Zbog posla da skocis s mosta??? Ne sprdaj se. Kad jedan posao izgubis to je samo znak da se to moralo desiti jer drugacije ne bi nasla jos mnogo bolji i bolje placen
Printable View
Zbog posla da skocis s mosta??? Ne sprdaj se. Kad jedan posao izgubis to je samo znak da se to moralo desiti jer drugacije ne bi nasla jos mnogo bolji i bolje placen
Hapi brzdej Ledo, bolje sad da ti cestitam jer ce mi struje nestat kako je krenulo :D
vazda se nadje neki izlaz @potpuno pukla. eto kad ja totalni pesimista mogu to rec onda znaj da ce biti ok:).
Nerviraju me TV Vijesti... Ok što su jednom emitovali onog nesrećnog Ali Rizu i onu nesrećnu Gumuš... Ali jbm mu miša, zašto je sad repriziraju? :mad: :mad:
Nerviraju me ovi neki sa FB-a koji skupljaju lajkove na ovaj način:
1) Promijene sliku profila... Pa opet stave istu sliku... Pa opet, pa opet, pa opet... Sve ista osoba iskače po početnoj. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :mad:
2) Stranica 'Balaševizam' objavi neki stih, a meni puna početna jednog te istog stiha. :mad:
mene licno najvise nervira kad onaj uz cetinje prodje dvijesto a ja 100 i mene pandur zautavi da me pegla...a neka sto me pegla nego me toliko izdrka sa dosadnom pricom da bi radje ja njemu kaznu napisao,samo da ga ne slusam...ali mi ne moze bit...jebiga,takvi su organi reda i nereda...eto to me nervira.e,i nervira me kad na kopaonik pane snijeg a kod nas nikako da pane,i onda moram ic na kopaonik da se grudvam a kad bi kod nas pao grudvao bi se odje...a ne jos tamo moram placat grudvanje...pih ***** ti drzavu...i snijeg...i pandura na put budva cetinje...
nervira me nos i sline koje cure iz njega već 2 dana!!!
Popij to sa malo cimeta to je zdravina.
i malo luka i rakije i to je to!!!
Drago Djurovic! :D
ljude koje non stop moras da "gladis" jer na najmanju kritiku dignu nos i nemaju nista da dodaju sem: aj zdravo. konstruktivno nema sto...
Crna Gora.
Danasnji ljudi:
Jedes kisjelo - "Da nisi trudna?"
Pijes mnogo vode - "Jel si bila pijana sinoc?"
Pitas za necije ime - "Sta, on ti se svidja?"
Cio dan si vesela - "Na kojim si drogama?"
neki forumaši konstantno dokazuju da je njihov veci od onoga drugog sagovornika. Posebno na temi telefoni, kompjuteri i slična pomagala. Kako im ne dosadi?
Nino Rasic.
Chalobah ozbiljno se razmišljam da ako na još jednoj temi našpišeš "Nino Rašić" budeš banovan do daljnjega!?:D:D:D
p.s. ovo je ujedno i on topic::mrgreen:
Hahaha :)
Nerviraju me brazilske skrivene kamere u kojima se neki tipovi misteriozno pojave usred lifta i nasmrt preplaše osobe koje su se istim vozile. Još kad su onu djevojčicu zloupotrijebili u te svrhe - nije im palo na pamet da bi neko iz čistog straha mogao fizički da nasrne na nju. Ko bi onda bio kriv, pitam se. Da ne pominjem količinu stresa koja se pretrpi zbog te neslane šale. Nadam se da će neko organizatore skrivene kamere tužiti i uzeti im poslednju paru.
Ne nego stres ovih koji su namagarčeni. :p
znadem, znadem našalih se ;)
http://www.youtube.com/watch?feature...=C6vI5t2pTQU#!
A tek ovo... Ista ekipa, kao ono sa djevojčicom...
Ima li sta crnje od bola koji te probudi u sred noci???????
ima. Kada te bol drži čitav dan a probudio te je u sred noći. Kao mene ova osmica što mi raste. OOOO oganj je izgorio !
pitanje đe ću za novu godinu,šta ću da obučem,šta ću da pijem.uf što neće ovo ****** od smaka svijeta bit pa da je i ne slavim!
I zasto nijesam izasa u grad 100 godina no u kafanu u kvart a kako brate kako kad smo ovakvi.
http://www.vijesti.me/vijesti/davoru...-clanak-103799
Debilni narod, generalno. Ospice dobijem.
Ne puni me safre.