View Poll Results: Koju listu podrzavte za SO Podgorica?

Voters
183. You may not vote on this poll
  • Koalicija za evropsku Podgoricu – dr Miomir Mugoša – DPS – LP - BS

37 20.22%
  • Lista za izbor odbornika za Skupštinu Podgorice „SDP čist izbor – prof. dr Vujica Lazović”

33 18.03%
  • Lista za izbor odbornika za Skupštinu Glavnog grada Stranke srpskih narodnjaka – Dobrilo Dedeić

3 1.64%
  • „Bolja Podgorica, bolja Crna Gora”, (SNP, Nova, PzP....

71 38.80%
  • Ne izlazim na glasanje

39 21.31%
Page 15 of 88 FirstFirst ... 51112131415161718192565 ... LastLast
Results 351 to 375 of 2198

Thread: Podgorica, izbori 23.05.2010. godine

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    Ako postoji vladajuća partija u Evropi čiji vrh je toliko savladao tehnologiju vladanja i pronikao do same srži psihološkog bića jednog naroda, kojim do nepristojnosti vješto upravlja i to tačno znajući kada mu i gdje treba podići a kada se od njega ne treba plašiti - onda je to DPS.
    Tehnologija vladanja i instrumenti vlasti su preuzeti, tačnije naslijeđeni od SKCG iz jednopartijskog sistema. Nema nikakve genijalnosti u tome, već prilagođavanje spoljnim promjenama. Podložnost autokratskim vladavinama je nešto što je bila i još uvijek jeste karakteristika balkanskih naroda, a i mnogih drugih. DPS ne radi ništa novo, već samo ponavlja i primjenjuje ono što su radili mnogi prije njega. Efikasnost i trajnost u odnosu na druge obezbjeđuje veoma mala populacija i uklapanje u interese velikih igrača. DPS nije nikakav fenomen, već mnogo puta viđena priča. Trajanje te priče i njen završetak mogu biti interesantni, ali nisu spektakularni.
    *O svemu je govorio, bio je u stanju da kaze sve, pa i najmucnije, sve se moglo reci, sve pokazati, o svemu pricati.*
    (H. Hese, Sidarta)

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Znaci, medeni g. Mugosa bez premca... Milo mi je.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    685
    Thanks Thanks Received 
    1,192
    Thanked in
    474 Posts

Juce zvoni tel kod jedne osobe koju znam

Agitator: Dobar dan,znate li da su izbori 23?
    Osoba:Znam
    Agitator:Znate li da treba da glasate?
    Agitator:Znate li da za koga cete glasati?
    Agitator:Za koga cete glasati?
    Osoba:Kakav je to nacin?To je licno moja stvar,ne pitam djecu ni nikoga iz familije za koga ce glasat.
    Aj za poslom.
    Predstavio se kao izvjesni Nilevic.

Dogorijeva,da konstatujem ponovo...
    Last edited by Sidewinder; 13-05-10 at 10:31.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

|Kada bi Vams e ukazala prilika da pitate nesto nosioce lista, sto bi ih vi pitali?
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

B o j k o t!
    C R N A G O R A

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    Juce zvoni tel kod jedne osobe koju znam

Agitator: Dobar dan,znate li da su izbori 23?
    Agitator:Znate li da treba da glasate?
    Agitator:Znate li da za koga cete glasati?
    Agitator:Za koga cete glasati?
    Osoba:Kakav je to nacin?To je licno moja stvar,ne pitam djecu ni nikoga iz familije za koga ce glasat.
    Aj za poslom.
    Predstavio se kao izvjesni Nilevic.

Dogorijeva,da konstatujem ponovo...

jedna ostoba, neki novinar... ...dogorijeva..

nesto mi se cini da sam cuo ovu prostoprosirenu recenicu pred nekolicinu prethodnih izbora.
    Last edited by DIDI; 13-05-10 at 11:07.
    ilustrovani namaz za kucnog ljubimca

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by komsija View Post
    |Kada bi Vams e ukazala prilika da pitate nesto nosioce lista, sto bi ih vi pitali?
    Svim nosiocima lista osim g. Mugosi:
    - Zasto na CDM-u, od toliko forumasa, niko javno da kaze ni jednu lijepu rijec za Vas licno?

