabrojimo.
Printable View
Samo bih da istaknem jos jednom. Pravila sluze posjetiocima ovog foruma kao smjernice u ponasanju i onome sto je prihvatljivo i sto se moze desiti. To nikako ne znaci da moderatori ne mogu da ocijene da poneko ne djelo ne mogu da kazne i "jace" nego sto tamo to pise.
Zato vas molim da se normalno ponasate i da ne testirate nasa pravila....ako vam se ne ona ne svidjaju ....ima toliko drugih foruma gdje ce te se osjecati vjerovatno mnogo bolje.
1. Izbrišite istoriju pregledanja (cookies, cache...)
2. Izbrišite neke slike od ranije zbog limita
3. Onemogućite add blokere i pop up blokere
4. Logujte se preko www.forum.cdm.me
Ovako je meni proradilo.
Evo samo da probam... Glupo mi da ovo konstatujem, ali jesi li probala s drugim browse-rima?? Zna update browse-ra da poremeti... Ako i na drugom browse-ru tako, do tebe je... Mozes upload na drugim forumima?? Sajtovima?
Attachment 87665
Evo sam sad preko chrome-a ushla. sad cu da probam.
edit: bra'o moNci. radi.
tnX
Ma nista. Svakom se to moze dogoditi. drago mi je da sam "pogodio" iz prve, jer drugacije i ne umijem.
Dje se nalazi spisak svih forumasa? Posto ne mogu trazit po postovima i temema onoga sto mi treba.
Predlog. Za pdf prodaja&oglasi mislim da bi trebalo da se uvede pravilo da kada se postavlja oglas nema oglasa tipa prodajem auto i samo se postavi link ka nekom od sajtova...nego da se oglas mora otkucati ili iskopirati kako se ne bi reklamirao neki sajt a i preglednije i ljepse je
zasto ne mogu da upload-ujem slike u attachment ili da prevucem stare slike u att. probah sa tri razlicita racunara sa mozilom i operom i ne ide
Ja stvarno nisam spijun, al cete me nacerat da vadim spisak ljudi kojima niste makli user title kao meni
A sve ocu da te pitam...pada li ti na pamet da uzmes fino novi Nick...a ovaj zakljucamo....i svi sretni a?
SVI cemo znati da si ti.....
Mada i ovo bi bilo korektno....da mozemo da obrisemo ovima koji su preskoceni..
Ja necu novi nick, ovaj mi se svidja, ocu user title.
A ne bi bilo korektno, jer ja nisam spijun, i necu reci kome ste preskocili, a ima ih dosta
Nijesmo preskocili nego previdjeli........vidim da cu na kraju morati cijelom forumu da brisem User title zbog tebe. Neka to no si u pravu!! Zasto bi neko imao neko ne.
saglasan sam.brisati svima ili dozvoliti svima :)
ako ne brisete ocu i ja user title :) (ovo samo da doprinesem da se brise svima :))
Tako je, ili sci da imamo ili nbiko da nema, mada bi ja radije da svi imamo :) Kao neki dokaz identiteta, ovo ono, ne znam ni ja sam :)
Eto to je kraj. Sada cu da razmislim hocu li to da uradim........I necu vam javiti....
Ne znam sto je frka da se uvede taj 'user title'... A ima tu i milion opcija kao npr. kad clan foruma dostigne odredjeni broj poruka, tj. dodje to recimo 'Senior Member', onda ima pravo da bira, ne prije.
Cisto da bude ono kao da smo zasluzili necim :)
interesuje me zasto ali ne vidim ni jedno pravilo koje krsim (doduse nisam detaljno analizirao svaku od stavki nego samo letimicno procitao)
pa ako mozes da mi navedes koje pravilo tacno krsim?