Opet mi je neki mrtvi tip na kutiju cigara.
Printable View
Opet mi je neki mrtvi tip na kutiju cigara.
Kad brojis neces jos dugo bit cist. :D
Vjeruj mi da ocu :) A brojim jer imam aplikaciju na mob sa kojom sam krenuo i ona mi sad broji sve :) Ustedio sam oko 130e i nisam ispusio 524 cigarete :) Eto zasto znam koliko dana :)
Kad ti neko ne cini uslugu i ne trazis mu nista, a ponasa se kao da ti nesto pomaze. I ono bas kad bi moga da ti ucini nesto, ne da ti ne ucini no se posere na tebe najstrasnije. To su uglavnom ovi pedesetogodisnjaci i "predpenzioneri" koji bi gazili ljude i porodice za 5 eura, a milion da im daš oni bi i dalje ostali šupci isprđeli. Kompleksi su čudo izgleda.
Porodicne tajne..jao boze sada kao snimili neku pokojnu zenu koja kao proganja ovu zenu sto je ozenio njen muz i oni prikazuju nju kao duh...kako je glupo jos mi je gluplje kada cujem ljude da ovo gledaju.
dvojnik novaka đokovića !
Ide kod djevojke u Poljsku da zivi, kaze da cemo se vidjet prije no podje.
Zove me da mi kaze da ima previse posla da ce se javiti kad bude moga, a onda meni nabija na nos sto ja ne mogu da izadjem u pola smjene s posla.
Pa jebo mu mater sta si radio 10 dana!?
A toboze sam mu najbolja drugarica. Bolje da ide da ga ne gledam e cu ga objesit za kakvo drvo...
pa ti, ako si mu najbolja drugarica, ces imati razumijevanja za to sto je covjek u frci pred selidbu u Poljsku.....
Imala sam ja za njega razumijevanja i vise nego sto treba. Jos ga nijesam ni dirala jer znam da ima obaveza i posla i 1000 cuda, reko javice se on meni kad bude mogao. I javi se da urla na mene sto ne mogu da izadjem u po smjene i podjem kod njega doma da se vidimo. Jos mu rekla nema veze, kad krene u 4-5 ujutru na put, nek me probudi, svrati do mene jer mu je usput da se ispricamo po ure i da se pozdravimo i da ide... A on ne moze, jer mora da ide tacno u minut. Rekoh li da kolima putuje? -.-
Pa isplanirao je covjek tako... Poces ti kod njega u Poljsku :)
Spam preko fiksne linije - ankete, nagradne igre i sl pošast.
Hej, ti, pUkNuT4, otvoraj topic da uz kokice pratimo razvoj situacije.
Juzina gadna...pi!
izjave saučešća pa facebooku,ja to stvarno ne kapiram
kad mi prokuva voda za kafu, ka' sto je sad, UH!
komarac!
"Objasnio"
kad to vidim, momentalno izlazim sa foruma..
Ljudi koji u svakom komentaru, na raznim portalima, upletu politiku i "nacionalno pitanje", pa makar bio text o pošumljavanju Mjeseca...
dvoglava šalteruša
Kad se otac istovari u wc, ali ono kvalitetno i ne otvori prozor da se to provjetri.
Pobjednik ove igre.
Ova goozica sto je ovako perverzna! :)
Nervira me to što mislim da mogu kad sam daleko od "toga", čim približim se shvatim da ne mogu i sve tako u krug, zadnje 2 godine...
smorio me ovaj uragan sendi mendi kako već,evo u cg o njemu mediji ko da nas treba da pogodi,ođe zagrmi pa nestane struja i sad treba da razmišljam kako će jadni ameri 2-3 bez interneta,ma boli me........
Pih proklet li smo narod,dje slave ljudi uragan koji je pogodio SAD,ladno licitiraju sa zrtvama i navijaju da pogine narod.Nema odje srece ,kako nas ne sravni NATO no se smilovase.
A mi samo da se nesto desava..ne navija niko za zrtve...
Nista slobodno.Vidjeces kad pocne snijeg da nas zatrpava u decembar i neki Patrik iz Kalifornije pocne da pise po foruma Americkija ''e da bog da se posmrzali majku vam crnogorsku''.
To sto nema vode jutros od 8 pa do 4 popodne u sred Beograda!
Ovi su gori no ti dolje!
Treba im coce dnevna svjetlost da zavrse ulicu koju su nocu raskopavali.
A to sto ja ne mogu rucak da spremim no skapajem od gladi?
znači, uvo mi izgore, a ovome koji me pere, jezik pregrizao. prijatno.
300 cica ciaoooo... ti bem sve po spisku i ko te postavi za profesora!!!
jebeni poker, da mu sve *****mmmmm i ta jebena karta koja me ubi.... upravo izgubih 10 miliona koje dobih na poklon maloprije :MADDDDDDDDDDD::culpability::culpability:
sad cu i avatar da promjenim, nema igranja vise za jedno mjesec dana.:miserable: