je li moguce da me tako raznosis?
http://img801.imageshack.us/img801/7714/67597293.png
Printable View
je li moguce da me tako raznosis?
http://img801.imageshack.us/img801/7714/67597293.png
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Gorostas is PWNED just like the cops hahahahahahha sori for maj bed inglis hahahah
u daljem saopstenju ministar IZNOSI (iz kancelarije) da je mladjani v.m. koji je vozio prelijepu plavu hondu na nagovor takodje mladjanog t.dj. uspio da pobjegne pasatu reg oznaka CT VTICT jer im ni simbolika nije pomogla...
Hahahahha morace diode stavljat gube gas na 180 nesto hahahahahah
Eo sve gledam sa prozora i cekam da posalju pauk da se pozdravim sa njom. :lol:
snimaj pa kaci na yt..bice ti dobar i g60 s mirisom od 7 eura (beshe li sedam?) kojemu punjac cas radi cas NERADI..
Hahhahaha druze ja ti dajem sve stare djelove hahahahhahahahahah EPIC!!!
ahahahaha a vili snima ( . )( . )
:D:D
Hahahahhaah nece NSX da izbaci sram ga bilo..
Neka sto se boji da rece da je sise snima nego i nece da prizna da nas je 260 vozio sa M5. *****. :p
:D :D
neka tako za koljegu forumas!
Samo vas posmatram....
Imate li vi telefone, komunicirate li vi ikako, osim preko foruma?
sd su skupe pare..sd je oskudacija :D
a forum dzabe :D
Gorostase imas li ti kakvog konja za trku:?:
imam, 125 njih...ali se ne lozim ja na te stvari
a nista malo je to....
Malo za sta?
pf republicka...
loshe je to!
ja sam se parkirao nocas ispred Marketa !
otkacXen !
Danas poslije posla, pomažem prijatelju da remontuje jedan Zetor motor iz LKT 81 mašine. Biće to povratak 30g unazad :-)
http://www.orvex.com/uploads/images/....jpg.large.jpg
zna li ko što se krije ispod haube Republičkog pasata? 2.0dizel motor al ima nesto masu konja...to mi nije jasno prije pola godine na zlatici, vozio sam korsu novu opc na njemacke table puni gas on mi se za tren stvorio ispred mene kako???
misim da je cipovan
Pasat iako ima manje KS zbog veličine i aerodinamike bez problema će pratiti Corsu, Abartha, 207 GTI i slična vozila.
Za Clia Sport već nijesam siguran ;-)
pratice i zondu a ne corsu...ako mu utekne u dvije krivine u trecoj nece moc da zaobidje auto i ovaj ce ga sustic...a i 170VWKS ti je otprilike kao 220KS :)
Brza je korsa po fabrici, brze ide od 0-100 i vecu maksimalnu brzinu ima
Jeste, mada se na svim testovima pokazalo da ovjes nije sposoban, kao na Cliju, da se nosi sa tom snagom. Tako da je to poveliko ograničenje.
ne znam brate,al znam da su me prosli ,al kako to mi nije jasno.....ne da im pasat ide no masakrira :)
Koliko si vozio ti pa su te pretekli?
Svakako to veze nema sa ovim slucajem, fabricki podaci, i brza je korsa OPC... To sto passat dobije na aerodinamici, to korsa dobije na tezini
Za brzu vožnu (osim ako ne misliš vozit autoputem) imaš mnogo bitnijih podatka nego što je ubrzanje i maksimalna brzina. zapravo ta dva podatka nisu uopšte značajna.
Bitno je:
- Kolika je brzina u krugu (obično krug od 50m prečnika). Tu se provjerava stabilnost i sposobnosrt vješanja. Svojevreveno je Citroen Xantia bila bolja od BMW-a M3.
- Slalom. tu su krivine manjeg prečnika, ali su složene jedna za drugom i tu se vješanje dovodi do krajnjih granica
- nagla promjena pravca, tu se vidi kolike ,,rezerve'' ima donji postroj nekog automobila
- elastičnost, zapravo neije toliko bitno jer uvjek postoji mjenjač, ali su bitna ta neka međuubrzanja (sa 70 na 140 km7h) dešava se da neki automobil sa boljim međuubrzanjem ima lošije vrijeme na ubrzanju od 0 do 100km/h.
U principu, mali automobili teško mogu da se nose sa velikim jer nemaju dovoljan međuosovinski razmak, a samim tim dovoljnu stabilnost u krivini (ne mislim ne 5 i više metarske limuzine). Zato će jedan dobro podešen BMW serije 5 koji je mnogo teži od recimo nabrijane Ford Fieste brže (i sigurnije) ,,lećet'' putem ;) Može i mali automobil da pokaže zube, i tada inžinjerima koji su ga sastavili treba skinut kapu.
E ako su cipovani, to je druga prica....
A ovo sto pricate u krivine nije stabilna (Corsa) itd... to stoji, ali momak nije rekao da ga je passat pretekao dok je vozio polako u krivinu jer se plasio da ga ne zanese, nego je rekao punim gasom, onda pretpostavljam da je pravina, ili blaga krivina, tako da vam ta prica ne pije vodu...
Je li momak rekao da mu je bjezao, ili je samo malo brze vozio? Sve do 160-170km/h passatu nije problem stic.. A da si poceo bjezat, mogao bi mu utec. Da znas :p
Nishta no na CT da idesh na chasove bjekstvovoznje pa sledeci put da mu pobEgnesh :)
na pravac mi je doletio,isao sam pravinom (zlatica centar ) vozio sam 200km/h ,al cudno mi je bilo,jer ga u retrovizor nije bilo i posle 2,3 min mi se stvorio :)
a krivine da ne spominjemo, Corsa opc vrhunski lezi po krivina,da smo se krivina dovatili ne bi mi se primaka :)
nisam bjeza, no sam korsu isprobava kako ide :)
nista. Javi se kEDOWN-u za obuku.
nema potrebe :)))
Passati su 170 ks fabricki plus cipovani. oko 210 ks, a dizeli sa masu obrtnog momenta..