Pri cemu meni sve sasvim normalno radi na Chrome.....zaista....
Jeste upravo tako....cijena tehnologije......znam da slika kaze milion rijeci.....ali .....ljepse je da pisemo zar ne...
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Pri cemu meni sve sasvim normalno radi na Chrome.....zaista....
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Gorane, problem je sto mi koji smo vec bili "prekoracili" taj novi limit od 5MB, sada ne mozemo mrdnut. Ne mozemo ni brisati postojece attachmente.. nista. Gore u zaglavlju mi stoji nelogicnost:i sad sto god da pokusam, kaze mi:9.26 MB of 5.00 MB Usedi sta sad?The following errors occurred:
snesko.jpg: Exceeds your quota by 4.26 MB. <a href="misc.php?do=attachments" target="_blank">Click here to view your attachments</a>
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Da li je moguće da se nekako produži trajanje log-ina kad je nalog neaktivan? Koristim CdM forum s posla iz Incognito prozora u Chrome, i bukvalno ako minut ne pregledam forum, izloguje me. Poluđeh.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Radi li vam tapatalk ? Meni nista ne lista sem kategorije i pod kategorije. Znaci sve bez topica
Ovako mi prikazuje
www.4gp.tw/bah/1330543543421.jpg
Zao mi je. Za sada cemo ostati na ovome. Stavljajte externe linkove i to je to.
Zasto ja uvijek otvorim temu kad je update servera :???:
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Imam jedan konstruktivan prijedlog za administraciju:
Kako bi bilo da se malo reorganizuju neke teme, tako što bi se već postojeći podforum 'Vicevi' preimenovao u 'Humor'?
Tako bi se na jednom mjestu objedinile teme tipa 'čemu se smijete u ovom trenutku, funny videos, mala kafana, booksovci, ili stvari koje nas čine ovakvim ili onakvim i dr., a koje se trenutno vrte na 'Sve i svašta'. Na taj način bi se i uticaj većine spamera ograničio na taj kutak za zajebanciju. Istovremeno bi se ostavio prostor za ozbiljnije teme na 'Sve i svašta'.
Hvala!
The more things change, the more they stay the same.
podrzavam, ovako je rastrkano..
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Danas i sjutra cemo uraditi upgrade foruma pa cemo se i sa tim zabaviti
oce li ko urgirat malo oko pdf prodaja/oglasi...postuje ko dje oce, stavljaju ljudi po 3-4 oglassa na isti pdf(pravilo je jedan) , refreshuju oglase po 5 puta na dan(pravilo 2) , stavljaju isti oglas u svaki podforum (dje mu nije mjesto) , a onih kojima je mjesto u neki pdf stoje u kupu itd...
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
svako malo database error, ocete li sredjivat ovo, ne znam sto je muka
Who let the dogs out
upgrade foruma se radi
TapaTalk proradio, ali ne zbog update-a. Odradio sam clear podataka za tapatalk i ponovo ubacio CDM i proradilo....
Na ovu temu snovi kad upanem ovo mi izbaca
malver je detektovan
Warning: Something's Not Right Here!
i meni, rusvi
nothing comes from violence and nothing ever could
Morao sam sada da obrisem cijelu stranu tako da je bilo kolateralno stete....zao mi je
novi tim moderatora, opa opa neka neka sve cu da vi daaamaj zivjeli
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Veliki pozdrav za ovaj divni forummalo sam razgledao i sve pohvale !!
Tek sam stigao i evo odmah jedno pitanje.
Zasto je sjever,gradovi sjevera u jedan koš ????
Zasto nisu recimo Pljevlja,Bijelo Polje,Berane,Kolašin dobili svoje kategorije ili kako se to vec zove ????
Pa valjda i mi zasluzujemo KATEGORIJU
Zašto su drugi bolji od nas ????
Nadam se da nisam promasio mjesto dje cu postavit pitanje![]()
Last edited by morfium; 14-03-12 at 02:49.
Gorane, ne mogu da se ulogujem preko safari (Iphone 4) ukucam parametreloguje se, i izbaca me
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks