Na njega dodju fabricke 205/45/17 ta dimenzija odavno vise ne moze.
----------------------------------------------------------------------------------
Sad su 195/40/17 Kontinental sport kontakt 4 (tako nesto) ima masu mesa na njih nije se preslo ni 3000km za 3god ali sto znam pusti djaola.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tockovi imaju masu jota - mnogi misle da imam distance i zbog toga su stavljene uze/niskoprofilne gume ali bi da popunim rupu izmedju rubova > spustat ga vise nemam dje jer i ovako kaci dolje plastika preko nekh lezecih ako predjes brze od 5km.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Znas li na 195 onaj dio dje su slova na gumu dje pise Kontinental imas osjecaj da oce felma da prodje kroz njih.pa ne znam malo imam problema koju uzet dimenziju + zeznuto guma ima onu (zastitu za ivicnjake) ali felma koliko je siroka prolazi taj dio..
Ovako nesto (mislim na ovo dje su slova na gumu)
![]()
Koliko jota?
Idi na 205/40 možeš to uklopiti nekako.
Mislim da je ovo to..
Ide li barem koliko u visinu 205 u odnosu na 195 ili ostaje sve na isto samo logicno sirina malo ide.
boa bank locations
Jeftino. I ja mjerkam OZ/Ronal Aristo. Vrh su.
![]()
Prije par mjeseci sam uzeo novo auto i sa njim su mi dosle dodatne 4 Al felne za ljetnjim gumama conti premium contact 5, na kojima su bile naljepnice dje je koja isla, prednja desna i lijeva i zadnja desna i lijeva.
I ja sam ih danas sam montirao(skinuo zimske), medjutim tek sam poslije vidio da sam zamijenio desne i lijeve.
Da li je to lose ?
Ja mislim da nije jer nemaju rotaciju, već samo inside/outside
Last edited by mur3633; 28-03-19 at 16:25.
I ja sam trazio smjer rotacije ali ga izgleda nema, tako da bi valjda trebalo biti sve u redu ?
Te guma imaju samo inside/outside tako da je sve OK.
Prema tome, šta da ti kažem?
https://www.facebook.com/20225176992...0191982133661/
Sent from my SM-J600FN using Tapatalk
mislim da je ovo jos gore od srpskog miselina
Mazete li cime zimske gume kad ih skinete sa auta?
Sent from my HTC U12+ using Tapatalk
samo ih ubaci u onu veliku kesu za smece i dobro je to
nisu im lose cijene.
Cije su Viking gume? Je li imao ko iskustva?
Iskljucenje mozga samo osta.
sigurno nisu italijanske ili grcke....salu na stranu....bice norveske ja mislim...ali mi se cini da je i njih conti uzeo
Štrakam kanale kad Vučić bača kamen temeljac za neku Kinesku firmu koja će da pravi gume..
Kaže sponzor Juventusa i pravi gume za VW..
__________LingLong__________
Ne čudi me ništa vise od francuskog njemca zvanog Vw
suntrust bank closest to my location
Wiki kaze da taj LingLong proizvodi gume evo 44 godine...
U top 5 najvecih proizvodjaca u Kinu je, a inace spada i u top 20 globalnih
Taman da se druzi s Tigrom![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks