Ja bih rado gledao te probe no nemam ni kablovsku ni satelitsku. Ima li na kablovsku koji programm da prenosi sad to?
Mislim na BBM?
Printable View
Ja bih rado gledao te probe no nemam ni kablovsku ni satelitsku. Ima li na kablovsku koji programm da prenosi sad to?
Mislim na BBM?
1 Lewis Hamilton 1:28.469
2 Kimi Räikkönen 1:28.762 0.293
3 Ralf Schumacher 1:28.773 0.304
4 Jarno Trulli 1:28.874 0.405
5 Felipe Massa 1:28.884 0.415
6 Fernando Alonso 1:28.947 0.478
7 Nico Rosberg 1:28.995 0.526
8 Heikki Kovalainen 1:29.025 0.556
9 Alexander Wurz 1:29.093 0.624
10 Robert Kubica 1:29.368 0.899
toyota dobra na treningu hamilton opet najbolji svaka cast, kimi sa dobrim vremenom
O.K. Neću da ti ometam užitak... jer je i u drugom dijelu treninga Kimi opet bio brži od Fernanda. Ovaj put svega 0.185 sekundi!! ;)
II trening:
1.Lewis 1'28,469
2.Kimi 0,293
3.Ralf 0,304
4.Jarno 0,405
5.Massa 0,415
6.Alonso 0,478
7.Rosberg 0,526
8.Heikki 0,556 itd...
Više od pola sata je izgubljeno jer je bio nekakav problem u krivini br.10. Nešto u vezi drenaže je popustilo, tako da su bolidi mirovali dugo vremena, a kasnije praktično niko nije uspio da popravi vremena sa početka treninga
i dalje kimi brzi pa makar to bilo i 0.185 :D
a za opominjanje smo se dogovorili ;):lolblue:
uh, al "dere" ovaj Ferari :lol: :ass:
Inace, dobar saljivcina ovaj Ecclestone :D
http://f1.gpupdate.net/en/news/2007/...mclaren-s-war/
Njemu banja, parice uvijek kaplju
Rekao bih da u Turskoj pobjedjuje Kimi.
pobjedjuje, odma iza Hamiltona! :D
jutros na trening
1 Lewis Hamilton 1:27.325
2 Felipe Massa 1:27.366 0.041
3 Kimi Räikkönen 1:27.506 0.181
4 Fernando Alonso 1:27.743 0.418
5 Nico Rosberg 1:28.056 0.731
6 Nick Heidfeld 1:28.184 0.859
7 Robert Kubica 1:28.224 0.899
8 Giancarlo Fisichella 1:28.261 0.936
9 Mark Webber 1:28.337 1.012
10 Heikki Kovalainen 1:28.364 1.039
GO GO GO Mclaren!!! Podrzi boze!
Jako jako itneresantne kvalifikacije do zadnje sekunde :)
McLaren i Ferrari poprilicno izjednaceni. Vise nego ikad rekao bih. Mala razlika ce bit u odlascima u box. Ja tako vidim a sad ne mora da znaci da sam u pravu :D
Kimi je kiksao zadnji sektor zadnjeg kruga, dosta proklizavanja. Jako zahtjevna staza, sa dosta understeera i oversteera. Vecina se mucila sa ovim problemom danas koliko vidjeh na kvalifikacije.
Ocekuje nas uzbudljiva trka, ocekujem da Masa zadrzi pol i Kimi pretekne Hamiltona :D
P.S. Sto kiksa Alonso onako uzadnji krug?:/
sta je ovo, kladionica? :)
da da :D
spajanje hobija i posla :yipiiii:
pratis stalno formulu pa vidis da cesto pogodis duele pa i probas svremena na vrijeme :D
U koju to kladionicu igras???
Olimp ima uvjek 5 duela prije kvalifikacija i sjutra izlaze 5 za trku cesto moze naci "siguran" (znamo koliko sigurno u formulii moze biti guma, T.Sato :D ) fiks a i kvote su uvjek fine
Ferrrari krece sa mekim gumama, McLaren sa tvrdjim.
Alonsoooooooooooooooooooooooooooo
:-(:zzz:
ferari je odradio posao 18
zao mi je hamiltona jer je onaj posro od alonsa zakucio koji bod nezasluzeno ali zato se sampionat malo zakuvao jos jedna dvije ovakve trke i eto ludnice :D
Impresivan Ferrari, Kimi pgotovo u predzadjnem krugu :D
Sto ucinje covjek :)
Vrijeme je bilo da Hamiltonu sreca okrene ledja,a tu se uvijek nadje Alonso da profitira :)
Ocajan start Alonsa, Hamilotna tu i tamo, ali zato Ferrari odlican. Od pocetka do kraja.
