Proizvodi i tigar od 1959. :D :D
Sent from my HTC U12+ using Tapatalk
Printable View
Bio sam danas kod Banja prvi put po preporuci ljudi sa ovog topika, jedan veliki gospodin, stavio mi hankooke kinenergy eco2, castio me montazu i balansiranje za trecu gumu, sacekao me do 16.30h i ako subotom radi do 15h, i dao ful korektnu cijenu za 185x65x15 50e po gumi, tako da sve preporuke za Banja, a sto se tice guma, javljam iskustvo cim obrnem koju hiljadu, za sad posle zimske save eskimo s3, ove su mi pretihe.
Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk
Ovo za felme nije istina.
Preseravanje, Vejronu trebaju spec gume, a Kenigsegu ne. Vazi.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Za suhoj ne kostaju ovoliko
treba da kupim ljetne gume 205 55 16 ,koje uzet dajte neki predlog .
bio sam u kastelanu i hvale mi vredestajn gume i imaju akciju 3+1 na njih, valjaju li kod nas za ove podgoricke vrucine
inace vozim uglavnom normalno ,
imaju i mishelin ali su skuplje 80 e
Danas stavio naprijed 2 tigrove skoro nove 195-50 a nazad kleber 195-60 na naglo kocenje pali mi svaki put abs kontam da mu je velika razlika... Imam jos jednu barum 195-50 da kupim jos jednu(65e) ili Ima li neko da radi kompezaciju guma jer bi da radije da uzmem neke 2je 195-60 previse mi nisko na 50 zbog ivicnjaka i svega?
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Kucaj "vulkanizerska radnja Banjo" , na google maps i izbaciće ti tačnu lokaciju... Imaš na fb stranicu, najbolje da zovneš i zakažeš inače ćeš se vjerovatno načekati, jer je sezona zamjene guma...
Sent from Tapatalk
Samo zovni gospodina i sve se dogovorite..https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3c872adb85.jpg
Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk
kaze i statistika da pri maksimalnoj brzini vejronu rezervoar goriva traje 12 minuta, tako da guma ne moze ugroziti vozaca :D
Salu na stranu, ko ima za vejrona, nece zalit za gume
A i broj vlasnika vejrona koji ga je ikad primakao maksimalnoj brzini nije vjerovatno ni 10% od ukupnog broja
kad god vidim vejrona sjetim se komentara sa tadasnjeg top gear-a nakon postizanja max brzine, kako je krenuo da izalzi iz auta dok je isto jos uvijek bilo u pokretu ako se ne varam 80km/h
Aha shvatih da su ti 80e komad pa da ispadaju 240e 3+1
------------------------------------------------------------------
Jesi zvao onaj br? tamo ti imaju veliki izbor i jeftini su - ako ne uzimaju u kastelanu to sto imaju proce ti akcija.
Ako su ti samo za kroz grad i vozis normalno - uzmi te iz kastelane..