Rade li SK kanali na EON preko drugih mreža?
Printable View
Rade li SK kanali na EON preko drugih mreža?
Meni su radili svi osim sk1.
Meni nece SK3, ostalo radi ok.
Počinje zvanično nova akcija :
Svi novi i postojeci pretplatnici (samo tv) koji uzmu trio paket dobijaju 12 mjeseci besplatan internet (cijena 11.50 eura manja) znaci paket od 25 eura placace godinu dana 13.50 eura za tv ( 100 kanala), internet 40 mb i fiksni telefon.
Sent from my LG-D858HK using Cafe Del Montenegro mobile app
Da mi je znat ima li stvarno šampiona koji imaju kablovsku Telemachovu a internet Telekomov primjera radi?
Jos jedna dobra akcija za trio gold paket ko uzme može da izabere da 24 mjeseca taj paket koji kosta 29 eura placa (23 eura) ili 12 mjeseci 18 eura a drugih 12 mjeseci po 29. Uz gold korisnici dobijaju 120 kanala, 60 mb internet, fiksna (1500 minuta u cg fiksnoj i 100 minuta prema regionu) cinestar premier 24 mjeseca i eon na 5 uređaja.
Viđoh li ja dobro na sajtu telemacha da korisnici Duo Net Gold Extra paketa imaju HBO dodat? Nisam to kući palio da provjerim
Ajde konkretno:
imam duo net gold koji plaćam 26.90 - ako bih išao na trio, onda bih išao na trio gold extra - da li može i pod kojim uslovima?
Imaju, nekima je vec aktivno, a nekima ce biti ubrzo aktivirano
Mozes da ides i na trio gold i onda ces paket placati 24 mjeseca 22.90 :) vidi isplati li ti se :)
Not bad :mrgreen:
A upgrade na trio gold extra?
TT
Valjalo bi da ovim postojecim trigold korisnicima, medju kojima sam I ja, kad vec ne mozemo dobiti popust koji ostvaruju novi korisnici I oni koji sa losineg predju na taj paket, se omoguci gledanje HBO GO 😁
Pitah ranije, zasto mi nije povecana brzina neta (sinoc gledao jos uvijek je na 20). Na optici sam, tako da ocekujem 80mb 😁😁
Moze, trio gold extra 24 mjeseca placas 28 eura :)
Vidim da ću da odem do poslovnice koliko je danas :D
TT
straus,
pitanje za tebe. Doma koristim net na 3 uredjaja - 1 ide na kabal, 2 na wi-fi.
od ova 2 uredjaja 1 je windows a drugi ios. Na ios-u mi je net tipa 30 megabita a na windowsu 50 megabita.
kad ta ista 2 uredjaja ponesem na posao dje imam telekom mrezu bolje mi radi ios uredjaj nego ovaj windows. Ocigledno je nesto do podesavanja? DNS?
To je vec pitanje za nekog inzinjera, pozovi call centar da te spoje sa nekim jer nisam upoznat sa tim
Total (prije toga BBM) + telekom net. Sto cu, prinudjen... Rado bi se full na telemach prebacio, al vele jos nema uslova , infrastruktura, trta vrta, kad ce bit, brzo ce veli... :D A Extra trio ****** ne bi ziv, mada ruku na srce sa netom nikad problem ne imadoh, vjerovatno jedan od rijetkih :D
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
Ma ok vi koji niste imali tehničkih mogućnosti, to sam podrazumijevao :)
Ta akcija za trio gold je u suštini ona ista akcija 4 mjeseca 1e pa je popust preraspodijeljen na 24 mjeseca ili se dobijaju oba popusta?
Samo ovaj novi popust
Vazi ako uzmes trio paket :)
Važi; Koliko sam shvatio mogu da sa duo gold pređem na trio gold i uštedim 4€ ili da za 1€ više mjesečno pređem na trio gold extra :)
TT
Nema zamki, to je to :)
Onda potpisujem novi ugovor da pređem na trio paket . Nisam naviako na prijatna iznenadjenja ali i dalje sam oprezan :D
Eto pustih preko Eon da gledam sinoscu utakmicu Slo-Let,cijelo vrijeme mi se muti slika. Jel imao ko slicnih problema?
Pisi Milijana Vako
Samo moze sa duo na trio i da dobijes akciju a sto se povecanja brzine tice, sad prvi korisnici optike nisu dobili brzinu za sada, bice naknadno
Moguce,eto pustih Sk1 da vidim oce li se mutiti :)
Edit:
Isto se muti
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4ffd80abe3.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...75abec926e.jpg
Posle 10-15 min gledanja pocinje slika da se kvari....
Pisi Milijana Vako
@miovrag, da ti nije do monitora? :)
@straus, ja sam trenutno na duo net silver paketu placam 22.90... telefon mi ne treba. ima li sto od ove akcije za mene? :)
A ti pređi za iste pare na trio net gold a telefon odloži :D
Ne treba ni meni telefon ali što da se ne iskoristi akcija :)
TT
@straus, neki plan za Berane?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nista berane za sada