Dernjava ispred zgrade u 7 sati ujutro...
Printable View
Dernjava ispred zgrade u 7 sati ujutro...
sinoć obezbeđenje one raspale kafančine pardon konobe kod Čepuraka nije htjelo da pusti momke jer su u trenerkama (!!!) jer moraju da, pazite - DRŽE NIVO LOKALA!!!!!
hahahahahhahahaahha
prvo sam se smejala pa sam pukla
ljudi, jeste li realni? Ne restoran, ne ekskluzivno mesto za poziranje nego KAFANČINA!!! Šta je sledeće? Dokle će ubijati i ovo malo noćnog života u ovom raspalom gradu, ionako nam je "provod" na aparatima, samo što ne crkne.
ShowBiz na TV Vijesti .......skoro pa kao Pink
kad čitam izjave ovih manekenki kako imaju super brzi metabolizam...on super sagori tost, jabuku i list salate...
Pa konoba je pored Čepuraka. Kad ste viđeli stanovnika Čepuraka koji nije lijepo obučen?
Jesam li ja jedini koji ne osjeca ushicenje i euforiju povodom Montevidea? Mene zabolje ona rabota za Tirketa i co.
pomijesao je sa ovom euforijom u vezi pravoslavne nove :)
ovo rokanje iz teškoga naoružanja ovamo na Starom?! Pomislio bi čovjek da se zaratilo!!! Ali kad je komšija iz zgrade uzeo automati i ispalio vas šaržer, tik uz moju terasu, ja sam se baš oduševila!:dejection:
e....ali ako si imalo sumnjala u njegovu religioznost - sad te je razuvjerio !!!!!
:)
I vamo u moj kvart. Kakvi idioti.
A nervira me ziri prvog glasa srbije koji izbaca jednog od najboljih pjevaca.
Dosta loseg humora na ovu foru ove nove godine.Eto Tatoo je uspio da mi izmami osmijeh sa lica a ostalo je sve izlizano i lose.
Isto je bilo boljih fora prije kad nijesu svi bacali.
@Prijeki srbeno ukrivena :)
@SHM crnogorčino bannovana!:mrgreen:
Puca, gore no srbijankama ljeti... :mrgreen:
Montenegro.HTC me nervira sa njegovim glupim postovima. Vj da nabije broj postova pa kom sve zivo I to je post samo ":)" ili ":D"
Sent from my HTC HD2 using XparentCyan Tapatalk 2
Vidis da je dobio bananu :)
Kad mi "usporeni snimci" po skijaskoj stazi idu cik-cak, a ja brz kao metak nemam kuda da prodjem bez da dovodim u opasnost i mene i njih...
Kad me iskuliraju...
"Let ka zvijezdama"..
Kakvo s*anje, bez pardona.
ahahahha a što je ono...sinoć pogledah dio, vlado maraš koji samo što ne izađe iz studija i ona kraljica koja pravi grimase ni da je u operi
kako ono kazu .... "i pad je let" :)
Smrdljivi Crnogorski Telekom!!! Prije određenog vremena počeli su prodaju telefona na rate. E sad, šta mene nervira? To što nijedan dobar telefon ne možeš uzeti (konkretno mislim na Galaxy S III ili HTC One X), što ti neće preplatu dići na 15€! Plus rata 29, dođe ti telefon ko Golf II!
...a sto je najgore - nisi izabrao "dobar telefon" ...... :)
evo opet je počelo koji je telefon bolji od drugog :)
Sluchajno sam upalila TV...(koji gledam svaki 4 dan), kad vidim neki sa autoputem na glavi, navodno skolovan na odsjeku za solo pjevanje...zapomazhe u onoj pjesmi Joksimovoj "o ljubavi, o kuku, o lele"... Joksinovica cijenim i njeovu muziku. Ovaj decko vjerovatno da ima neshto chim je solo pjevanje diplomirao...ali...sinoc ... ispod svakog prosjeka.
Komentari:
1."Sjajno!",
2. "Perfekcija"
3. "Uzdanice nasih muzickih voda"
Sve ih treba zapaliti.
Koliko para, toliko Ivana Maksimovića... No nikako da se ukapira da mu se treba plaćat da se ne pojavljuje u javnosti.
:)
Puno ocekujete od oposuma kakav je Ivan Maksimovic.
Sjetite se kako je lik vodio docek rukometasica. OLI DA PJEVAS? I OTAC.
Da ne bude zabune, nisam gledao ni doček rukometašica, niti gledam ovu sad emisiju. Čisto da konstatujem da IM krupnim koracima gazi prema društvu besmrtnih kao što je Branko Vujisić. Navranio sam se na njih kao Đorđe Kustudić na nekog igrača u toku prenosa utakmica.
Ivica Ilijev mrceni :D
MenE nervira ova prica oko rukometasa nasih koga god pitas te oni pojma nemaju, nemaju kvalitet za ovo takmicenje, te ne bore se, Milo kupio pobjedu protiv Svedske, izgubicemo svaku do kraja.Tipican balkanski mentalitet i pljuvacina cim rezultati izostanu.
Ispisala sam poveliki post i onda je mobilni zabudalio i nije se postovao. E nema sanse da cu ga opet tipkati.