je li moguce da sam uhvatio jagodinu 2 ??? 7.5 kvota i celzi i još neke 3.1 i bači me INTER POPIŠANI!!!!!!!! za 1711e
Printable View
je li moguce da sam uhvatio jagodinu 2 ??? 7.5 kvota i celzi i još neke 3.1 i bači me INTER POPIŠANI!!!!!!!! za 1711e
2:2 je, ima dosta do kraja, navijamo za svetozara :D
Aaaaaaaaaaaaaaa...Dodje atletiko! :) Cestitam svet0.
Hahahha, bogami, mogu zamislit kako je skochio :D Srecno troshio toSve
Chestitke!!!Kod shpanaca se prije nadash kad gube ili dobiju crveni a kad se spoji to je siguran fix ;-)
Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!
Ako nisu ovo najsrecnije pare koje sam ikad dobio na kladionicu onda ne znam sto su! Hahahahaha znaaaaaaaaaaaaciiiiiiiiii :D :D :D :D
hahahhahahha dobi atletiko nmg da vjerujem
Veliki Atletiko :) rekoh ja !
Mislio sam da stavim danas:
Njukasl
Rubin
Spartak Naljcik
Spartak M.
Aj neka mi neko predlozi jos jedan par,dva....
Majorka-Barsa 4+
Hanover-Volfsburg 2
Genova-Kjevo 1
Udineze-Milan 3+
Atletiko Madrid-Valensija 3+
Sa 5e na 70 valjda dodje evo krenulo me dobih preko 200 u zadnje 2 sedmice,steta sto je kraj sezone...
16 May 16:00 OFK Beograd v Habitpharm Javor 1/10 2/1 1/10
U čemu je štos ovdje :confused: Vidio na bet365.com...
Hm... OFK je u takvim govnima da im X ništa ne valja. Još se ova utakmica igra 20.maja, i znaće sve ostale rezultate.
Je li moguce da Njukasl gubi od FulEma jbt?!
Njukastl i Alaves! :mad:
Aj njukastl i nekako ali alaves koji ima igraca vise i uspijeva da primi gol.
Ugasili se majku im...
ajmo neki tiket za $utra
nema boga ko moze uvatit sto
Nevjerovatno kakvi su rezultati u zadnjih par kola, vazda se namjestalo ali ovo je stvarno bruka... 2 meca se sastavit ne mogu da se pogode.
Ja ne znam sto kukate meni u zadnje dvije sedmice sve dolazi,sto vi to igrate?
Ja sam danas dobio napokon...Prvo sam usuo na sing Manchester X-1,pa sam tu pukao...
E onda sam usuo bas sa paricama ZVEZDA 2 (1.85 KVOTA ???),BORDO 1 ,ROMA 1 ,LEGIA 1 kvota 3.65.
Sa 50ojra 182
ni da se kladim vise necu! :rolleyes:
=
Danas dobri rezultati. Nema vas da kukate:D
Jel jos ko spasavao njukastl sa x2:). Pa neki kad pocnu kopat sami sebi tlo pod nogama. Smijesno al opet i pored svega regularno. Juce bilefeld danas njukastl bravo im ga i meni sa njima:)
Ja ubodoh sad talijane na 800eura.Nije se moglo promasit.
A imam tiket dje cekam Betis i Hihon.Sto da radim,dal da se gradim,a?
555eura cekam...