Meni brzina radi ok straus, ali ima solucije koje oko dns problema i oni kataloga u video klub na EON?
Kad ce poceti optika preko morace?
88/5.6
Prije mi je islo max. do 77. Torent sam pratio s vremena na vrijeme u 4.4gb je sazvakao za par minuta ..preko 10mb/s
Sent from my HTC 10 using Cafe Del Montenegro mobile app
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Meni brzina radi ok straus, ali ima solucije koje oko dns problema i oni kataloga u video klub na EON?
Kad ce poceti optika preko morace?
Podgorica Podgoricanima!
Meni je brzina 60, iako pise da bi trebalo da je 80. No imam osjecaj da necu gledat brze od 60 😣
Straus, kad ce se Telemach širiti prema Danilovgradu (internet)... Osuđeni smo na 3,14-com
Last edited by isnogood; 11-09-17 at 19:44.
Cilj je prevashodno da se sto vise pokrije hfc tehnologijom pa tek onda optikom. Optika će ici na kuce uskoro, danilovgrad za sad nije u planu
Sent from my LG-D858HK using Cafe Del Montenegro mobile app
Meni nista od povecanja brzine.
Jel to jos nije pusteno svima ili da zovem call centar?
Rade li SK kanali na EON preko drugih mreža?
Meni su radili svi osim sk1.
Meni nece SK3, ostalo radi ok.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Počinje zvanično nova akcija :
Svi novi i postojeci pretplatnici (samo tv) koji uzmu trio paket dobijaju 12 mjeseci besplatan internet (cijena 11.50 eura manja) znaci paket od 25 eura placace godinu dana 13.50 eura za tv ( 100 kanala), internet 40 mb i fiksni telefon.
Last edited by straus; 13-09-17 at 08:33.
Da mi je znat ima li stvarno šampiona koji imaju kablovsku Telemachovu a internet Telekomov primjera radi?
Jos jedna dobra akcija za trio gold paket ko uzme može da izabere da 24 mjeseca taj paket koji kosta 29 eura placa (23 eura) ili 12 mjeseci 18 eura a drugih 12 mjeseci po 29. Uz gold korisnici dobijaju 120 kanala, 60 mb internet, fiksna (1500 minuta u cg fiksnoj i 100 minuta prema regionu) cinestar premier 24 mjeseca i eon na 5 uređaja.
Viđoh li ja dobro na sajtu telemacha da korisnici Duo Net Gold Extra paketa imaju HBO dodat? Nisam to kući palio da provjerim
Ajde konkretno:
imam duo net gold koji plaćam 26.90 - ako bih išao na trio, onda bih išao na trio gold extra - da li može i pod kojim uslovima?
Imaju, nekima je vec aktivno, a nekima ce biti ubrzo aktivirano
Mozes da ides i na trio gold i onda ces paket placati 24 mjeseca 22.90vidi isplati li ti se
![]()
Not bad :mrgreen:
A upgrade na trio gold extra?
TT
Valjalo bi da ovim postojecim trigold korisnicima, medju kojima sam I ja, kad vec ne mozemo dobiti popust koji ostvaruju novi korisnici I oni koji sa losineg predju na taj paket, se omoguci gledanje HBO GO 😁
Pitah ranije, zasto mi nije povecana brzina neta (sinoc gledao jos uvijek je na 20). Na optici sam, tako da ocekujem 80mb 😁😁
Moze, trio gold extra 24 mjeseca placas 28 eura![]()
Vidim da ću da odem do poslovnice koliko je danas
TT
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks