Danas malo zagrmjelo i odma black out :mad:
Printable View
Danas malo zagrmjelo i odma black out :mad:
Evo pogledah Lord of War iz HD videoteke... Slika malo trza, zvuk je 2kanalni, nista od DTS, Dolby5.1 zvuka...I da mislim 2 0d 3 filma su vec bila u videoteci u SD rezoluciji. Ako znamo koliko je jadan izbor filmova u videoteci, ovo ponavljanje SD-HD dozivljavam kao posipanje pepela po glavama korisnika.
Sale moze li ovo bolje, u izbor filmova ne ulazim, mislim na tehnicke detalje ?
u donjem uglu mi pise: "Greska u inicijalizaciji klijenata" pa pored toga u crvenom pravugaoniku pise : Stopiraj klijenta
Sta to znachi?
- Sale, možete li nam dodat onu štraftu na Novu i sa lijeve strane? Mislim čisto ono, zbog simetrije.
mislim da bi red bio da ovaj sale da precizne podatke, nesto tipa u narednom periodu mozete ocekivati to i to, te i te kanale...nista licno, sve cisto poslovno:)
Ima li neko titl za The Chaos Experiment ?
kakve to veze ima sa extra tv? :D
Mozda je provalio usb prikljuchak :p
aha! Ok, onda mislim da je tacan odgovor na pitanje:
https://forum.cdm.me/showpost.php?p=...postcount=5613
DA!
:cool:
Eto posto sve znas, ne znam zasto si postavljao pitanje?
Anyway, za sve probleme postoji sluzba koja radi 24/7, pa prijavite.
Možda... :grin: . Nema ništa "za sada" od USB-a bez novog FW-a a to će kod naših t-com-ovaca biti nikad. Ali može stream pc2stb preko vlc-a što i nije tako loše, jedina je jebada što stb mora ići na Pc port na ruteru.
Verbalni, oli postavit taj link ili se samo hvališ?
Sale, evo ja nisam opasan i ne znam sve, zato samo pitam a ko pita ne skita, pa cu još jednom postaviti isto pitanje, nemam ništa protiv Slovenaca ni protiv njihovo tv postajo, ali ne vem zbog čega je taj kanal još uvijek kodiran , samo mi ne spominji tv prava molim te, ako ste toliki legalisti maknite taj popunibroj kanal i dajte nam nešto sa fta liste ali da je gledljivo brate mili, pa opravdajte tu hebenu pretplatu majku mu , ne prodajete uslugu (čitaj muda za bubrege) Slovencima i Mađarima nego nama, svom narodu. Nadam se da ćeš me ovaj put udostojit bilo kakvog odgovora. P.S. restartovao sam stb nekoliko puta i zvao 1500, i dalje je kodiran u viaccessu sa ovim ključem
98 34 03 60 02 33 73 60 :p
RAI i SLO TV signal gase na izvoru za emisije koje treba da emituju samo na terestrialnom signalu. Oko izbora kanala imas kontakt formu na www.extratv.me pa predlazi sta da se mijenja.
Ne vjerujem da gase signal, nego uključe skremblovanje , isto to bi se događalo i sa HRT-om kad bi skinuli karticu. Emisije koje ne podliježu autorskim pravima idu fta dok se ostatak naravno kodira. Ali nebitno, neka je i tako kako ti kažeš, ne mijenja stvar, radi se o beskorisnom kanalu koji samo popunjava broj i onako jadne liste kanala. Slovenačke vijesti nikoga ne zanimaju, njihove popevke još manje , njihov loto ne igramo pa nas baš briga koja številka će biti izvučena. Dakle radi se o nekoj tobož politici reciprociteta oni naš mi njihov, s tim što mi imamo fta satelitski program specijalno prilagođen u tu svrhu ( a kojeg nažalost kakav je ni 5% Crnogorca u Slo i bilo gdje u dijaspori ne želi gledati) dok oni emitiraju regularni nacionalni kanal. Naravno da ću pisati i "njima", mada sam mišljenja da bi ti kao naš čovjek sa foruma isto mogao pogurati zamjenu i prenijeti rekacije korisnika u javnosti .
Trebas poci do t-com, kod velike pijace ulaz sa druge strane poste, popeti se na 3 sprat, naci seficu, i popricati sa njom u vrlo "ljubaznom" tonu. I tvoj problem ce biti rijesen.
