Jebote, gledas snimak dje je troje djece poginulo, kako da ti ne bude muka u stomak..
Aj' ti ukoči sa 160 km/h (kako rekoše da je vozio)... Strašno...
Večeras na moje oči umalo dva udesa - jedan pošto-poto hoće da presiječe put drugome (bukvalno u centimetar se mimoiđoše), a 100m dalje lik naglo koči i skreće bez žmigavca i još psuje i viče ovome iza njega jer je legao na sirenu. Ludo neko veče.
Jebote, gledas snimak dje je troje djece poginulo, kako da ti ne bude muka u stomak..
Uzas i katastrofa ali ipak mi se cini bar na snimku da je ipak ovaj nesrecni golf prosao kroz crveno tako da nazalost ovaj gospodin sa Audijem A8 i 21 godinom,pijan,sa160km/h kroz centar grada,u najgorem slucaju odgovarati za neko prekoracenje brzine i voznju u pijanom stanju.(mozda grijesim ali mislim da su zakoni takvi i kod nas u CG nazalost)
Odgovarace jer ima doprinos nastanku nezgode, al da se ne lazemo- da nisu prolazili kroz crveno svi bi sad kuci bili.
Drago mi je sto ima kamera. Novinari makar da cute- da ne pisu naslove kako oni imaju ,, info,, ko je prosao na crveno a ko na zeleno. Makar to
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
bilo bi manje pogibija da nema semafora, bilo bi više čukanja ali se niko ne bi zalijeta 160 km/h kroz zeleno i ljudi bi više gledali okolo, da je ovaj sa polom bacio pogled lijevo izbjegao bi sudar a isto se ova budala ne bi zalijetala
She is only here to annoy herself!
I u Nk je tako bilo redovno, no onda 90% ljudi place kako ne rade semafori... Ako znam kako pola vozaca u CG ima vozacke jadi me znali...
Sent from Tapatalk
#fakenews
često kad idem do Pg a po mom nekom mišljenju najlakša dionica (magistrala Nk-Pg) posebno Dg - oće ljudi da izginu s preticanjima preko pune, pa šlepera u krivinu..
e zbog ovakvih uvijek noci prikocim na semafore iako mi je zeleno . Uzas
A sto da ocekujete od momka kome je tata da ime Despot? Jos mu ovako, blago taju, tako retardirano izgleda, smao pogledajte tu facu koja govori : Imam 0,0001 mg mozga.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Stvarno..
Na svet.rs ima slika sa njegovog fb profila dje gazi 300..audi s8
http://www.svet.rs/top-vesti/stravic...izgubilo-zivot
nista pustice ga nakon po godine ako i toliko bude tamo, a mozda ga puste i da se brani sa slobode, zavrsice tajo to sa djavolovim advokatom
http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/4...za-saobracajke
nije POLO nego GOLF V, svakako i da je bilo neko jače auto ne bi imali šanse jer je bočna strana pri sudaru najslabija svakom autu.
Osmica tenk
da je vozio neki slabiji auto i da su nekim slucajem poginuli i putnici u ovom vozili, koja bi onda prica bila...
veceras na izlazu iz zabljaka prema pv passat 5 karavan koliko mi se cini jer je auto razneseno... Zna li neko nesta vise?
Svima koji nocu po gradu voze 120+km/h bih uzimao vozacku na neodredjeno i slao ih u odgovarajucu ustanovu na posmatranje...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Kroz nas grad 50 je previse.
TAKUMI
Njemu je to svejedno, vjeruj mi.
TAKUMI
Ada cus, izaci ce i opet ce za volanom, lagano.
Kakav uzas. No bez obzira na sve. Golf je prosao kroz crveno i time presjekao pravac kretanja Audiju koji je imao prednost. Bez obzira na to isao ovaj 50 , 100 ili 300. Presjekao mu je pravo prvenstva i tu je kraj. Mozemo mi sada kako nije ok da se vozi po gradu 130 ili 150...ali nesto mislim da je i 60 isao neko bi u taj golf poginuo. Na kraju dana zato su semafori tu.
Obaska sto ja najvise na zeleno pazim nocu i to nema veze u CG ili Bosni ili Hrvatskoj ili Sloveniji. Da ne pricam dalje. Prosto puste ulice i noc tjeraju ljude da se tako glupo ponasaju i prolaze kroz crveno.
Meni je veca muka kada vidim policiju koja nailazi na creveno u raskrsnici pali rotaciju i ono lagano kroz raskrsnicu. E kao ja sad imam prednost EE??? Vazi..
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
zato ja svaki put npr na semafore kad idem kroz tolosku sumicu skvaki put uvece stanem na zeleno...zaredjalo mi se bilo da mi ispred nossa prolijecu na crveno... zatko bolej stani, snimi ima li kakvog kretena, pa prodji
A to za policiju znam X primjera dje prolaze kao sto goran kaze. A da se klafimo da prolaze jer im je cef i kao im se moze. Pa ne voziti neku ragu staru i onda u njih pljaaas
Sent from my TELEFON using VIP TETRAPAK
Masa brzo osudiste covjeka, a svaki redom od vas vozi preko ogranicenja redovno I time se falite na forumu.
Koliko puta vam se desi ista situacija da vam iskoci neki ludak ili pjesak da se na nos pobodete, ovaj sa a8 nije imao tu srecu I nazalost je udario u ove nesrecnike...
Ali su ipak oni krivi, mogao je autobus proc umjesto a8 I sa 60 na sat bi isto bilo.
autobus sa 60 na sat bi vjerovanto uocili, ovaj vozac golfa se nije nadao da ce neko prolecet 160 tuda vjerovatno je pogledao kratko lijevo vidio nema niko i ajmo kroz crveno
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks