E bogomi dobro da se Dzikic zamisli... Sve kapiram, psihicki izizetno zahtjevan mec ali... Aj dobro...
Printable View
E bogomi dobro da se Dzikic zamisli... Sve kapiram, psihicki izizetno zahtjevan mec ali... Aj dobro...
Tuga od reakcije publike na pobjedu, ni blizu onoga sa Cedevitom. Baš njesra, uopšte nemam osjećaj da je Budućnost dobila.
Luda sreca ova zadnja odbrana..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Feldin i Lesor su vidjeni u Buda Bar, stol do je bio Milo. Kazu da je konobar proslijedio kovertu od Milovog do njihovog stola. Hmm...
Ljudi, ne znam za vas, ali ja sam je vidio u košu. Ne mogu da vjerujem da čoek promaši ono i da smo ga onako lako pustili. Masu sreće za nas noćas.
Sjutra do titule!
Ni meni nesto nije atmosfera bila, ali najbitnije je ispunjeno.
Gasiiiiiiii.
Sta promasi Lesor hahahaha pakao.
Mora se sjutra ovo zavrsavat, navlacilo se dosta za KKB, vratilo bi nam se u BG dobro ako dodje do pete. :D
E stvarno jebeni Omic nas unistava, oa sta je ovo ***** mu...
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
mora se nekad i sreće imati, ali nije sve završeno. nedje je dobro bilo što je Omić ušao u problem sa faulovima.. publika očaj nisu ovo momci zaslužili no aj sad
Sent from my iPhone using Tapatalk
Opet manita sreća. Ovo nismo zaslužili da dobijemo. Zadnjih par minuta kriminal od igre u napadu. Amaterizam. Sreća što je na drugoj strani bila Zvezda. Ovo bi i Mzt uzeo što smo mi nudili. Ako sjutra ne odigraju bolje kad bude njpotrebnije, ode ovaj trofej u BG.
Sent from my D5503 using Tapatalk
Stvarno navijanje 0. Sto se tice sudjenja, minimalno domacinsko, nista strasno i neocekivano. Bas triler zavrsnica, bas su imali srece da Lesor ono promasi, al sam misljenja da je ovo krajnji domet Bud. Istrosili su se dosta, jedino sto su pozitivni na mentalnoj strani. Gibson lol
Uff kakav promasaj srce me imalo strefit.
Sjutra vece ce morati igrati 3 puta bolje ako zele raj umjesto pakla.
Nije mi toliko ni Buducnost kriva koliko ova sminka podgoricka koju ni kosarka ne zanima, niti prati ali oce da se vidi i pravi selfije a to sto neko cijepa dupe na te stolice cijele sezone podrzavajuci klub koga briga i kojim igracima oni kao takvi znace ali dzaba... Uvijek ista prica.
Nego kad ce saopstenje? Hoce li se igrati sjutra? Jel Covic poveo ekipu na aerodrom?
Meni je i Bjelica sumnjiv a ni u Rocestija se ne bi zakleo, jos ako dodje sjutra Drobnjak pa ga sjednu pored aut linije. Pakao!!!
Bogami se rochestiju vidjelo u lice da mu je lose pao zicer onog crnca. I ako ga hrvati prozvase na arenu kao potpisao za neki izraelski tim pa mu svejedno....
Ja ne znam ali brate ko god je u salu bio moze reci da je top bilo jos pola utakmice,nista se nije culo. Citava tribina varvara i ona ispod kamera je stojala citavu utakmicu. Tv samo smanji zvuk da se ne cuje.
Ja odavno nisam bio na utakmici dje je bila ovakva atmosfera pa ni ona sa djerom nije slicno bilo kao ovoj
Bravo za Budućnost. Bitna je pobjeda. Veliki je pritisak bio na momke to se vidjelo, teške ruke, mnogo u igri je bilo. Śutra će to biti bolje povezanije sigurno. Čestitke još jednom za plave.
kole i edin su isto par puta prokomentarisali da je zaglušujuća buka u dvorani, a na TVu je izgledalo ništa specijalno....
ovo večeras više sreće nego pameti je bilo, šta se dešava sa Gibsonom, Ivanović solidan, Gorda nije što je bosanac ( :mrgreen: ) ali MVP. Sutra jednostavno mora još neko proraditi uz Gordića jer sutra je biti ili ne biti. Ode li se ponovo u BG to Zvezda uzima...
Atmosfera je bila na momente MASU bolja nego protiv cedevite!!!!
Ti si zvezdnin ****** Omicuuuu!!!!!
Bravo momci!!!!
Ne mozete preko TV suditi kakva je atmosfera kad smanje na najjace mikrofone.
Sudija se nije mogao cuti,eno pogledajte kad je zamalo Popu sudio tehnicku jer nije cuo da je faul vec bio
sudite po atmosferi a niste bili tamo, citava zadnja cetvrtina se prepjevala
Atmosfera je bila odlicna. Bolja u drugom poluvremenu, najbolja u poslednjoj cetvrtini.
ali Gibson skroz izdusio, ne moze nista ubosti
Sad sa posla izađoh a imao sam karte, bem ti život. Al ću sjutra poć
Bolje protiv cedevite masu bilo, al i nocas je dobro grmjelo. Jbg pocelo je da se pjeva iz sveg glasa sat i po prije utakmice ljudi su izgoreli + imas dosta ljudi koji ne dolaze cesto i nmg ispratit tempo cijelu utakmicu.
Uf kako dobismo ovo nisam ne znam al fala bogu da i nas jednom sreca pogleda, da se i mi malo radujemo i slavimo nismo navikli na uspjeh...ako bog da da zavrsavamo ovo sjutra.
Na tv ni protiv cedevite nije zvucalo kao pakao tako da mos samo hejtovat iz fotelje sa daljinskim u ruci.
Ok, nego mi baterije u daljinac pri kraju
Ajde sto su ton utisali pa se nijeste culi nego kako su vas sjeli i slikali dok se kulerski gleda tekma. Znaci ne samo audio vec i fotomontaza kompletna. Ovo je od navijacki gledano jedna od losijih predstava, pri tom ne mislim na deranje i besmisleno vrijedjanje protivnika vec kad se osjeti momentum da se pomogne momcima da se vjetar da da se podigne ekipa a u tim trenucima je Moraca cutala sto je bilo vise nego ocigledno za vidjeti preko i zbog cega vas je pominjalo pola PG u tom trenutku. Ko god prati Buducnost cijele sezone a nekim cudom bio na utakmici ce vam sam to potvrditi. Za 2/3 sale se mogu opkladiti da na prstima jedne ruke mogu nabrojati koliko su puta bili na kosarkaskoj utakmici i da ne mogu navesti vise od dva igraca Buducnosti.
inace dobili smo zahvaljujuci Alimpijevicu, covjek u zadnji napad drzi Lesora a Omic mu na klupi. da je bilo obrnuto ono bi bili kosevi
Stvarno i foto(video)montazu RTCG doktorirala, a ja mislio ne umiju kameru upalit. Pola foruma je napisalo o navijanju sto i ja, necu sad da tvrdim jer stvarno nisam bio ni blizu hale, al jedino dje ste se bas culi je nekih 10 sekundi skandiranja 'ubi, ubi, ubi cigana'. Ako je to taj pakao od kojeg se ledi krv u zilama cak i prekaljenim igracima, onda ja pojma nemam...
Preko puta kamera je tribina vip,koja ni koreografiju nije mogla dici a ne nesto drugo
Citava ali citava tribina i ovamo krivina dje su varvari je 40min stojala
Došla maca na vratanca. Red je da se ova frankeštajn tvorevina svrgne sa trona
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Ubi cigana. To mi je gadno bilo, sve ostalo je ispalo odlično. Zvezda plače, Čović je eno već najavio mogući izlazak iz lige. Kuku, kakav je to paćenik.
Послато са E6653 уз помоћ Тапатока
Ovo niste na tv vidjeli.
https://youtu.be/Rfh8SiUts1Y
https://youtu.be/wxpWo09bypo
Poludio totalno :D
https://fosmedia.me/mobile/sport/kos...ost-znas-li-iz
Ocajna atmosfera, po onome sto sam vidio na televiziji.. Pjevanje se jedva culo, zvizduka slabo, standardno cijela sala se umiri kada momentum dobije protivnik.. daleko od onog "pakla" sto se najavljivalo i kakav pakleni potencijal ima Moraca da se to sprovede..
Nisi bio u SC Moraca, navijanje je na momente bilo 20/10 .... i pravi pakao.... a veci dio utakmice bas dobro...