Čelik se ne šali, Budućnost lagana.
Printable View
Čelik se ne šali, Budućnost lagana.
Ajde Mornare, oganj te izgorio...
Bravo Sutjesko .... Iako igra nije bila odlicna 3 boda se pamte . A Bozo Markovic da igra fudbal ko sto razbija glave svojim bivsim saigracima dobro bi bilo...
Culafic pokazao jos jednom kakava je klasa , steta sto ne dodje u Sutjesku
Nova tri boda danas za buducnost,krenuli su sa pobjedama sto je najbitnije,a jos bitnije sto su se upisali Mugosa i Nikac ;) danas odgledah mladost protiv petrovca,vidi se da je mladost kasnila i da nisu bas svi spremni,pogotovo drasko bozovic koji bas nespreman i koji se izglupira i dobi crveni,momci sto su dovedeni iz srbije dosta fino igraju na sredini,Seratlic dobar bio al moze on to i bolje,rotkovic standarno fizicki prejak i fino ga je dao na asistenciju Šcepa, ali Šcepo me odusevio bas doktor,lagano igra bez ikakve panike dao je prelijep go i imao asistenciju,i danas ubjeljdivo najbolji bio,dok petrovac divljacki nesto igra al je imao pred kraj finih sansi sa igracem vise...
Jel ovo prvi put da mozemo reci, NIksic hara! :)
Bih na cetinje i gledah mec, odlicna igra lovcena ali ne umiju 3 na 1 iskoristit. Mislim da rudar je i dalje odlican za nase uslove ali igraju preko one rabore. Dade igumanovic golcinu ali mora se rec da je golman morao to da brani, kao da je cekao centarsut ali ga ovaj zeznuo posteno
U NK niko ne vjeruje sta radi Sutjeska. Cak je i djecak 6 razred pitao fudbalera Sutjeske: sta vam je sto ovo dobro igrate :)
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
Karaju.. Rekao bih.
Simpaticno je vidjeti vas niksicane kako ste srecni po tom pitanju,posle dosta vremena, sto je i dobro,sad je veci rivalitet i kvalitetnije sve :)
dje ga je ovo montenegroCT da snimi preglede i okaci :D lose je poceo ovu sezonu :D
moraćemo izgleda pisat peticiju da nam opet kači preglede ;)
Želio bih da Čelik do kraja prvenstva u pripremi i odigravanju utakmice bude onakav kakav je bio u ovih nekoliko dana i da svakoga pobijedi i postane prvak. Ne izjavljujem ljubav igračima preko medija, ali ovog puta moram, jer su oni pobjednici", rekao je trener Mogrena Branislav Milačić.
Ja sam prvi sumnjao mnogo u ovu Sutjesku, pogotovo zbog svih sranja koja su se desavala tokom priprema i iskustva od prethodnih sezona, ali neko cudo se desilo, i ekipa stvarno djeluje dobro. To se najbolje vidjelo po reakciji nakon primljenog gola, kao i slavljenju karadzinog gola. Gaga je jbni madjionicar, nije prestajao da vice na njih svih 90 minuta, i vidi se da ga ekipa slusha. Iskreno, nijesam ubjedjen da cemo u ovom ritmu nastaviti, ali 9 bodova iz 3 kola je zaista cudo, koje moze da da podstrek i u narednim partijama. Mislim da je ona pobjeda protiv Buducnosti bila kljuc za ovako dobar pocetak, kao i fenomenalna serija Shushnjara, koju pogadja sve iz teshkih pozicija. Juce, i ako igra nije bila fenomenalna, Sutjeska nije bila ona stara, dosadna, vec je kad god je lopta bila u nasem posjedu, omah kretala naprijed, i to cesto po zemlji i shirini. Konacno, kako i dolikuje timu takve reputacije, barem za nashu ligu. Konacno neki optimizam, cak je Mitar rekao da ide 100% ako se ne obezbjedi Evropa. Prvi put da je neko od direktora dao takvu izjavu. Jedino mi je Boza bilo zao, koji je dobio crveni zbog nerascicenih racuna sa Midom, ali ga je dva puta stvarno dobro klepio. A odigrao je bas fino, i namjestio gol, al izgleda da je pregorio od zelje da se osveti zbog tretmana kluba prema njemu.
Crnogorska prva fudbalska liga - pregled 3 kola (22 avgust 2012 ___ RTCG)
http://www.youtube.com/watch?v=AOdK1Pex_O8
..svi sportski dogadjaji bice postavljani na ovom youtube...
Samo neka Brano daje takve izjave,sad neka izgubi pod goricom i ja mislim da ce slobodan biti... A ne dirajte Montenegrina za Lovcen,njima ce doći svježina u drugi dio sezone :D
Ajde opet :)
Buducnost - Mogren ...3-1
Jedinstvo - Sutjeska ...1-4
Mornar - Lovcen ... -0-2
Celik - Mladost ...1-1
Rudar - Grbalj ...2-3
Zeta - OFK Petrovac ...2-2
Crnje mi je ovo sto nema publike nego ista,da se ne moze izac da se gleda utakmica,pih