Znam za taj problem, ali znakovi kod pumpe vaze samo za pumpu, tu su postavljeni kad se pumpa otvorila i mali su znakovi.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk II
Printable View
Znam za taj problem, ali znakovi kod pumpe vaze samo za pumpu, tu su postavljeni kad se pumpa otvorila i mali su znakovi.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk II
a kakve veze ima jel manji ynak ili veci?
Taj znam je mali, vazi samo kod pumpe.
Saobracajni znak za ogranicenje vazi dok ga ne "ukine" drugi znak. A drugog znaka nema sve do 80.
I valjda vazi i dok ne naidjes do raskrsnice ili ukrstanja puteva ...
Fora je sto taj znak jos uvijek stoji i postoji a znaka od 60 nidje :) i sto na sud nemas nikakvih argumenata protiv toga.
Rekao sam to sudiji, rekla je da ce se sredit to.
Kitu ce sredit.
Hoće li meni praviti problem ako vozim auto koje se vodi na oca, koji je CG državljanin, auto je na CG tablice, sa vozačkom od neke susjedne države?
Pritom ovdje imam prijavljeno prebivalište već 6godina itd... Ali nisam državljanin CG.
nece...
Oooodlično.
Mada mi drug već godinama tako vozi, nisu ga cimali, ali reko' još jednom da provjerim.
Stvarno ne znam kako da ti docaram,aj da probam opet
E ovako,ja vozim kamion ,e sad ja vozim samo VELIKE objekte (tipa delta,voli,mercator albona....) i u te objekte postoji vremensko ogranicenje za isporuku robe koje je obicno od 14.00-15.00 zavisi kako u koji,prilicno kasno krenem ili se zadrzim cekajuci na istovar,i sad ako ne pozurim necu stic sve da isporucim,a ako ne isporucim ide mi destimulacija.Tako da sam primoran tako da radim vec skoro 2 godine(da ne pominjem kad pocne sezona pa cijelo ljeto sam na primorje i tu znam radit i do 15h dnevno)E sad mene milicija ne zaustavlja nesto cesto ,desi se 1 u mjesec ili u 2 mjeseca,jer vecinom znam dje mi stoje,ali pravim li te sitne prekrsaje pravim jer jednostavno sebi ne mogu priustit taj luksuz,ali tako je kod vecinu privatnika,sistem im je ****** i ti to moras trpjet jer ako se pobunis samo ti kazu IMA KO OCE AKO TI NECES,a mene se nesto bas ne ostaje bez posla,bolje bez vozacke nego bez posla zar ne?
Tako ti je to uvijek bilo na forum. 100 ljudi 200 cudi. Otvori poll pa nek glasaju :)
ja danas prolazim tunel budos ulazim u nk, sa motorom sam bio ne kolima, zaustavlja me policajac i kaze mi pretica si u tunel... ja se nasmijah, reko kako tako pricate kad nije tacno, veli on meni jes vidio te kolega javljeno nam je. ja reko dovedi kolegu da potvrdi to, jer mene ne mozes na prepad vatati, vidje on da se i ja nedam i radi mi, aj priznaj necu ti uzeti vozacku, ja mu reko pretica sam od pg sve do tu na punu, ali kroz tunel nisam... veli on jesi izmedju dva tunela, ja reko nisam on jesi nisam i tako se prepucavamo... :D vrati mi dokumenta radi aj nemoj vise to da radis trebace ti ta vozacka... e pa kakve legende :)
sto si im stavao uopste? :D
a jedino sam sebi u stomak da skacem, imam vidno istaknute tablice nisam nista uradio zasto da ne popricam sa cika milicajcem :)
Inace da si ih zavukao tamo do ispod guzice, ne stajes, boli te uvo? :D
Praštaj, ali i dalje ne razumijem.
Ako ostaneš bez vozačke i neko te zaustavi i pukne ti prijavu ni plata ti neće bit dovoljna da je vrneš.
Ali ništa, ti viđi i pored škola isto na požuriš, pa će đeca pričekat da ti stigneš na istovar. :roll:
Pošto i sam imam položenu C kategoriju znam odlično kako je vozit kamion. I sam sam ga vozio par puta da ne rečem desetak kroz grad i van grada.
I što mi je novo nejasno, kako ti neko planira kad ćeš ti stić negdje na istovar a da to nijesi ti? Ili ti planiraš sam sebi? Neko tu griješi očigledno.
Prelazak bulevara preko duple pune je za uzimanje vozačke godinu dana da se ja pitam, kao što se srećom ne pitam.
Inače jedna stara mudrost za tebe, polako se najbrže stiže ;)
Jesam radio kod par privatnika liše ovoga gdje sam sad. Bio i fizikalac, i viljuškarista i vozač. I imao sam jedno vrijeme posao usko vezan za određeno vrijeme pa nijesam ovakve kikseve pravio a bio mi je zgusnut raspored vremenski.
Baš zbog toga ne pokazujem razumijevanje za nekoga ko pređe preko duple pune da bi za 30 sekundi stigao ranije u distributivni centar VOLI-ja.
Po toj logici i doktoru da oprostimo što je čovjeku napravio rez od po metra da bi mu izvadio trn, jer nije stigao da se koncetriše na manji rez jer ima drugog pacijenta a mora otkucat sms ženi? Ne mogu pokazat razumijevanje za to.
Treba li da ponovim da je njemu konkretno vozačka dozvola = plata. Nema vozačke, u pravno sređenoj državi, ne bi bilo ni plate jer ne može da upravlja vozilom dok mu je oduzeta. Isto ovako se može taksista pravdat za svaki prekršaj, samo mislim da ga niko ne ćera da sa vrha Zlatice da vrijeme za KBC od 5 minuta i onda jurca ne bi li stigao. Nego dobro da ne širimo priču.
kad vec spominjes to, koliko ste minimalno prekoracili i da su vas zaustavili? bilo odje bilo po svijetu? bas me zanima kakva su iskustva oko te tolerancije... meni jednom davno rekose da tolerisu do +5, medjutim nisam cini mi se nikad platio kaznu za prekoracenje a obicno idem max 10 preko.
hvala na razumijevanju eheh ;)
Evo posto volis logiku,sad cu ti opisat samo 1dan u kratkim crtama.dodjem u 7 u magacin camim 2-3 sata dok ne dobijem papire za utovar,onda mi treba skoro sat vremena da se utovarim to je vec skoro oko 11.00-11.30,e sad treba da isporucim robu u voli na stari,albona gala,albona konik,merkator konik,voli zlatica,merkator gintas,merkator velika pjaca,merkator tuski put,merkator preko puta lakovica,delta sat kula,delta city,merkator masa,merkator mala pjaca,albona trend,albona diskont(kod 5 solitera preko morace),voli tolose i merkator rogame. I niko mi ne prima robu posle 2 i obavezna su cekanja u dosta objekata nekad i po 3 sata ,e sad kad si tako pametan ti mene fino objasni kako ja to da stignem ako izuzmes truli sistem rada dje ja krecem u 11 i dje skoro svaki dan imam 2-3 ture?Zivo me interesuje odg