ah pravi sam djavolak, mada takav sam po celom telu ti probaj
Sparco sto ti je sa reputacijom brate, nesto mi je sumnjivo to 666, dozvoljavas li da te poremetim na 667 ako uspijem?
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
ah pravi sam djavolak, mada takav sam po celom telu ti probaj
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
You must spread some Reputation around before giving it to sparco again. neeeeeee. Moram sad dijelit reputacije po forumu gratis, hmm od koga da pocnem. Nemoj da mi je ko tak`o sparca 666 inace cemo se svadjat.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
ja bi mu dala no on neće.
nothing comes from violence and nothing ever could
ne zista , ko ce se rvat sa tim dojkama tvojim zaista , sve u masnice da idem ulicom posle
:shock:
e nej ni ja s tobom vala sad :mad:
nothing comes from violence and nothing ever could
ae bezi bre sukubo
Evo i mene zaustavi milicajac na motor kod podvoznjaka na tuski,bio na istovar u merkator i muka mi bilo kruzit pa iskocih onami ispred semafora pa preko 2pune i 2 trake da bih se ukljucio u svoju traku i prc motorista BMW bijeli...+mi vidje da mi je pukla soferka na kamion,i na brzinu ga smastih a da ga nisam castio ni kesu cipsaa moga mi je ladno vozacku uzet...
To i kod Lakovica rade preko dvije pune narod ulazi. Kako bi mi odmarali zbog toga svi odreda po godinu dana bez auta...
A ovi kao ti, kojima je vozachka hljeb i od toga zaradjuju se igraju sa njom konstantno. To mi nikad nije bilo jasno. Oces li dobit vecu platu zbog toga? Castice te gazda koji dan odmora?
Sto rec za taksistu koji se u Radosava Burica kod kladionica zaustavi na sred ulice, iako su parkirani sa obije strane da mu stranka udje, jer mu je muka bilo da smota lijevo ili desno i on se uparkira isto.
Ovako zaludnoga naroda kao kod nas... I poslije ce milicajac bit kriv.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ovome orden treba dat! http://www.autodiler.me/auto_vijesti/1687
17 Al-Isra, 37:
Tih par minuta sto si izgubio sa njim si mogao regularno da okruzis tamo okolo i opet bi u isto vrijeme bio kod volija![]()
17 Al-Isra, 37:
ko kaze da sam ista izgubio?zadrzao sam se 30 sec sa njim
Kako ti kazes![]()
17 Al-Isra, 37:
Pazi ja sam svjestan svakog prekrsaja kojeg uradim,npr mene je SVAKO zuto zeleno,nikad na njega ne stajem,ali bijah maler taj dan nisam ga vidio od kolone auta inace bih uvatio krug da me ne zaustavi ali jbg,mada mene samo i zaustavljaju kad sam kriva posao mi je takav da nekad moram pravit sitne prekrsaje ako mislim da zavrsim sve za taj dan jer sam vremenski ogranicen
ja to radim nesvjesno, policajac me pita kako se zoves ja mu ne znam odgovoriti jer sam u nesvjesticus svjestan si svakog prekrsaja
![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Zasto ti je to cudno?ja dnevno provodimod 10-12 sati za volanom a napravim dosta prekrsaja,posebno prekoracenja....jedino ako si mutav ili totalni brav pa ne znas kad si nesto pogrijesio....onda takvima i ne treba davat dozvole
aj da vidim toga sto nijedan prekrsaj nije napravio![]()
She is only here to annoy herself!
Ja dnevno ne napravim dosta prekršaja..
I ako bi ih napravio ne bi se ođe po forumi falio kako to radim na dnevnom nivou
Sent from my pisaća mašina Galaxy Note
Bugi,dje si to do sad vidio da sam ja to pominjao bez ovaj put?Nemam razloga da kazem,takav mi je posao i moram pravit prekrsaje,a to je u 90% puta prolazak kroz zuto,prekoracenje brzine,i poneko ovako ukljucenje,to je samo kad sam u frku s vremenom,ne dozvoljava mene vozilo (i GPS) da divljam toliko kolko ga ti sad napisa brate...
Ne razumijem i dalje. Praštaj ali ja to ne mogu da skapiram. U ovoj konkretnoj situaciji bi izgubio 30 sekundi do minut, koliko si izgubio i sa policajcem na motor. Razlika je što u prvoj situaciji imaš vozačku i hljeb, a u drugoj dobro rizikuješ da ostaneš bez nje.
A sigurno nije niko bez razloga preko bulevara bez razdjelnog ostrva reda radi i tek onako stavio dvije pune linije, nego to ima neku funkciju.
A da ti je neko zapriječio ulicu kako bi stigao u Voli? Prešao na suprotnu stranu bulevara i nastavio ka industrijskoj zoni? Svašta.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Da upozorim vozace:Znate svi dobro put ka tuzima, na pravinu ide ogranicenje 80, onda 50 pred onu krivinu (inace je taj znak skinut) pa onda kad prodjete most ide 60 i doceka te druga pravina sve do pumpi gdje je 40, i gdje je fabia vozio preko 100... E sad idemo unazad, idemo iz pravca tuzi, prodjemo pumpe (ogranicenje 40) nema NIDJE ZNAKA 60 (dionica puta gdje je sa druge strane znak 60), znaci u toj oblasti mora biti u obje trake ogranicenje 60, medjutim znaka nema! I prije nekoliko su iznaslagali jedno 20ak vozacki na to mjesto. Ides 72 (inace ti ne bi ni kaznu za to pisali jer je tuda 60) ali posto nema znaka djubrad uzimaju vozacke naveliko jer je poslednji znak 40 i moras postovat to ogranicenje. Kako god okrenes oni su u pravu! Jos jedan u nizu ociglednih dokaza da samo pljackaju narod i da su daleko od toga da zele bezbjednost u saobracaju i manje udesa itd itd. Inace ja sam imao srece da se taj dan nisam tu zadesio, inace uvijek oko 70 idem tom pravinom jer sam bio ubijedjen da regularno vozim posto je tuda 60, ali eto znaka nema i kaznjavaju tu naveliko. Kako neko moze biti tako okrutan za platu od 200-300e. Imaju li oni imalo ljudskog u sebi? Siguran sam da pola tih sto su im oduzeli vozacku zaradjuje koru hljeba sa njom, i sta sad ce da rizikuje bez vozacke, i jos vece kazne i sranja.
17 Al-Isra, 37:
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks