Originally Posted by
zvoncica
A što da ne? Bečić je prevrtljiv i prodao bi vjeru za večleru, tj moj dozivljaj njega je takav! I ovo kad sam čula, mogu ti reći da mi je bilo "milo" jer sam to dozivjela kao, evo malo *o*** prevrtljivo!
Potpuno sam saglasna sa tobom! Što se moga poimanja njihovoga legitimiteta, i jednoga i drugoga (Sveta zaobilazim) tiče, ja sam učena da kad si lopov onda si i lazov i ako ukrades jednom sigurno ces i drugi put, tako da ih ja niejsam ni onda- kad se DK pojavio sa pričom oko dokaza i kad je zamahao plavim i svakavim torbama, pa ni kad je ovaj Lakić utekao i sa pristojne razdaljine počeo da lajinja- smatrala kompetentnim da pričaju o nečijem lopinjanju....čuš, Duško da priča da je neko kriminalac?! Ili ovaj koji je dok se lijepo moglo živjet i kradinjat uzivao u povlasticama....
Ali mi je interesantno na nasem forumu kako je Duško i Lakić potpuno mjerodavan i legitiman izvor kad dokazuje kradje onih za koje jedva čekaš da se neko pojavi da iznese taj dokaz (makar taj bio gori od njih) ali kad se takne Bečić odjednom zaobilaziš vijest? Ne čujete je, ne vidite? Pa valjda je zavrijedila da se barem malo o njoj prodiskutuje?! Vidiš, ja se jako sjecam da kad su počele litije da je Beča bio poprilicno suzdržan i da NIGDJE NIJE podrzao litije! Vidiš meni je to istog momenta kad sam čula što je Lakić rekao zaparalo uši i uvuklo crva sumnje....Na stranu sto meni Beča liči na nekoga ko bi jako rado zasjeo na Milovo mjesto da mu moze biti makar to znacilo da će ga pola CG mrzjeti...ovo je moja impresija izazvana izrazitom netrpeljivošću prema načinu govora, načinu vodjenja kampanje i ukupnim ponašanjem...ali mi je šokantno da niko ni da se osvrne na tu vijest, sto je još gore, primjećujem da se komentariše ili postavlja link a da se ne pogleda....ali dobro svako kako mu odgovara...
Dalje, je li realno da niko nije u onome Lakićevom "intevjuu" primijetio da je "provukao" moguće ubistvo zamjenika direktora Poreske Grabovića za kojega se misli da je izvrsio samoubistvo?
Ništa ti ne spočitavam, citirala sam te samo da bih rekla svoje impresije i oko forumske prakse, koja je nazalost uobičajena, i oko nedosljednosti, ne tvoje, nego generalno, članova foruma!