Ee ja sam sada preko safarija probao.....radi......
Printable View
Nijesi promašio mjesto, ali jesi malo ton kojim postavljaš pitanje...ovaj forum postoji već jako dugo i ako se možemo čime pohvaliti to je tolerancija, tako da formulacija "pa valjda i mi zaslužujemo KATEGORIJU" i konstatacija da su drugi bolji od vas kroz naredno pitanje, nema mjesta ovdje... dovoljno je da pogledaš koliko tema za sve ove godine ima na tim forumima i koliko su dugo bile aktivne, kao i koliko postova ima na svakoj od tih tema, pa će ti se samo kas'ti zašto ti gradovi nemaju posebne podforume. Pošto se trudimo da izađemo u susret svim razumnim zahtjevima, tvoje je da pišeš, otvaraš nove teme, a mi ćemo svakako ako se "napravi gužva" na dijelu foruma za koji se zanimaš, lako napraviti nove podforume:)
Hvala na razumijevanju:)
Ne znam da li se jos radi na tom upgrade-u ali ne mogu cijelo jutro sa mobilnog da se ulogujem, stalno mi izbacuje pogresan user ili password. Nesto tu nije u redu...
Moze sad...
pada li ovo server svako malo ili je do mene?
Meni je sve ok.
sad je sve ok.
Ima li neka fora da postavim da recimo mi se nikad ne prikazuju teme iz Prodaja i Oglasi kad pretisnem 'Whats New'?
mislim da postoji mogućnost...uLegni na svoj profil i sredi to u podešavanja:D Ne znam kako ali meni su rekli ovo što ja tebi govorim i meni su još oglasi u What's new':D:D:D
- Settings -> General Settings
- na dnu stranice imas cijelu tabelu i mozes iskljuciti sto nećes da gledas
Evo nadjoh, fala vi, iskljucih jedno po' foruma, oganj u oglase pogotovo :)
Hari, zmiju smo gajili u njedrima!:D:D:D Isključi po foruma uz pomoć administracije:D
moze li se uvesti da se bira pol i to stoji u profilu jer mnogo forumasa stavi sliku i nick po kom se ne moze znati je li m ili z ?
Sta, mislis da moodo od kolibrija nije pristojan nick za zensko?
Katastrofa mi ucitava stranice...a imam flat 7...napravite ovo vise Kurana vam, Alaha vam :)
kad udjem na forum pa listam pise na "zabava" : kucni ljubimci,vicevi ,sve i svasta. Vicevi razumijem,sve i svasta razumijem,ali kakve veze u toj grupi "zabava" imaju kucni ljubimci?
pa je li npr zabava da se igras sa kuckom?
Trenutno sa DNS t-comovog niko ne može da uđe. Ostali rade bez problema.
Moze li se znat kad ce forum biti ''popravljen'', jer svako malo se ne moze uc.A kad se udje pola vremena radi kakotreba,a drugo pola moram po 3-4 puta da reloadujem da bi mi otvorio nesto.
Par sati je bio out zbog neplaćanja domena koliko vidim.
Nije, to je t-comov DNS zabudalio. Koliko cujem od ljudi koji su zaduzeni da ovo poprave, upravo se radi na tome. Koliko poznajem njihov server, bar 20% problema (narocito onih koje imaju moderatori) ce ostati do sledece intervencije.
EDIT: Lazem kao pas, i ta intervencija se upravo vrsi...
prije kad sam znao da udjem na neciji profil i na njegove topice sve mi ih je davao po redu (kako je koji postavljan) a sad ih sve izmijesa ...
kako da namjestim , da to bude kao i prije ?
nije ih izmiješao nego ti ih ređa prema tome kad je upisana poslednja aktivnost na nekoj od tih tema...to znači da ako bih ti ja sad napisala post na nekoj temi koju si ti postavio prije 3 godine, da bi ti ta tema bila prva kad kliknem na opciju Stivijeve teme:)
preko tapatalka ima jedna korisna funkcija - teme u kojima sam ucestvovao, kao recimo nove,danasnje,pretplacene, pa ako je interesantno da se i odje ubaci