A to sto ti pricaju na broju za ovce 1500, nemoj ni slusati, i na kraju cija je opet greska da oni tamo nisu razdusili tvoj kvar, to je njihova greska, racun ti stize na vrijeme, a to sto oni nisu tamo razdusili
to je njihov problem a ne tvoj. Slobodno idi gde sam ti rekao, i u isti dan ces imati komplet novu opremu.
(Ali ne pali se price portira da sefica nije tu, navali dobro na portira s bukom i galamom i sefica ce carobno sama pojaviti)
strašno!!!!!!! stvarno su užasni!!!!!!!!
nisam iz Pg. pa ako dodjem uskoro poslušat cu te..:)
misliš da je do opreme???
pa sama kako mislis? Ako ti je ranije je sve radilo ok, a posle je pocelo da koci, znaci do opreme je. Ako bi oprema nebi bila u pitanju kocilo bi ti ot prvog dana koriscenja.
Ja sam pogodio 6 brojeva na slovenački loto.
Koliko para? :)
Da ja bucnem ovu sedmicu nasu, ne bi me gledo sledece jutro niko sem zena, a najblizu rodbinu bi obezbijedio tako sto bi im stavio na banku po jednu solidnu svotu, da zive od kamate.
Nadam se da ce mi ExtraTV pomoci u tome ;) Kako ostajem on-topic, a?
:D
Znate li zašto se daljinski upravljač zove tako? Zato što je uvijek u daljini kad ti treba. Pošto nijesam našao listu kodova za daljinski od STB-a sinoć sam sjeo i počeo redom, 100, 102, 103...300..380 i nađem Philips grupu. Znači za vlasnike Philipsovih tv (i LCD/plazme naravno) od 380 do 450. Držiš dugme stb/tv dok crvena ne blicne dva puta i ukucaš kod, probaš vol +- i ideš dalje dok ne potrefiš. - Prenesite vaša iskustva da se drugi ne muče !
Koja je korist da imaš jedan daljinski kojim ćeš upravljati tv i stb?
Zadnji red u dnu četvrto puce piše tv/stb, isprogramiraraš daljinski za tvoj tv uređaj. Kad upreš u njega blicne crvena u gornji lijevi ćošak i tad je u tv modu, upreš opet blicne zelena tad je u stb modu. Kapiraš?
da sad kapiram. Ali ja imam onaj prvi daljinski s jednom lampicom, pa mi je raspored drukciji, ali mislim snaci cu se.
ti imas daljinski od xt301 oji nije univerazalan...ovaj je od xt300 i onda mozes da ga podesis da kontorlises i tv...a na ono dugme prebacujes se sa uredjaja na uredjaj
nisam plaćao 100 eura, a već 50. Prva oprema koja mi je bila donešena bila je pokvarena, jer je sve kočilo i stalno se resetovalo i hdd je bio 80 Gb, a ne 160 Gb kako su mi rekli u t-com centru. Kad su mi doneli drugu opremu sve je postalo kako treba i radi bez jedine greške, a što se tiče daljinskog, ako samo zamjenim daljinski hoće li raditi to programiranje?
Taj ti je daljinski ja mislim 25 € kod t-coma, neka me Sale ispravi ako griješim, mislim da su kompatibilni. Ako ti je daljinac od tv-a u raspadu kao što je bio moj od starog tv-a (pao je 374 puta najmanje) onda ti se isplati, s tim što neke funkcije možda ti neće raditi, meni radi sve osim timera :|
Hoce, samo je pitanje kako ga zamijenit :)
Edit: Daljinski je 12.99 eura, chini mi se
Sve se može. I daljinski se isto može zamjeniti, i bez plaćanja. Ali razmisliću, jer nemam neke potrebnosti za njim, jer mi je tv nov i daljinski takodje.
A i ovaj je daljinski nekako bolji, tvrdji, dugmad su nekako bolje napravljena, za razliku ot onoga dje su dugmad gumena i upadaju duboko.
mislim na daljinski koji mi je dosao u prvoj opremi i u opremi posle zamjene.
Daljinac od StB-a je vrhunski, inače je RUWIDO poznat po vrhunskim pilotima , možda je raspored mogao biti malo bolje koncipiran ali što je tu je. Čisto sumnjam da će ti ga zamijeniti , daljinac se kao tastature i miševi tretira kao i baterija u njemu. Potrošna roba!
Imam poznanika, koji vrši instalaciju extra-tv.