А ни стеку стероида, антикатаболика и хране му не фали ништа вјероватно :)
Printable View
А ни стеку стероида, антикатаболика и хране му не фали ништа вјероватно :)
Sve je to tacno, ali nemojmo izostaviti njegov trud i genetiku. Trenira od svoje 13te godine, pogledaj kako izgleda sa 40 i kusur godina :)
А не кажем ја да су му се напаковали мишићи сами од себе, далеко од тога, момак је перфекција, тј сад већ човјек :)
Чак сам га окачио на пар страна иза :)
Razmisljam se bas da pocnem kao ovaj trening sto je on naveo samo da dodam po 1 vjezbu jos, i da ne radim kardio bez 2 puta nedeljno. Mada opet mi je nekako malo 1 nedeljno da radim grudi, ledja i noge...
ako si pocetnik radi full body, nemoj mislit da ćeš izgledat onako kakav je nečiji trening režim. Pogotovu što se lik bodinja, trud je tu i sve, al može da radi manje više bilo kakav režim.
Pa i nisam bas pocetnik, treniram oko godinu i 2 mjeseca konstantno u teretani. Udeljao sam se nekih skoro 20 kg, mada sam sad pao 2-3 kila :)
Vidi kako ti odgovara, meni se i upper lower podjednako svidja
А 3 главна дизања као имају везе? :)
Trenutno 78 kg, mrtvo 170 bendz 140 a cucanj nisam maksimum probao juce sam radio 6 serija sa 120 po 4 ponavljanja
Odličan benč.Ovo ostalo vrlodobro, ali svaka čast.
Vjerovatno bolje od 90% cdm bodybuilding foruma :)
Nisam jos zadovoljan brate, moram te noge da pojacam jos nisam ih redovno radio :). I mrtvo jos malo gore. (inace bez ikakvih kaiseva opreme itd.)
A ti ubijaš brate... :)
Ako voliš snagu da bucaš nausput, imaš ovaj od Jim Wendler-a 5-3-1, imam ti excel tabele i pdf-ove pa se javi za materijal ako oš... Ima dosta varijacija, može fino da se našteluje da radiš i masu i snagu da derkaš nausput :)
A vise sam za onu pravu bodybuilding gradju ne gadjem sad nesto previse da dizem i to, mada hocu da budem i tu i ovamo koliko toliko dobar :)
174-5
Super si ti ja sam ista kilaza ali visina mi je 1.84 :)
Добро је ово, одлично :)Quote:
Trenutno 78 kg, mrtvo 170 bendz 140 a cucanj nisam maksimum probao juce sam radio 6 serija sa 120 po 4 ponavljanja
Ја нешто не знам, не форсирам ништа и никад нисам проба' макс, мада немам за то ни услова у ову теретану, једва имам услова да и радим тешке лифтове каткад, а за макс немам тегова... Не зато што сам ја прејак него зато што фали тегова у теретану :)
Иначе сам на бенч баш слаб, али га нисам ни форсира', чак га нисам ни радио по' године како бих се фокусира мало на груди боље бучицама и поправио сам их... :)
Trenirao sam ja fudbal dosta prije, pa sam radio street workout jedno vrijeme, pa poceo u teretanu jedno pola godine i onda sam batalio 8-9 mjeseci i raspadao sam se imao sam 62kg.I onda sam rekao e neces vala vise ovako i sad evo treniram konstantno godinu i dva mjeseca. :)
Po meni je nemoguc toliki napredak bez steroida :)
Pa dobro svako ima pravo na svoje misljenje, ja kad ih budem uzimao pricat' cu da ih uzimam, do tada ne mogu da te lazem. :)
Kakve odje price padau sto je ovo...
hahahhahaha čuš steroida hahahhahah ovo ti je showtime naj kompliment :D
Iskreno boli me murica ko se bocka ko ne, ali prica da se do ovih rezultata doslo sa toliko trening i KG pocetnih je za bas malo djecu..Ili odrasle, ne bas bistre.
78 KG bendz 140kg suvi sa 14 mjeseci treniranja. To je sa opremom jedno 30-35 vise. Ajde jadan
Svaki dan se gledam sa ljudima koji su od malena u sportu, krv su pisali 5 godina da dodju do tog rezultata.
Ja sad mogu da napisem da dizem 180kg, i da mi ljudi cestitaju ovdje posto vidim da svaka prica prolazi..
Isto kao mene auto trosi 4 litra a ima 3 iljade kubika..Iz nekog razloga ljudi obozavaju lovacke price.
Nego mozda si neki medicinski i sportski fenomen, skidam kapu i javi se obavezno na neko takmicenje, za 5 godina priprema tim tempom napretka bi dizao 1 tonu.
i to bivsi fudbaler... san
znam ja ovoga showtime dize on masu nema sto, ali na sprdnju vas dize lik.....
Nema se sto pisat' ovdje od nas Podgoricana nema gorih ljudi, sramota kako smo zavidni. Ako ja ne mogu ne moze niko drugi. Poz dobri ljudi :)
Brate najjaci si jebe ti se sto oni pričaju.Cijepaj te steroide i dobar si.
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Ako ja ne mogu prirodno, ne može niko, bode se sigurno" :D
Evo volio bih neka Emp da svoje misljenje,koliko mi se cini on trenira vise od 5godina i mislim da ni on ne moze dici iz benca 140kg,posle toliko godina a priblizne je kilaze, toliko o steroidima :) ali evo ceka se Emp da da svoje misljenje.
Pogledaj ekipu, ne bih vas pustio iza kuce da mi nosite drva.
Gasi
Sent from my iPhone using Tapatalk
kedown ne mozes ti da poredis kako ko i koliko trenira...Isto ka da meni neki priča da sam na winstrol jer sam izdefkan stalno, trenirao, ne trenirao, smrsam 5kg il da se udebljam, vazda izrezan..
Ne znam za empa, al imam i ja druga koji je jos u srednju dizao 110kg, a meni je trebalo do 26te da dodjem to da uradim...mada nisam forsirao ništa, eo sad kad je lijep dan pa mozda mogu 120, a on trenireao ne trenirao može...tako da je sve individualno...Šta bi rekao da si u mojoj teretani, 10toro ih dize preko 130, a 3-4 po 180-190...
Sa 78kg bendz 140kg. Brao ti ga brate moj :-)
Sa tim rezultatom bi komotno mogao da budes evropski sampion i da u novine izidjes :-)
Da da, kad momak 95 godiste sa 72 kila ne bi dizao 141.5 kg (lagano) moze i vise od toga sad na takmicenje ja mislim na Cetinje kad je bilo. Ljudi morate malo da se informisete svijet postoji i van vaseg naselja :) (drzi drzavni rekord)
Lozi vas momak.
Je li moguce da sam tako sjebao donji dio ledja,kicme, u teretanu da evo 15dana imam bol kad sam u odredjeni polozaj , tj kad treba da se nagnem naprijed tj savijem. Npr na fudbal idem normalno
Sent from my iPad using Tapatalk
Могуће је :)
Што си радио?
pojma nemam, nakon neki dan mi se javio bol. bas sami kraj ledja, kad se nagnem naprijed tipa da dotaknem prste vidim da me zaboli. al trcanje nista. mada me i prije to mucilo kad se umorimo od trcanja ili setnje primijetio sam da me prvo to zaboli. fizikalna znaci hahahh eee 28godina
Meni smeta linearni leg press za lumbago. Tehnicki savrseno izvodim vjezbu bas zbog kicme pazim na svaki detalj ali dzabe opet ukocenost i bol posle svakog treninga..Batalit *****