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    685
    Thanks Thanks Received 
    1,192
    Thanked in
    474 Posts

Quote Originally Posted by ja sam papa View Post
    jedna ostoba, neki novinar... ...dogorijeva..

nesto mi se cini da sam cuo ovu prostoprosirenu recenicu pred nekolicinu prethodnih izbora.
    Ne znam sto si cuo ili nisi,ali ja se bavim samo provjerenim inf.
    Ne bih da osobu imenujem posto mi je iz familije.
    A buduci da se od 97 nije ovako strugalo,mislim da je jasno koja je ura.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Gradjani koji su za bojkot,pretpostavljam da imaju za glavni razlog nezadovoljstvo ponudom politickih opcija na izborima koja im se nudi,pa stoga posto nemaju da glasaju za nekog po njihovim mjerilima,radije ne izlaze vec bojkotuju izbore?E sad da li ste vi koji necete da glasate svjesni da ipak tim potezom vi dajete podrsku vladajucoj garnituri da nastavi svoj mandat?Ne izlazite na izbore,znaci da ne zelite ni da pokusate nesto da promijenite,sto indirektno ukazuje na to da vam mozda podsvjesno ovakvo stanje i odgovara,pa vas i ne interesuje izlazak na izbore? Dakle treba da budete svjesni toga da se neizlaskom na izbore vi vec indirektno opredjeljujete za neciju politiku,iako ustvari ne zelite ili ne mozete da se opredijelite pa zato i ne izlazite na glasanje?
    BUDITE SE SPAVACI,VAS GLAS JE MNOGO BITNIJI NEGO STO MISLITE!:hammer:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

[QUOTE=Maja;1631682]Svim nosiocima lista osim g. Mugosi:
    - Zasto na CDM-u, od toliko forumasa, niko javno da kaze ni jednu lijepu rijec za Vas licno?

Stvarno za g. Mugosu ljudi imaju samo LEPE RECI BAS GA HVALE NA SVE STRANE

Thanks Thanks Given 
    2,313
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Quote Originally Posted by malena View Post
    Gradjani koji su za bojkot,pretpostavljam da imaju za glavni razlog nezadovoljstvo ponudom politickih opcija na izborima koja im se nudi,pa stoga posto nemaju da glasaju za nekog po njihovim mjerilima,radije ne izlaze vec bojkotuju izbore?E sad da li ste vi koji necete da glasate svjesni da ipak tim potezom vi dajete podrsku vladajucoj garnituri da nastavi svoj mandat?Ne izlazite na izbore,znaci da ne zelite ni da pokusate nesto da promijenite,sto indirektno ukazuje na to da vam mozda podsvjesno ovakvo stanje i odgovara,pa vas i ne interesuje izlazak na izbore? Dakle treba da budete svjesni toga da se neizlaskom na izbore vi vec indirektno opredjeljujete za neciju politiku,iako ustvari ne zelite ili ne mozete da se opredijelite pa zato i ne izlazite na glasanje?
    BUDITE SE SPAVACI,VAS GLAS JE MNOGO BITNIJI NEGO STO MISLITE!:hammer:
    Mogu li ja da izađem i nacrtam ovako nešto, kome onda pomažem?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Mogu li ja da izađem i nacrtam ovako nešto, kome onda pomažem?

Ipak bih preporučio dodavanje liste Čak Norisa, i zaokruživanje iste...Sigurno bi Čak dobio više no SSN
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

podgorica podgoricanima
    evo i mene posle pauze od 15 dana...(zbog banovanja)
    mugi mugi mugi mugi mugi
    dps dps dps
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

naravno,kada budete zaokruzivali politicku opciju za koju cete da glasate,neka ta glava bude na mjestu kruga kojim potvrdjujete svoj politicki izbor
    A pomoci cete svojoj gradjanskoj svijesti i savjesti,jer ne mozete pomoci drugom ukoliko niste u stanju da pomognete samima sebi!
    Mada po vec iznijetim stavovima/citaj crtezu/ bojim se da je nivo razvijenosti vase gradjanske svijesti jednak objesenom covjeku na vec prilozenom crtezu:lolblue:

