Zaustavio te da bi te pohvalio? :)
Printable View
Zaustavio te da bi te pohvalio? :)
ahaahaha
mene zaustavlja sinoc kod rode na tuski put
vece vece
cime se bavis
studiram
sta
elektro
uuuuu paz se te struje
a ne ne ja sam na ove niske struje..racunari
ih..bogomi kakav si od tebe bi struja saGORILA!
ahahaahhahaahahha auuuuuu
I mene juce kaznise za pojas. Na kraju mi policajac kaze da platim kaznu u ckb banku i na moje pitanje zar ne mogu u postu da platim (blize mi je i manja je guzva nego u ckb), on kaze: ne, ne, u ckb plati.. Neka sto mi je napisao kaznu, nego me izgleda jos i zajebava.. :)
dje ga je masinac ljudi???
Kazna puta 3...A ako ni to ne platish dobijash 3 dana zatvora...Kao sht sam ja bio dobio pa moji potrchashe
da plate umjesto mene da im se obraz ne okine poshto je mene capu racku jer sam mora 15 dana radit za te pare
pa bolje 3 dana da zaspem no 15 da se razmichem za nishta. :D
Eo dje vam kazne idu. :D
http://www.vijesti.me/vijesti/ovdje-...galerija-40149
Svako jutro napišu Bog sami zna koliko kazni u bulevar Džordža Vašingtona šoferima koji na kružni ne stanu da propušte pješaka. Ne možete vjerovat koliko auta zaustave i samo pišu li pišu.
A za pojas sam i ja dobio pohvalu noćas :D ali me isto prošetao da pregleda aparat, opremu itd itd.
Iako je meni stvar navike prije ključa u bravu pojas da zakačim.
Propušta li se pješak kad zakorači samo na tvoju kolovoznu traku ili moraš i onoga koji je zakoračio sa druge strane...? Ljetos me peglao jedan papan u bd...
Valjda i jednog i drugog.
Mene jos nisu zaustavili...
Kakva voznja!!!!!
http://www.vijesti.me/vijesti/pogled...a-clanak-40474
neka no pazi opravdanje "ima problema sa nogama"...
Shto veli ovaj zadnji komentar:" Kad bolje pogledam, taman ka' da je nogama upravljao"
Tačno se lik sklanja u zadnji čas, treba neko da pogine zbog ovog indijanca. Obično glupiranje. I ja sam dva puta bio iza sličnih ovom.
Eto u komentare piše da je u pitanju neki majstor što je napravio manastir (ako se ne sprdaju) pa vjerovatno sad misli da je neuništiv, nadam se samo da neće ubit kakvu familiju a dobro bi bilo da ovi iz vijesti traže od policije izjavu što su uradili povodom ovog kretena jer mu je ovo očigledno uobičajeni stil vožnje, jeebi ga teško je držat pravac kad držiš volan nogama.
e ovo je nas apsurdni zakon i svojeglava politika policije. sa svim ovim snimkom ove mozes da napises da je nagazio punu liniju i to je to.nidje prekoracenja koliko mi se cini iz snimka. 60,70 ide. i onda ti ovaj kaze ja bas vozim polako kad idem nedje ne prelazim 80. ali zato vozis po britanskim pravilima smecaru
aj da ve pitam:)
prije neki dan zaustavi me policajac na motoru...i ka zainat uzeh taj dan ovo drugo neregistovano auto,nesto moje nije bilo tu...maler...napisa mi on kaznu od 80e,50 za neregistrovano auto +30 za nenosenje saobracajne...skinuo mi tablice,parkirao auto,ponudio mi 2 opcije da mu potpisem da sam priznao i da platim u roku od 8 dana ili da potpisem da ne priznajem krivicu i da idem na sud...ja sam odbio da potpisem bilo sto,iako mi je on jedno 5 puta naglasio kao:"druze zajebao si se..nemoj da izlazis iz zemlje...duzan si pare" i slicnu pricu...E sad dao sam mu podatke ,rekao je da ce me kontaktirat...sto ja mogu ocekivat...kakvu kaznu...?
