Ja mislim stvarno da treba da mi se vrati Ragnarök kao user title, da vam nisam rekao nikad ne bi primijetili, ne znam sto je problem da mi se vrati, to uopste nije uvredljiva rijec, ako ne znate sto znaci imate enciklopedije pa trazite
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Izuzev na oglasima, komentar "može lock" - koji je učestao u poslednje vrijeme i koji koristite i nakon uspjele duhovitosti, nakon neuspjele duhovitosti, nakon komentara koji je po vama ok, komentara koji je po vama loš...dakle u svim mogućim i nemogućim situacijama- nije dozvoljen na drugim podforumima i tretira se kao spamovanje. Moderaator je tu da procijeni da li "može" ili "ne može" lock...već rekoh, ako imaš argumente koji govore u prilog tome da "može lock", a moderator to nije stigao da vidi ili jednostavno nije dobro procijenio, onda smo tu da izađemo u susret
Inače, nema potrebe zaključavati sve neaktivne teme, one se po defaultu "spuštaju" u arhivu nakon nekog vremena![]()
Last edited by zvoncica; 24-04-12 at 16:53.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Zdravo. Long time no see. I dalje ne mogu da linkujem slike. Sad mi javlja razlicite greske.
Kao sto su...?
\\OFL•GIC
Remote file is too large, invalid url etc. Osh jos?
Fajll ti je preveliki, url nije ispravan itd. Do you want more?
\\OFL•GIC
Oh, izvini.
Ja sam mislila da treba da vam prijavimo ono sto primijetimo da ne sljaka. Kapiram da engleski znam dovoljno da prevedem to, a pozalila sam se jer kontam da fajl nije preveliki i da je url ispravan, iako mi javlja te greske.
edit: da izbjegnemo misinterpretaciju, ZNAM da fajl nije preveliki i da je url ispravan.
800px sa 600px je maksimalna velicina jpg koja se moze uplodovati na server.
\\OFL•GIC
i na novom serveru database error. jel moguce ovo
Who let the dogs out
evo vec dva dana je meni sve ok.....nijesam siguran da je to moguce.
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
upravo prije par minuta meni prilikom jednog reporta
Who let the dogs out
Sto bi sa ovim 'user title'-ovima?
Pustili ste da se mjenja a onda vratili na staro onima koji su promjenili dok su oni 'stari' zadrzali njihovo? WTF?
--------------------------
Do Not Disturb.
Nijesmo nista promijenili. Zbog pravila na oglasima i kreiranja istih sam napravio propust i omogucio promjenu User title. Kada sam to shvatio to sam i iskljucio i to necemo omoguciti kao feature. Necu ulaziti u razloge jer to vama sada nije vazno ili jer to ne moram.
Sto se tice tebe Fidel jesi u pravu svima kojima je bilo promijenjeno prije nijesmo mijenjali i necemo mijenjati. Ostace na tom User title-u na kojem su i bili. Mislim da i to ne moram da objasnjavam.
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Dorbro, zasto onda meni kao nekome ko je to provalio ne vratite Ragnarok?
I nisam zidar, ali eto
Odgovor se sastoji u prethodnom odgovoru..
Sve je to super, ali opet to nije to, znaci ja sam mogao cutat i ko zna kad bi se to primijetilo, eto, vratite mi Ragnarok
I nisam zidar, ali eto
NIje jer bih ja vidio Infidel....
i po logovima vidio ko je to uradio....eto
chatujemo....mislim da je sada sve jasno...
Ne, ozbiljno Gorane, sto ne ostavite tu opciju otvorenu pa nek stavlja kako je kome drago, samo ispratiti da ne budu kave uvrredljive rijeci i sl, inace ne vidm zasto bi to bilo zabranjeno.
Tu es mon héro!
Pa mozemo li onda administraciji slat sto zelimo, pa neka onda odluce oni sto da stave?
Ja cu Ragnarok.
I nisam zidar, ali eto
Svjesni ste da cu ovo chatovanje da obrisem za par minuta
Smijem li da kazem da je ova reklama za CDM portal ocajna?
Slozili ste boje i dizajn da je gore tesko moglo ispas'...
Do Not Disturb.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks