Centrometal, Kips...Cerovo stovariste, neko drugo stovariste....gvozdjzara neka...
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Sad mi pade na pamet, a da izmjeriš te 5mm viška pa bonsekom lagano sa 60mm dođeš na to koliko ti treba?
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Ne pada mi na pamet da “šegam” 20 sarafa.
Okov bar ovaj u Donju Goricu uopšte nema “na pola” samo okruglo…
Pogledaću u ostale, centrometal onaj nikad ništa nema![]()
Okov me izluđuje. Na sajtu sve ima, kad podjes tamo nema. Ja rekoh piše na stanju ima, možda je kaže neko ukrao...
Ima na stanju ali mozda ne u PG, nego u neki od drugih gradova. Ja stvarno nijesma nikad imao problema .
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Da li postoji neko ko farba/lakira ram od bicikla? Imao bih neke primjere kako bih volio da se to odradi
Jedino autolakireri, ali ako su ti kakve sare i zaebancije ka' sa YT, ili ce te odrat ili ce ti rec, ne radimo to.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
znate li nekog ko otcepljava sudopere, i koja je otprilike cijena za to, zacepila se cijev u zid od zgrade
Ja imam ovaj broj ,trebao sam da ga zovem ali sam uspio sam da rijesim problem ,dobio sam broj da je OK ,odcepljuje kanalizaciju a i ima kameru za snimanje cijevi.
067 466 633 Žaka
Послато са 2203129G помоћу Тапатока
Hvala vam
Dje je najpovoljnije uramiti slike? Znaci, ram i staklo, kolko okvirno moze kostati za sliki srednjih dimenzija?
Dalje, ima li neko sredstvo kojim mogu da "ocistim" tj.osvjezim metalne rucke od ormara jer su vremenom pozucele
Treba da uzmem laminat 14mm kips volvox galerija podova okov... ima li neka preporuka ili je sve isti matrak?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Last edited by djuka_pv; 29-03-26 at 09:00.
Nekog majstora za popravku kosačice? Alpina je u pitanju sa Hondinim motorom
Mada nisam siguran da je Hondin motor
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Last edited by extravaganca; 30-03-26 at 12:52.
Ja sam nosio u Mosorsku, bioa mi je kosacica 4-5 mjeseci kod njega. Evo sam je skoro dobio onako kako je ocekivano da radi. Prezvao ga 50 puta, stavio sam bio alarm na telefon.
Ima jedan u Spuz, kod njega sam htio da ponesem, zvao ga 10 puta da donesem, te nije ti, eto ke ja cu sad brzo proc pored tebe itd pa onda predjoh na ovoga iz Mosorske.
Koga coek da zove za odvoz stare TA peci CER (3KW), ili nekoga da zna da mu treba TA PEC tog tipa (potrebna provjera elektro instalacije na istoj) sa nosecim kolicima?
Đe se nalazi? Pretpostavljam da je neka sitnica ali ne baš filter. Rastavljao je stari to, upali kad se direktno gorivo ubrizga ali se odmah ugasi. Dotok goriva. U vodi je bila kad su one poplave bile...To će biti taj kojeg su mi preporučili. Fino iskustvo![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Last edited by extravaganca; 31-03-26 at 07:33.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks