Evo neki moji tipovi za danas:
Vest Ham 2
Everton 2
Morton 2
Klaso 2
Skantorp 1
Oldam 1
Grashopers 1
Cirih 2
Bajern 1
Birmingem 2
Sautempton 1
Mancester J. 2
Oksford2
OFK Beograd 3+
Zemun X
Mladost Banat X-1
PAOK 1
Standard 2
Volvs 1
Newcastle X2
Printable View
Evo neki moji tipovi za danas:
Vest Ham 2
Everton 2
Morton 2
Klaso 2
Skantorp 1
Oldam 1
Grashopers 1
Cirih 2
Bajern 1
Birmingem 2
Sautempton 1
Mancester J. 2
Oksford2
OFK Beograd 3+
Zemun X
Mladost Banat X-1
PAOK 1
Standard 2
Volvs 1
Newcastle X2
Luximus, sve su ti to tipovi? Hahahahaha...
seljačite se... realno je (na kladionici) pogoditi maksimum 5 parova, ako već planirate neke pare da uzmete, a ako idete u neki domen fantastike da sa 10 eura pravite 1000 onda samo neka ste zdravo, mada... dešava se, ne velim...
evo od mene, za danas (subota)
odigrajte Hamburger 1, meni je to fiks kola... zatim možete gađat od ovih većih kvota Rodu (2,00) jedinicu protiv Herenvena, i Kjevo (2,30 mada mi nije jasno zašto mu daju ovoliko protiv Torina mrtvog...) takođe keca, propisno su namučili palermo, na kraju izvukli bod, dok je Lacio prilično lako slomio Torino. Zatim dodajte Almeriu protiv Kasteljona (španska Segunda) kvota je neđe oko 1,50 zavisi đe uplaćujete (u LOB je 1,50). Dodajte još Grasshopers švajcarski (1,40), i austrijski Rapid (1,60).
to vam dođe tačno 6 parova, mada doduše realnih (red je da dođe jedno kolo više, majka mu stara...)
znači:
Hamburger 1
Grasshopers 1
Chievo 1
Roda 1
Rapid 1
Almeria 1
kvota: 25
ja gađem to s 5 eura, čisto da pratim, da se zanimam... a vrlo je realno da dođe, ali viđećemo...
pozdrav!
A da ne, nego ove tipove sam prepisao sa mojih nekoliko tiketa... Mada neki nisu proshli...
Kako mi ovaj Lion uzima život na slamčicu, iz vikenda u vikend...
ja sam razmišljao da odigram ovaj Rennes, ali evo sad gubi od Sedan-a 0-1 na poluvremenu... što sam i naslutio, i ne odigrah ga... :)
ja najzad dobio:
southampton
northampton
swindon
hamburg
raith
elgin - queen's park 2
23 kvota. kako ne ulozih vishe od 100 kinti.
Dosla i Roda 1-0!
eto dobih, fin tiket sam imao ovu subotu :)
Svaka cast! Cestitam!
Ja sam lose prosao ovu subotu. Vidjecemo sta ce bit' danas!
bordo 1
servet 2
Sakaryaspor 0-1, 0-2
od mene za danas....
+ chelsea navijacki ;)
evo tip za danas:
8756 Betis - Recreativo 1 (2.05)
9759 Fiorentina - Empoli 1-1 (2,40)
9753 Cagliari - Lazio X (2,80)
3608 Lokeren - Anderlecht 2 (1,60)
9757 Roma - Reggina 1 (1,40)
1501 Chelsea - Arsenal 1 (2,20)
Kvota: 67,89
Uplata: 5 EUR
Moguci dobitak: 339,44 EUR
kvote su iz loba, interesantna kombinacija, probacu.
