Nema ni vjetrova ni kise vise,u zadnje dvije godine nije 5x krsteno pala(barem u Novom)
Printable View
Nema ni vjetrova ni kise vise,u zadnje dvije godine nije 5x krsteno pala(barem u Novom)
По мојим прорачунима лето ће бити нестварно хладно, температуре неће прелазити 34. подеок. А за малишане и генерално љубитеље снега, биће га ове године у Подгорици да ће многи помислити да су на Златибору.
Boga mi cuh price juce od nekih starih da ce ove zime snijega bit' pofino. Ispricase mi zasto misle. Muve i pcele u ovo doba, krosnje drveca, nesto oko sisarki, nemam pojma ni ja. [emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne znam što i kako, ali sigurno da nije normalno da u novembru idemo kratkih rukava.
Јелка се не треба китити док не прође католички Божић. Дакле јелку треба октитити 27. децембра, а раскитити је 16. јануара после српске Нове године.
Ne zove se ova moja Jelka,pomiješao si me s nekim drugim
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Lijepog li vremena - kakvo sunce i ona vrućina.
A neka je ocepila vise.
što ovo veis? Nesto znas ili onako, nagadjas? Vise mi se dopada ono sto velis oko sisarki i ono jer i moj tajo stari ima neke mantre zasto ce ova zima bit snijezna:joy::joy::joy:
@joni fala ti od srca kako se ismijah slatko....
elem, zna li s kad ce opet lijepo vrijeme? Neko mi reče, pa ako neko od ovih meteorologa forumskih zna neka reče je li tačno, da će posle nekoliko dana kiše opet lijepo vrijeme do kraja novembra?
Treba mi...ne samo što volim no mi treba sunce
Može li se po kiši Jakuza? Jedino to bi me sad oraspoložilo:joy:
Ima li te ko oraspolozit[emoji41]
A toga nikad falilo nije.
Dje ga je Dajko? Sad bi moga tanker da provuce kroz onu lokvu dje je veslao :)
Evo Zvonci što kaže accu. Naši isto rekoše od sjutra prestanak padavina.
https://i.postimg.cc/QtsYvrLZ/Novembar.jpg
Cijelu noć sam se budila kako je tukla kiša... Kao da nije 100god.padala
A neka je, dosta je lijepog vremena bilo.
Ada kiša je najbolja za ... spavanje.
E zamisli sad sunce posle ovoliko kisurine.
Isparavanje... Kakva podlogs za viruse i bolestine razno razne.
Ma ja bi voljela da zahladi. Vakat je više... Ne prija ni meni vrućina, ni najmanje... Ubija mi volju za životom. Isto ne volim ni kišurinu. Može 1 dan, 2 maksimalno. Sve preko toga je gušenje.
Śever śutra :)
Neće. A valjalo bi da pročisti malo.
lijepo li je spavati po ovome.
Mora zima da oduši. Ovo je ništa kako će bit...
HARPu ovo odgovara...
Ova kisa vrijedi desetak miliona eura...
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Samo neka pada, sve je presusilo.
ja sam se tako premorio zadnjih desetak dana , da mi je ova kisha dosla savrseno da nidje ne izlazim no samo da lezim ufff . Para valja
Jes da ne volim kisu i zimu nikako, ali isto sam se uzelio one jake hladnoce i loseg vremena a u kucu da nalozim da vatrica pucketa, da pijem neko kuvano vino ili caj i upalim neku seriju
Ja sam zadnja 2 mjeseca premorena... Ali ne umijem da odmaram... Jbmmater...
Kakav spavanjac...
Kiša je ono što nam svima treba [emoji16]
Poslato sa pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
ja divno spavam i bez kise, nista mi ne treba :D Ujutro se ustanes, a ono kroz roletnu zrake sunca proviruju, eh...