Thanks Thanks Given 
    2,313
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Quote Originally Posted by malena View Post
    naravno,kada budete zaokruzivali politicku opciju za koju cete da glasate,neka ta glava bude na mjestu kruga kojim potvrdjujete svoj politicki izbor
    A pomoci cete svojoj gradjanskoj svijesti i savjesti,jer ne mozete pomoci drugom ukoliko niste u stanju da pomognete samima sebi!
    Mada po vec iznijetim stavovima/citaj crtezu/ bojim se da je nivo razvijenosti vase gradjanske svijesti jednak objesenom covjeku na vec prilozenom crtezu:lolblue:
    Ne boj se za moju građansku svijest nego radi nešto za tu dnevnicu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a sto vam znaci ta crna zavjesta. jeste na saucesce nedje?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by milovan View Post
    KOCKAJTE, GLEDAJTE FUDBAL I UZIVAJTE U POHVALE JEVROPSKIH ZVANICHNIKA,
    koji mene Djavo cera, da VAM DRZIM NAPUKLO OGLEDALO.
    Dragi prijatelju (ako te i dalje smijem zvati tako),

Lomio sam se da li da nešto napišem na ovo jer vjerujem da ovdje ne bih od svih baš ja trebao da se prepoznajem. Ali eto, nisam izdržao,.. pa ovako, ničim izazvan, želim ti nešto napisati...
    Žao mi je zbog tvoje gorčine koju ne samo potpuno razumijem već čak i gotovo podjednako osjećam. Ipak, rekao bih da je tvoja gorčina gorčina umornog čovjeka koji ovo posmatra mnogo duže od mene kome je 36. godina. Opet za razliku od tebe ja sam jedan od one generacije kojoj su ukrali mladost početkom '90.-ih a kojima je Balašević posvetio tolike pjesme. Najljepše godine tulumanja s drugovima i curama po Dubrovniku prekinuli su mi gotovo preko noći ludaci i zvijeri od kojih su mnogi i danas u toj vlasti. Navukli su potpunu (zift) tamu koja je trajala godinama, taman toliko da mladost pamtim po užasima u kojima je isplivala svakava ološ koja i danas vedri i oblači a nekim novim klincima se danas nudi i kao uzor kako treba postati uspješan. No da se ovo ne pretvori u to kome je ovo mučnije gledati (tebi ili meni) ponoviću (iako imam osjećaj da si počeo sumnjati u moju iskrenost) - NE ŽELIM DA VIDIM DPS NI KAO OPOZICIJU. Najradiji bih bio da sličnih nema uopšte bliže od Kazahstana.
    IPAK, danas su stvari mnogo komplikovanije nego što to mnogi žele da priznaju i nije baš da je crno-bijelo. Mnogo štošta je u međuvremenu zakomplikovalo ovu priču.
    Zato pravo pitanje za tebe (s kojim je čast i ne složiti se nego s nekim drugim u bubnjeve udarati) je - zašto je DPS najprihvatljiviji partner za te "jevropske" zvaničnike i zašto ova opozicija ima golem problem da i u sred ekonomske krize privuče više od 5% onih koji ne glasaju zbog ideologije već iz stomaka? Zašto je to tako dragi prijatelju? Ja vjerujem da ti znaš odgovor...
    Ko je to kriv što neko i dalje radije bira vlast u kojoj su Brano Mićunović i Vesko Barović eminencije iste ili makar ne želi da učestvuje u oburdavanju te vlasti kako ne bi doživio da vidi vlast koja će umjesto njih za idole nuditi Ratka i Raša i ostale krvoloke koji su se junački branili u Srebrenici i širom Bosne tako što su na hiljade nenaouražanih ljudi pobili sijući ih po jamama razbacanim od Drine do Une. Je li teško razumjeti zašto neko ne želi "alternativu" koja smatra da je Kosovo branjeno Hrišćanski a masovne grobnice koje malo-malo otkrivaju po Srbiji su zapravo neke žrtve Crvenih Kmera. Kako glasati za opoziciju koja nije u stanju da postigne konsenzus ni oko saglasnosti da će raditi u interesu slobode i nezavisnosti zemlje i kako glasati opoziciju koja kao rješenje za srpsko pitanje nudi bosnizaciju zemlje i Domove naroda???
    Kako dragi prijatelju da normalan čovjek uzme učešće u tome da bi kad ovih lopova više ne bude shvatio da je učestvovao u tome da Crna Gora u svim svojim opštinama bude prisutna samo onoliko koliko tamo procentualno ima Crnogoraca?
    Nauči me dragi prijatelju jer te neizmjerno cijenim!.. Najviše zbog tebe ovdje uzmem pa pomalo propitam sam sebe šta ja zapravo radim...
    Pa ni Slavko Perović nije želio da učestvuje u tome što opozicija radi već je vidio da je ovdje Bog rekao "laku noć", samo je razlika što je on imao za stan u zlatnom Pragu a ja još nemam...
    Davno sam napisao - potpuno razumijem Srbe! Da sam Srbin glasao bih i rukama i nogama tu koaliciju. Sve razumijem samo su Crnogorci tu van mojih spoznajnih sposobnosti...
    Ovdje je puno ljevičara. Rekao bih da si i ti jedan od njih. Ono što me zbunjuje je što se mnogi od vas ponašate ko da je ta opozicija neka lijeva koalicija zasnovana na vječnim idealima ljevice "sloboda, pravda, jednakost"...Ti ljudi ne samo da su desnica već nisu crnogorska već pro(srpska) desnica. Ne kažem to ja. To vidi svako ko ima oči. Opšta je epidemija da se u CG stalno PzP doživljava ko neka lijeva partija a zaboravlja se da je ista članica Unije evropskih konzervativnih partija što je čista desnica.
    Ja sam dragi prijatelju kriv zato što ne želim da učestvujem u svrgavanju lopova da bih gledao kako sam pomogao da CG postane srpska Bjelorusija. Taj ću teški krst ipak svjesno ponijeti pa taman da iz ovog ludila u koje smo upali nikad ne izađemo. I nisam ja problem već je ovakvih ljudi poput mene na hiljade. I uvijek smo mi dežurni krivci što nismo dali taj presudan doprinos da DPS padne.
    Bogu sam zahvalan što postojiš i pišeš i MOLIM TE drži to ogledalo i dalje da bi znali kakvi smo. No valjalo bi da ga okreneš s vremena na vrijeme i prema onima ispred kojih si stao.
    Last edited by El Re; 13-05-10 at 13:49.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