Samo imam osjecaj da je strategija drugacija bila, tj da je Masa prvi usao a Kimi poslije njega da bi zamijenili mjesta na podijumu sad ali dobro.
Konacno pravo lice Ferraria. Nadamo se duploj pobjedi u hramu F1 - Monza :D
Ferrari :respect:
srecu da vozi bolje od ostalih :D
ipak mislim da je razlika koju je mclaren napravio - po novim pravilima - prevelika. ali, vidjecemo...
Gledah juce trening, Truli mi bijase 9, ne znam kako je danas
prosao jer sam se probudio nedje oko 15:30 kad su slavili :(
Nego, bila je neka auto emisija prije par dana, mislim da je Vrele gume na IN-u, pricali su o novom "konceptu" tj dizajnu bolida sa novim motorima cija ce se energija regenerisat tokom voznje, inace valjda Toyotina "ideja".
sta reći za trku....znalo se da je ferarri biliži podjedi u turskoj,ali sam sam se nadao....jbg.alonso je na kraju ipak profitirao,hamiltonu je taman trebalo da osjeti lošu sreću.kimi odličan,hejki isto,massa i dalje me čovjek ne može impresionirat
A cus nesrecni nije no je bas srecni sto mu je guma pukla u krugu u kom i tako ide u box inace da je pukla u krugu poslije ne bi boda uzeo.
A Massa jes brz kad im je receno da se ne kolju u slucaju da se ne preteknu preko boxa, vidjelo se da je Kimi brzi i da ga je stiska i jos je najbrzi krug postavio par krugova prije kraja cisto da pokaze da ga je moga prec da mu je bilo dozvoljeno :)
a odakle ti to da mu je guma pukla u krugu u kom i tako ide u box??? Pukla mu je dosta ranije, pa je usao ODMA posle Alonsa u box
Ferarri dobar ali ništa impresivan. Alonso pokazuje da otkad je u F1 da nema srećnijega vozača. Hamiltona čini mi se da neko stvarno sabotira. Pukla mu je ista guma kao bješe li u Njmeačkoj kad je i u bolnicu završio? Previše slučajnosti.
Sve u svemu nema nikakve zanimljivosti u ovogodišnjoj F1. Po meni najgora sezona u zadnjih 15 god.
Verba je 100% upravu, jer su i Hamilton i Dennis kasnije potvrdili da je Lewis imao goriva za još 4-5 krugova, tako da im je osim trke (gledano ukupno) i strategija bila poremećena zbog gumi-defekta.
Razlog defekta na gumi preveliko fizičko opterećenje tokom drugog stinta posebno u krivinama 8 i 11, tako da govora o sabotaži nema! :mad:
Lično, žao mi je zbog toga što mu se desilo, jer je "mali" bio u prilici da ugrožava (relativno govoreći) Ferrari do kraja trka... Šteta! :sad:
Alonso slabo vozi par zadnjih trka,i mislim da je razlog psihicki,jer da mi dodje novajlija i sa istim kolima me dere kao curku,a ja svetski sampion,misli da bih to tesko podnio,sto je i nando pokazao nekoliko puta svojim ruznim ispadima,ali posto vozi za mclaren ja ga volim i volio bih da osvoji,takodje i hami,pa kom obojci kom opanci!
p.s.Mislim da se Ferrari kasno probudio,jer 15 bodova nije malo,s'obzirom da je Hami konstantan i da svaku trku uzme bodove.Jedino sto ide Ferrariju na ruku je sada Monza i eventualno Kina!
naravno da ima sabotaze, sabotirali su ostanak Michelina, kolilko bi samo jaci McLaren onda bio ove godine :D
Okle znas da bi michelin bio bolji od brigestona ove godine,mozda bi bila velika razlika i ferrari se prosetao sampionatom,sto mislis?
ne znam kako moze bit dosadna kad imas debitanta koji vodi u generalnom plasmanu a i ostali konkurenti se primicu pa odmicu...daleko od toga da je najgora
pazi ovo:
http://www.formula1.com/results/season/2002/
to je dosadno
nadam se da ce hamilton uzet titulu
cim ferari gubi, odje je nekima dosadna cijela sezona :mrgreen: I to ne samo Montenegrini