to i jes problem :)
Printable View
to i jes problem :)
Ljudi izađite na glasanje .Svi koji misle dobro Crnoj gori i Podgorici neka daju glas onima kojima vjeruju.Nemojte apstinirati.Sprema se nešto veoma neočekivano.
Sve ama baš sve ide neuporedivo bolje nego što se mislilo za opoziciju.Dobijamo zbunjujuće pozitivne rezultate po mjesnim zajednicama gdje smo bili mnogo slabiji od DPS-a...Podgorica je dobijena ali mora ići preko 65% izlaznosti, mora...
Veliki se dani spremaju- učestvujte u njih.Budute dio pisanja istorije.Prvi put nakon 1000 godina listićima mijenjamo vlast.
Optimizam je veliki, nemam što da krijem.Na terenu sve ide uzlaznom putanjom ....Svi, svi na izbore u Podgoricu.
Crnogorci, Srbi, Muslimani, Hrvati, Bošnjaci, Albanci svi na birališta!
U Tuzima i Golubovcima pobjeda ,,Bolja Crna Gora" znači dobijanje samostalnih opština!
Zato Zećani i Malisori glasajte Ljuljđuraja, Siništaja...koaliciju ,,Bolja Crna Gora".
Izgleda da dolazi kraj Mugiju...
Nisam toliko euforican kao ti sinisa ali ne bi bila mala stvar da opozicija uzme neke opstine.Pomjerile bi se neke stvari.Tako da ne planiram da apstiniram ovaj put
Ni ja do prije 5-6 dana nijesam bio euforičan ali sada kada pristižu rezultati sa terena, vjeruj mi, ima velikih razloga za zadovoljstvo.
Jednostavno se u narodu nešto prelomilo.
Preko Morače oko Sportskog centra gdje je GRO DPS-ovaca naši mladi aktivisti su naišli na veoma pozitivan doček .Imali smo bar 15 porodica koji nikada nijesu glasali za DPS ali ni za opoziciju a koji su bili oduševljeni udruživanjem i ovolikom listom.Oni su sami insistirali da će dati glas ,,Boljoj Crnoj Gori".
To ti i svaki DPS-ovac može potvrditi koji se bavi ,,kvartašenjem" glasača.Ovo su apstinenti, upravo ono što nam je falilo.
Pa oni ni po njihovom ,,Damaru" nemaju 50% a ako se ta anketa preslika na izbore -to ti je otprilike na 55% izlaznosti...
I oni znaju da sve preko 65% znači kraj za njih
U prethodnim izborima na terenu se stojalo mnogo lošije i što se bližio početak glasanja bili smo sve gori dok sada( i mi smo iznenađenji) sve ide , ama baš sve uzlaznom linijom.Onamo gdje smo jači(predgrađa) samo pvećavamo prednost, onamo gdje smo slabiji( gradsko jezgro- smanjujemo prednost)
Sve je ovo novo i za čelnike ,,Bolja Crna Gora" jer nije očigledno toliko uradila ova koalicija koliko je narodu ,,puklo"
SDP iako bude odlučivao ,,napiće" se krvi DPS-u i stalno će ga kočiti u donošenju odluka u parlamentu.
Sigurno je da više ništa neće biti kao što je bilo!
Daj batali jeftinu propagandu za prepadnute domacice, molim te. Uzmes nesto sto svakao stoji (da su Brano i Vesko simboli, srce i dusa ove vlasti) i poredis sa necim sto bjelodano nije istina. Sta, Medojevic i Mandic nude Ratka i Rasa kao idole? To nije istina cak ni za Mandica, kamoli za citavu opozicionu koaliciju. Bijedne li price...
Gleda li ko Repliku?
Kako se slazu Miomir i Dobrile :) Kakav izvor komedije su postala politicka zbivanja u CG...
Razocarao em veceras Lazovic, moram priznati, sa ovim obracanjem Mugosi sa ``MIOMIRE``
mislim da nije na nivo jednog profesora, doktora nauka, da se na TV obraca sa imenom bez ikakvog prefiksa... bas mi se niej ovo svijdelo, podsjetio me na neke stranke iz Srbije i njihove manire koji sigurno ne prilice SDP_u
Ko ce da zabrani Dobrilu da bude veci vojvoda od Andrije?
Go Dobry GO :-)
RTCG2 Christina Aguilera (Kristina Agilera) live concert :shock:
Zavrsila se emisija...
Ovo kako se izbori primiču neki potpuno gube živce i strpljenje i ponašaju se ko da će neko da im nešto što su s mukom stekli agitovanjem ukrade ispred nosa.
Preskočio sam zadnjih mjesec dana uoči parlamentarnih izbora marta 2009...je li ovako bilo i tada na ovom pdf-u u finišu kampanje? Ako jeste ova pojava je stvarno komična...
Izgleda da svi gube zivce osim Maje koja dostojanstveno fali Mugija mada to vec dva dana to nije ucinjela :)
Samo opušteno, prodajte lične i prijatno :)
Ja sam BAKSUZ koji je gubio na svim izborima,
izuzev REFERENDUMA 21 maja 2006,
samo VAS gledam i chitam,
i zivim sa STRAHOM, da iz pune vrece p..... , q.rac izvuchem.
Taj šalter valjda radi samo sa moralnim gromadama iz redova hroničnih pristalica opozicije i cijena je valjda između 30 i 100 eura.
Ja za moj eventualni glas DPS-u očekujem jedno ljetovanje na Kanarskim ostrvima uz jedan pristojan honorar isključivo iz ruku Rajka Kovačevića ili Peđe Sekulića da mi se nađe za džeparac. Onako za početak...:D
Što nisi ponudio da ti to daju u rate. Pa ako omanu a ti raskineš ugovor i sljedeće izbore glasaš Dobrila iz inata.
Zapravo tajna dobre prodaje glasa je to da se zatvoriš u neki pogon i objaviš štrajk glađu i dobiješ minimum 1000 eura, a možda i otpremninu u okviru socijalnog programa. To je par zadnjih mjeseci popularno i dosad nije omanulo. Radi!
Samo trazite sto zelite,i to cete i dobiti.Znate sto cete od njih dobiti?A da li znate sto cete sa njima dobiti?Odgovor::finger:
p.s.izvinjavam se,morala sam slikovito da se izrazim:mrgreen:
Jeli ovo nedjelja danas?
Eh...pišem ja lud da je osnovni problem kod većine pristalica opozicije nezadovoljstvo što njima lično nešto DPS nije udijelio, završio ili obavio. Na kraju dana svi Robespjeri brinu o tome da li su u plusu ili minusu.
Tu trgovačku svijest je i donio DPS i ona je danas way of life. To je ono famozno da zapravo ne postoje prljave ili smrdljive pare. Sve i svačije pare su dobre samo ako mi ih taj kani dati.
Jedina filozofija života je postala "use, na se i podase" a onda se pitamo što smo tu gdje smo.
Sve u stilu, nek komšija vidi da sam nešto zanovio pa makar i zavjese na prozor a ko mi je pare za njih dao i zašto niko me ne smije pitat. Što im se češće daje to više ištu. Samo ih je više pa se i s malo zadovoljavaju.
sdp i dps mrtva trka... skroz realna anketa, nema sta :D