DPS će sigurno pobijediti. Opozicija šuruje sa vlašću,to sada je mnogo puta to dokazala. I da učestvujem na izborima đe se sve unaprijed zna? Da glumim da je sve u redu? Ne hvala.Shvatam šta je MALENA htjela da kaže,ali smatram da su svi izbori održani u nedemokratskoj atmosferi.I sama opozicija učestvuje u toj predstvai.Zato je i LSCG zamrznuo svoj rad.
    C R N A G O R A

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PGboy88 View Post
    DPS će sigurno pobijediti. Opozicija šuruje sa vlašću,to sada je mnogo puta to dokazala. I da učestvujem na izborima đe se sve unaprijed zna? Da glumim da je sve u redu? Ne hvala.Shvatam šta je MALENA htjela da kaže,ali smatram da su svi izbori održani u nedemokratskoj atmosferi.I sama opozicija učestvuje u toj predstvai.Zato je i LSCG zamrznuo svoj rad.
    SNP ti je klasicna desna ruka DPS-a...pozudana infor.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

DPS za Evropsku buducnost idemo dalje u sigurne pobjede tiruliruuu.. heheheh

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

poceli su da se asvaltiraju ulice po gradu, blizi se 23 Maj

Thanks Thanks Given 
    4,316
    Thanks Thanks Received 
    8,331
    Thanked in
    3,174 Posts

Misliš da krpe?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zakrpljene rupe na asfaltu u ulici koja se prostire paralelno sa fudbalskim kampom FSCG, na Starom.Bravo,bravo.
    C R N A G O R A

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jesu jos prije 10-tak dana,ali je prije toga ulica izgledala kao da nas ponovo saveznici bombarduju

Thanks Thanks Given 
    12,533
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

Quote Originally Posted by Bonja the Zmaj View Post
    Nije problem koliko ih ima, no - sto mu se svidjau
    hmm...ne glasa se uvijek za ono što ti se svidja...
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Page 15 of 88 FirstFirst ... 51112131415161718192565 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)