glupo raspravljat, ali realno da je golf sačekao svoje zakonsko zeleno ničeg bilo ne bi...
da su se uspjei zaustavit izašli bi vani da se raspravljaju i neko bi nekog izbušio pod garanciju... preloša noć očigledno...
Printable View
glupo raspravljat, ali realno da je golf sačekao svoje zakonsko zeleno ničeg bilo ne bi...
da su se uspjei zaustavit izašli bi vani da se raspravljaju i neko bi nekog izbušio pod garanciju... preloša noć očigledno...
Nadanje ne nadanje. VIŠE OSUĐUJEM PROLASKE NA CRVENO nego brzu vožnju.
Da mi je žao zbog ishoda, jeste. Ali, daaako se ljudi više nauče... Na semafore kod Maše, noću, pogotovo u ljetno vrijeme vlada tarzanija od motorista, taksista, i ostalih ljudi koji izreda prolaze na crveno, dok zbunjeno gledam je li ovaj narod normalan. Bar šestoro ih je prošlo dok sam čekao semafor :mad: :shock:
mozda je i ovaj nagazio da ufati trepcuce zeleno.. ne opravdam takvu voznju kroz grad, ali jos manje prolazak zbog crveno, bas zbog ovakvih situacija. I kao sto napisa gore neko, uvece kasno dok vozim, iako mi je zeleno, uvijek skoro pa stanem, bas zbog onih koji prolijecu kroz crveno..
ne znam.. ja prvi sam ranije volio da nagazim i da brzo vozim tamo đe ne bi trebao niti smio - jednom me umalo koštalo.. otad, gledam ako prekoračujem ograničenje da ne bude više od 10km na otvoren put - u grad sasvim lagano i puštam ove đavole od pješaka i đe treba i đe ne treba.. semafore obavezno poštujem, dosta puta se desi da vozim oko 2-3 ujutro đe niđe nikog nema al' ne bi živ prošao kroz crveno..
jeebat mu mater, prvo da mi imamo infrastrukturu putnu da valja pa da ga i nagaziš i da ideš brže - ali đe..
pisah sinoć - idem ka Pg i onom pravinom kroz DG (pravinom ej) u 600m troje auta izbjegavaju makazice.. pa me lik pretiče, idem 80km/h i usporavam a lik umjesto da ubrza on vozi paralelno sa mnom i zamalo makazice izbjegnusmo sve mu je*em.. pa lik oće da pretiče šlepera u krivinu (15tak metara duga prikolica + vozi minimum 90 na sat) i oće da pogine...
generalno, mi smo stoka za volanom i tu nema što da se doda..
Vala bas, sinoc oko 2 sam vidio barem 3 prolaska kroz crveno bez mnogo oklijevanja. Zato bi najbolje bilo sto neko gore napisa kako se radi po evropi, posle 1 ujutru gasit sve semafore pa ce se malo vise paznja obracat.
lako se to rijesi, kameru na svaki semafor pa da vidis kad pocnu novcanice da izlaze iz dzepa :)
evo samo ovaj snimak gore je dobar zbog čega treba da budu kamere.
kao u sretne i uređene države
Zao mi je ova tri mlada zivota,ali da su sacekali tih 10 sec da im se upali zeleno nista od ovoga ne bi bilo.Vozac sa audijem jeste prebrzo isao ali su ipak oni prosli kroz crveno...
je li živ ovaj što je pao s motora?
Gora po koga?
Ti si druže osudio ovoga sa Audijem, koji ništa nije tu kriv, koji ima 0% krivice koji je mogao takođe da nedužno strada il neko od njegovih saputnika, komentarišeš njegov izgled i ostale karkateristike , a pokojnike i vozača iz drugog auta koji je kriv 100% smatraš da su žrtve.
krivi su fifti fifti
da vas pomirim - kriv je i taj u audi isto koliko i ovi što su prošli kroz crveno a najgore od svega što je posledica toga tri mlada života koja su bespovratno izgubljena..
meni je ta bahatost voziti kroz grad tolikom brzinom jednaka prolasku kroz crveno
Prije 2-3 mjeseca kod hotela cg oko 2 uvece oni semafori iz pravca mosta ka starom astra je prosla pored mene na puno crveno pa preko 100 sigurno i sto takvom kretenu da radis ? Plus je prosao kroz crveno iz desne trake koja je namijenjena za skretanje desno plus 2 sekunde posle toga su dva taksija prosla tuda... Ali zato meni pisu kaznu za crveno kad prodjem kroz zeleno svaka cast policiji..
Da nije vozio 160, bio bi bar 50m od semafora kad bi mu se upalilo crveno... Svi bi bili zdravi i zhivi...
Sent from Tapatalk
sto bi bilo kad bi bilo
Znaci da je kriva osoba koja je prosla kroz zeleno a ne kroz crveno?Daj ne sprdajte se
Tezak udes, jutros sam vidio video, zao mi je. Sto kaze Medo sekunde su odlucile da do ovoga i ne dodje, ali sto se tice krivice stajem na stranu Kedowna, vozac auta koje prolazi na crveno i sebi i drugima iskusava sudbinu...