FB marketplace stav da je dzabe i u roku od nedelje ce proc.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Printable View
Evo ja ponesoh kod nekih put Mareze. Blizu Ekoplanta. Mogu ti objasniti đe ako se odlučiš.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Dje se kupuju kvalitetne folije za namjestaj?
Davno sam nasao neki broj bio, ali sanse nema da ih mogu naci, na Stari
Sa cim da ocistim metalne rucke od namjestaja, tj moze li to uopste, jer su pozucele?
Koje su to kosačice da je ne kupim? [emoji1787]
Da li uzeti električnu za jednu baš malu parcelu od tipa 50m2?
https://www.okov.me/mn/proizvodi/382...38cm-37l-al-ko
Za ove pare ne moze bolja.
Drndam je evo 5 god
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
Imate li nekog ko postavlja sobna vrata ?
Ma samo udjes u SPuz i pitas bilo koga, svako zna za njega.
Neko ko radi stvari od inoxa i neko ko radi stvari od aluminijuma (ne livenje nego varenje konstrukcija od cijevi kutija...)?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Imate li koga preporuciti za izradu garaznih vrata za zgradu?
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Kvalitet ili?
Hormann bi trebalo da je nesto najbolje na trzistu kod nas (vjerovatno i najskuplje)
https://www.instagram.com/hormann_in...g4MW03MDVwZQ==
Imate li preporuciti nekoga ko radi komarnike?
imate li koga za frizidere. imam neki stariji gorenje, retro, zao mi ga je baciti a poceo je lediti u gornjem dijelu
Jesi li probao da pitas Frigoelektro Vujovic?
Dje najbolji izbor led ogledala za kupatilo ?
Ne sačuvah broj, a podavno je i bilo, Asanović Slaviša, tačan, pouzdan...
Pod utiskom opremanja i prepravki da notiram, Grand namještaj - osoblje za pet, Jysk standardno blage veze nema ni sa lagerom ni sa životom, Zećanka može ako baš glasno pričaš, inače ne čuju ništa.
Vodoinstalater Lazarević je čisti prevarant, stolar Bakrač prva liga majstor.
Ahahaha kako me nasmija za Zećanku :D A za Jysk potvrdjujem. Hvala na info, pokusacu doci do broja! :)
Meni muz tamo zalijepi etiketu da sam neljubazna - ja pricam zeni kakav krevet mora da bude, ona me vodi do suprotnog. Vi me ne slušate uopšte - tako sam morala izaći na kraj i sa prodavačicom i sa službenicom koja obavještava o isporuci. Vozači i monteri su mrvu bolji. E, da, došli su Turci da montiraju u nedjelju uveče bukvalno... Zato u Grandu sve normalno, monter brz kao munja, sve po dogovoru.
https://www.instagram.com/rolomonter...hoczU3NmNnOA==
Momci dobri,precizni.
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Je li ko sarađivao sa Doors Lux iz Nikšića? I ako jeste, kako je zadovoljan sa njima?
Dobri su oni
Pogledaj jos i kod ovih:
https://maps.app.goo.gl/25YPF3KkAm7CjmZBA
Preposten covjek
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
Jesam i ja. Vrata odlicna, cijene... nisu niske. Rokovi - probice se. Racunaj jedno 20-30 dana preko dogovorenog termina. Moja preporuka - naruci ih za 20 dana ranije no sto ti treba, pa ce ti stici na vrijeme.
Super, hvala na informacijama.
Znači standardna majstorska kašnjenja.
koliko se kreće šalovanje stepenica širine 1m visina standardna 16.5cm. Imam nekih 5-6 komada
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
to u velikome zavisi od kolicine posla, ali ovaj period april/maj/jun je paklen za sve usluzne djelatnosti jer se obicno gaze od posla za opremanja raznih aprtmana po primoriju i slicno kod gazda koji su se kasno sjetili kad pocinje sezona :D
Ova ekipa je odlicna.
Za razliku od mnogih ekspresno odgovaraju na poruke, sve dogovoreno bez muke i korektna cijena, do kraja sedmice su kod mene. Crni komarnik za vrata 200x80, 60ak eura, a ne ko ovo u HN, 250eur.. pa ko placa ove cijene da mi je znat.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Koja je najjeftinija varijanta za kapije?
Selo je u pitanju, oko 6m duzine je kapija. Razmisljao sam o panelnim ogradama pa 2 da spojim (mada je max duzina panela 250).
Znaci, nesto na tu foru. mada moze i nesfo kvalitetnije ako ima neko to povoljno da radi
Najjeftinije ti je da nađeš polovnu. Ako je več za selo. Da je skinuo neko,da je ofarbaš i dođe ka nova
Kupio bih neku osrednju kosacicu za travu, kakva su vam iskusta? Na baterije ili na gorivo?
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
zavisi od povrsine koju kosis i budzeta
ako kosis tu do 300m2 onda ti posao zavrsava neka na guranje (da nije samohodna) i to oces li benzin ili baterije ti diktira budzet... baterije su raetnije za rad
ako kosis oko 500-600m2 je vec zona za malo vecu kosascicu (45-50cm sirina kosenja) da ne bi 3 sata pravio kurgove i tu ces zeljeti da imas samohodnu kosacicu... moze i obicna, ali je sa samohodnom lakse
sve preko 500m2 - ti zelis samohodnu kosascicu :D
e sad, ako hoces samohodnu i baterijsku, za povrsine 500m2+ racunaj da ce to da te unazadi jedno 1000 eura...
osim ako nemas vec dewalt alate pa da npr kupis njihove bez baterija