Ko oce da kroci na tlo Kine iz HK moze poci do Shenzena bez vize.
Sent from my SM-A510F using Cafe Del Montenegro mobile app
Printable View
Ko oce da kroci na tlo Kine iz HK moze poci do Shenzena bez vize.
Zdravo,
imate neku preporuku za smjestaj na jednu noc u Milanu? Imamo let sledece jutro sa Malpense, pa bih nesto blizu Central Stationa, ili negdje po vasoj preporuci?
Mi smo spavali u Holiday Inn Express hotelu koji je blizu Malpense (ima besplatan kombi koji vozi par minuta do terminala) i moze da se ubode 50 eura dvokrevetna soba sa doruckom...
Super! Hvala, sorrow!
Bio kolega za praznike i rece mi.
cg
Na moju veliku zalost-ne. Ocigledno su bili zainteresovani da posjete evropu, pa kada smo dobili bezvizni rezim sa EU, tu je sve stalo
Koliko ja znam treba i njima viza za Tajland i Vijetnam
Za Vijetnam znam da ne treba. Za Tajland moguce. Znam da za vecinu drzava dalekog Istoka ne treba
Putnici, treba mi jedan savjet. Idem na neki put od par dana i imam jako losu koncekciju do finalne destinacije, tri presjedanja. Posto sam do sada uvijek koristila direktne letove kroz EU, imam jednu nedoumicu u vezi prtljaga. Razmisljam se da li da cekiram prtljag ili da nosim rucni prtljag (ja sma za ovu prvu opciju, jer za zensko je isto da li se pakuje za 3 ili 7 dana ccc). Ako let nije vezan, to jest za svaku koncekciju imam zasebne karte sa razlicitim kompanijama, da li to znaci da svaki put moram da idem da preuzmem kofer i ponovo ga cekiram za sledeci let?
Jeste
..
Ako nije vezani let svaki put čekaš prtljag i cekiras ga...
Ja sam zbog ovoga kiksao prošle godine 600eur... Kasnio avion pa kasnio prtljag i na kraju zakasnim na check in prtljaga i propustim let.
Ručni prtljag što ti zla hocu
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
Samo rucni . Tri konekcije su xxx sansi da ne stignes .
Sent from my SM-T311 using Cafe Del Montenegro mobile app
Rucni i nema da brines... Jedino unaprijed provjeris da li je na pocetnom aerodromu moguce cekirati prtljag na finalnu destinaciju...
Rucni i nema da brines... Jedino unaprijed provjeris da li je na pocetnom aerodromu moguce cekirati prtljag na finalnu destinaciju...
Ako su zasebne karte za sva tri leta, nema sanse da se moze cekirati prtljag na pocetnom aerodromu I da dodje do kraja, mora se uvijek podici I opet cekirati.
k'o sto svi rekose, samo rucni I bez brige...
Hvala na savjetu. Racionalnije je nositi samo rucni prtljag, ali pored toga sto sam limitirana sa tecnostima (kozmetika), najteze mi pada scan na aerodromima. Em sto mene uvijek skinu i ispipkaju (ja uvijek pistim, i kada sam ubjedjena da nemam nista metalno na sebi), em sto moram da vadim iz prtljaga lap top i punjac....i tako tri puta u samo par sati.
P.S. Ko leti za ili preko Bg nek u ovom periodu ide preko Air Serbie. Ja sam sada u januaru imala bas negativnog iskustva sa Mna, od otkazanog leta, trosatnog kasnjenja itd.
Neki su pominjali da bi išli u Iran, evo sad imate i online apliciranje za vize:
http://www.putoholicari.com/viza-za-...ciranje-43197/
Kako rano ujutru (5ipo-6) iz centra Milana do Malpense...?
Bez problema u to doba, bus te ceka na Centralnoj stanici. Kupi online kartu.
http://www.terravision.eu/airport_tr...airport-milan/
je li imao neko situaciju sa low cost kompanijama da mu otkazu let (nevrije i slicno) i da mora cekati na sledeci nedelju dana ili da ide sa drugom kompanijom o svom trosku?
Za vas koji dosta putujete, ako niste znali za Groupon websajt preporucujem da se registrujete mozete dosta ustediti na razne atrakcije :) Mislim da je ovaj registracioni link za UAE (posto ga saljem sa svog profila) ali moze se lako promijeniti za bilo koju drugu zemlju: https://goo.gl/6Mju6y
Odje nema ni 10 zemalja evropskih, a ukupno ni 30... Ja udjoh doduse preko aplikacije...
Ljudi postoji li kakva varijanta za Stokholm, ovo za Malme mi ne odgovara, predaleko su
Do Beograda pa onda Direkt stokholm
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
Kad pocinju letovi Rayana za Sverige i kad ce karte pustit u prodaju?
znam to, nego ima li kakve jeftinoce :)
pa pustene su u prodaju karte za Stokholm, od aprila
Koji prevoznik i koliko para?
Ryanair, u aprilu su od 20ak eura i vise
Za muštuluka si! Od aprila je li? Meni treba sad za nekoliko dana, ali super je vijest
Mala pomoc drugari. Gledam ovih dana do Pariza da iskocim,e sad PG-Milano je za 20 eura i sa istog aerodroma u Milan za Pariz ima od 45 eura pa navise...i to je za mene ok 80 eura u jednom pravcu...ali kad kucam u Expediju pretragu salje me preko Beograda i to za 170 eura? Moze li neko objasnjenje? I recimo ako je ko tako putovao,do Pariza preko Milana pa u povratku preko Brisela ili Minhena za PG(jer je i tu jeftina karta,mislim da je rano iz Milana povratna za Pg pa tesko se moze uklopit let Pariz-Milano)
Zato što Expedia ne pretražuje low cost letove. Rezerviši direktno preko Wizzair-a.
P.S. Ako ti nije kasno, krajem aprila i početkom maja se za nekih stotinjak eura može ubosti karta direktno iz Tivta (Transavia).
Kasno mi je to masu...da racunam preko wizzaira da rezervisem iz PG-Milana a poslije? :) a povratak? :)
Gledao sam nesto preko Brisela da se vratim....iz Brisela do PG ima rayanair isto za 20 eura ali se ne mogu nikako snac od Milana do Pariza i od Pariza do Brisela...
Edit: Cini mi se da su svi letovi(jeftini letovi) ka Pg bas rano,tako da mi treba bas ran let iz Pariza u povratku ka Briselu ili Minhenu...o Londonu ne bih da me ne uhapse tamo bez vize :) Je li ko presijedao u london bez vize? :)
Ne moš bez tranzitne.
Ne moze bez tranzitne vise
Sent from my ALE-L21 using Cafe Del Montenegro mobile app