ja nesto nisam siguran pretjerano...ali ako si kriv(a nemas nacina da to preko nekoga skines) onda ti je je bolje bilo da potpises...jer ako budes placao kaznu, ovako ti je nekoliko puta veca...
al opet kazem, nesto nisam previse upucen u to, samo mislim da je ovakva situacija
Brate nisi kriv dobro je da nisi potpisao. Samo si vozio neregisrovano vozilo, nisi napravio prekrsaj !
sad moze na suocavanje sa policajcem..samo ce imat mali problem da dokaze da mu auto nije bilo neregistrovano :)
dobit ces poziv za sud,platit ces kaznu i sudske troskove...
pa konkretno njemu :)
Pa ne postoji mogucnost da dokaze, jer oni uz pomoc tablica znaju da li je to auto bilo regano tog i tog datuma.
ama bas nikakav prekrsaj nijesam pravio vozio lagano 20 na sat neka guzva bila,to suocavanje mozda i nebi bilo lose,jer dok mi je ovaj policajac pisao kaznu,lik sa tuaregom,projurio je 150 na sat,pretekao dvojicu sa njegove desne strane na prosirenju iako je na tom bulevaru bile 4 trake ...ovaj ga je probao zaustaviti,medjutim nije bilo trika ovaj da stane...policajac baci one papire krenu da se spremi da juri za njim...medjutim ovaj se vrati...i nista...ovaj mu rece da saceka...kad on zavrsi samnom...momak okrenu nekoga telefonom...dade ga ovom policajcu...samo vidis smijanje zajebancija...i policajac njega pusti...za to vrijeme ja stojim pored i kad sam vidio da ce da ga pusti ja pridjoh tamo da malo zajebavam...ja kako pridjoh on kao da mu upise podatke...to je trajalo svega 5 sec,polcajac samo sjede na motor i pobjeze...mozda se i to moze nekako iskoristit na suocavanju...
sta mislite o velicini kazne,ovaj mi je na lice mjesta napisao 80...
hehe meni...taj auto mi je bio kod majstora sigurno 4 mjeseca,cekao se neki dio,i bas dan prije smo ga uzeli sa servisa...u ta 4 mjeseca mu je istekla reg...bi li se to moglo iskoristit na sudu...tipa da kazem da sam ga bas vodio na registraciju sa servisa il je to glupo? :D
Uf, that story won't wash.
treba telefonom tako snimati dok ti pisu kaznu a druge pustaju,pa da vidis kako ce promijenit izraz lica. ako je policajac stoka budi i ti jos veca
Kad ćete više naučit da smo u CG pred zakonom svi mi jednaki?
-Jedino smo mi s parama, ili mi što nam tetka radi u vladu malo jednakiji :cool:
u 8 sati jutros :
- jedan se sakrio preko puta maksima, ali bas sakrio onamo ispred posta
- drugi na motor kod ckb
- kod sahat kule
- preko puta sargarepe
pih
Btw, i dalje se nosi uplatnica DJE kad platis kaznu? ili je nesto promijenjeno ? Nisam placa' kaznu sto godina
a u subotu veche nervozni brat na motoru (znate na koga mislim, lik koji je bio u 'Za minut slave', 'Ja sam najjaci' itd) nije dao narodu da se dishe onamo.
kako koji taksista stane da neko izadje kod coska ili onamo, on na pistaljku, ako se ne makne u roku od ODMA - ovaj uzima podatke i provjerava kao.
pa valjda neko udje vespom u ulicu slobode, ovaj pali rotacije i za njim.
Ali zato prodje onaj crni ford na americke, sa nekim hemi motorom puni gas pored njega (kad je vidio policajca - stisnuo ga) makar 90/100 na sat - ovaj nista.
Nema nosenja uplatnica vise...
odlicno.
danke
sad ja treba da pitam 'what' ?
:)
Nobody can touch us. We have the F16, B52 an so on. http://www.car-caffe.com/forum/images/smiles/b021.gif
YOU TOUCH, WE KILL. http://www.car-caffe.com/forum/image...es/smile03.gif