Originally Posted by
Laz
Brate mnogo kakis nekad...
Rekao sam da se sigurno najbolje vozi ali na ovaj test su definitivno precerali sa rezultatima...
A sto se konstrukcije tice, vjesanje je skoro isto(407 kupe 2006-2011)...logicno ima razlike u kacenju, i amortizerima/oprugama itd...ali to je double wishbone+multilink pozadi
Druga stvar sto je pezo tezi i ima sporiju letvu volana od alfe...
Najbolji drug je imao 147, 156 karavan, 156 limuzinu i sad ima 166...Svaku sam vozio, sa svakom smo leceli, i sa svakom smo imali da udarimo(sa 156 limuzinom smo zveknuli zapravo)...Tako da znam kako se voze, koliko drze i koliko im traju trapovi...Eto imam snimak u telefon dje sa 147 na 17 tocak i koni amortizere idemo 210km/h niz Kokote (1.9jtd 115ks remap+de cat+straight pipe=147ks na dyno)
a eto cisto da znas da sam do sad posjedovao dvije honde civic(treca i peta generacija), hyundai lantru(jos ga imam ali se ne vozi),kiu carens, pezo 307 i evo trenutno imam daciju, mazdu 6 i pezo 407sw u familiju :)
tako da ne pričam iz igrica neke stvari, ka pojedini tastatura ratnici sa foruma...ali vama(svih 30 vas alfista) kad se pomene bilo sta odma oci ocete da izvadite