Ovaj tiket je dobar mada jedino fiorentina iz 1-1???:confused: Bice i romi tesko na olimpiku.ako ne otvore redjinu odmah mislim da je nece dobit sigurno jer je redjina odlicna ekipa.Lacio x ja mislim kao kuca.Od italijana ja igram Udineze iz 1-1 i livorno kao i mesinu(mada odje mogu sva 3 znaka).
a fiorentina se muči iz kola u kolo, sve dobija nešto u 90 minut itd... najviše sam je zbog toga stavio iz keca u keca, mada i da pa'nem, boli me uvo... to su 5 eura, ja ne gledam od kladionice da zaradim za život, nego za provod :)
njih je lazio razbio, valjda će i roma.. i to na olimpiku!Quote:
Originally Posted by laciale
lacio nije razbio redjinu.bilo je 0-0 na olimpiku ali bez obzira ja ti kazem da je redjina ove sezone odigrala odlicno.
Niko se nije naigrao protiv redjine ove sezone. Dobili su romu 1-0 a Inter ih je jedva dobio 1-0.
Lacio je odlicna ekipa ove sezone... Steta sto taj klub nema bar malo veci budzet...
ispromašivah se danas, uh.. i onda da se izvadim uplatih milan (X-1) i Barselonu (2-1) i padoh i to.. 'ljak.
I tako ja cekam sad jos samo U.A:G: TEcos - Pachuca iz x-1 i trljam ruke... 2:1 skoro 80-i minut. Kad ono 2:2 - sta? Kad ono odmah 2:3. Kurata li je sreca...
P.S. 90-i minut, 2:4 :???:
ja dobih u subotu 30e,a u nedjelju na 2 tiketa po 40e.podjem jutros oko 11 ipo da podignem pare i da uplatim 10 jevrica reda radi,kad kladionica se renovira.pogledam sad sve mi utakmice dosle :P 69 kvota...
Sledeci vikend da nam rechesh koji fixxx... :D
Palermo - Milan X
Sampdoria - Atalanta 1
Lazio - Catania 1
Valliadolid - La Coruna 1
Torino - Cagliari 1 (fiks kola, po meni)
Ascoli - Parma 2 (jos jedan od sigurnijih, po meni.. nek vas kvota ne zavara)
kvota: 131.06
uplata: 5 EUR
dobitak: 655.32 EUR
jedino mi ta j ascoli i parma smrdi.tu bih dvoznak igrao i dodao inter radi kvote...
Bogme, na poluvremenu lose stojite. Sreca da Kaka promasi penal pa je to i dalje x, a i Torino je poveo. Ostalo - mrsavo!
Bogme vam svaka cast. Evo na kraju mnogo bolja situacija. I Lazio i Sampa preokrenuli i dobili. Jadni Milan standardno 0-0. Ovog puta nista od Ambrozinija. Torino odrzao gol prednosti iz prvog poluvremena.
Konstatujem da je Vlado pao Parmu, koja nije iskoristila igraca vise od 57 minuta, a da Citostatik ceka Inter i Valladolid.
Valladolid je tip dana shofru danas
Sofro i njegovi tipovi, pojma taj nema. Eto vas baci sve valladolid. Nije lako naredjat i pogoditi toliko timova za kvotu 135!
Jos jedan promasaj Tip dana aris - beneton 1
ua lopovi :D
ja masih na inter za 50 jevrica. mozete misliti kako psovah sudiju sto ne svira penal pri kraju utakmice :)
gadno kad te bachi tim koji je prije toga dobio 156 utakmica za redom :)
hehe
za danas
legija 2
i dodreht 2 , to bi moglo da dodje, makar po ovome sto sam prosvrljao na netu
takodje gingamp 1 i bursa 1
odigrah nocas ja
unterhaaching 1
niort x
shrewsbury 1
chateauroux 1
derby 1
burton 1
g.a. eagles 1
stojim katastrofalno, a kvota je bila 150.. odigrao s euro, a dobitak 166 zbog 10% koje dobijate u lobu kad odigrate 7 parova.. a unterhashing mi je jedino doshao (2,25) za sad, i niort se drzi na 0-0, dok eaglesi i shateru gube sa po 1-0.. sramota, al vidjecemo do krajA :)
evo da ja dam jedna fix za danas jes da je nenormalno ali se moze pokusat
celtic - dumferline 2 kvota 9.00
mnogi su ga igrali sa velikim parama.
livorno-inter 1 kvota 3.50
ja cu ga stavitt na tiket pa dza ili bu:)
Liverpul - Mancester 2 2.45 ;)
mislis? ajde vala i ja cu :D