Originally Posted by
Fidimose
1. tesko ti u ovo mogu povjerovat, svaka cast za superkup, ali po meni to i nije neki prestizan trofej (napominjem PO MENI), tako da je primorac za sad osvojio 1 trofej i 1 finale, EL (za sad naravno).
a ono sto je djuro maric najavljivao je nebulozno, jer za osvojit sve trofeje u 1 sezoni tesko da moze i recco, a ne jadran sa svojih 7 igraca koji igraju cijelu utakmicu. ako osvoje domace prvenstvo, ja sam zadovoljan, to ce biti 2 trofeja ove godine, samo sto bi ja onaj osvojen u JL mjenjao za F4 EL, mada opet, drag mi je taj trofej JL jer smo se revansirali jugu za proslu godinu, kad smo ga nesrecno izgubili.
2. ovo za sudjenje i iskljucenja, izvini, ali grijesis. primorac je na pocetku 3. cetvrtine, dok je rezultat bio 5:4 za jadran, imao odnos igraca vise 0/6, a do kraja je izborio jos 5 igraca vise, tako da je veci procenat bio dok se lomio rezultat nego kad je vec sve bilo rjeseno.
a sto se sudija tice, opet ponavljam, ovaj par uvijek, ali uvijek mora suditi brguljan, bez obzira sto mu sinovi igraju za primorac, jer covjek je doktor za sudjenje, objektivnost i ne pristrasnost, a i vrlo je otporan na pritisak publike i domaceg bazena.