mislim da je odbrana spora
protiv norvezana su igrali udvajanje.jedan drugom su cuvali ledja
veceras kad je neko pogrijesio ,to je bio kraj
nisam razocaran
ali cu biti ako ovaako budu igrali kvalifikaxcije
Printable View
mislim da je odbrana spora
protiv norvezana su igrali udvajanje.jedan drugom su cuvali ledja
veceras kad je neko pogrijesio ,to je bio kraj
nisam razocaran
ali cu biti ako ovaako budu igrali kvalifikaxcije
Gospodin Piturka (selektor) je brat po frizuri naseg nesretnog, besmrtnog Vlaisavljevica !
Mirko je jeo ***** !
Valja ovaj poraz,da se malo spuste na zemlju i vide dje su u Evropi.Ovo je mozda i bolje no pobjeda,e ce ubuduce znat da nema zae'ancije :)
prilicno zdravo rasudjivanje...ja ne gledah utak. ali kad vidjeh rez...stvaerno frapiran!!!
e kakva smo mi stoka od naroda,
pa sta ste odma napali, bruka sramota, oladite malo. izgubi se pa sta. rumunija je odlicna ekipa i mnogo uigranija od nas.
a sto ste svi napali mirka??? odigrao je odlicno prvo poluvrijeme, a igrao bi jos bolje da pored sebe nema staticnog burzanovica.
odbrana jeste losa ali ... oladite malo da vas zamolim.
P.S.
toliko o tome da reprezentaciju treba bodriti i kada gubi!!!
Reprezentacija se bodri na stadionu a ne na forumu, na forumu se komentarise.
I naravno da je bruka uzeli smo igrace iz Srbije koji pojma nemaju. Jovanovic? Pa toga momka nebi zvao da igra samnom kod sutjeske a ne za reprezentaciju.
Carapic i Vukcevic bi bolje odigrali 3 puta od ovih.
I ne mogu da shvatim da neko moze nesto golmanu da zamjeri, MOZDA je mogao da hvata/boksuje onu loptu kad smo primili gol posle kornera ipak je bila u peterac ali posle svega sto je spasio.
Poleksic valjda ima obaveza u svom klubu posto Madjarsko prvenstvo jos nije zavrseno.
Nije toliko lose, makar sredina i napad a odbranu cijelu zamijenit'.
E to ste samo ti i Grgur vidjeli. :D
Burzanovic je ucestvovao u svakoj dobroj akciji u prvom poluvremenu, koju bi Mirko redovno traljavo zavrsio. I nije imao ni jedan pogresan pas.
Zasto imam osjecaj da je Burzanovic svuda previse potcjenjivan? Tako je cesto bilo i u Buducnosti, i u reprezentaciji i u Zvezdi... a kad god je dobio priliku svima je objasnio kako se neke stvari rade.
Zna Burzo da igra, nema sto. I juce je odlicno odigrao u nekoliko situacija... ali na mnoge imaju uticaja ovi nekompetentni sportski novinari izgleda...
Tachno tako,mada,Spaleti to zna najbolje!!!Shto se tiche selektora nije on kriv shto igrachi ne mogu da igraju 90min. nego klubovi iz kojih dolaze!!!Jedino shto je selektor "kriv" to je shto mora da "rachuna" na Vuchinica iako ne igra dobro mada je to komplikovanije nego shto mi mislimo!!!Covjek iz sve dobre namjere promashi penal,pa iz sve zelje da se iskupi napravi josh vecu glupost i pravi trener ne cheka puno da ga poshalje na ladjenje ali po meni je mnogo bolje da se te stvari dogadjaju sad nego kad bude frka sa kvalifikacijama!!!Do sad ispada da je Mirko Vuchinic najbolji igrach kad drugi igraju slabo a i najgori igrach kad drugi igraju dobro(mislim na vezni red i napad)!!!To mora da se promijeni jer kapiten je samo jedan :) ...
Meni je Poleksic sinonim za reprezentaciju ali eo debituju i drugi samo se nadam do kvalifikacija...:mad:
mislim da se ne bi trebali zanositi snagom naše reprezentacije...
nema šanse da možemo stvoriti tim koji bi se trebao nositi sa evropskim ekipama. treba mnogo mnogo novca za tako nešto. uvijek ćemo imatu dobrih igrača ali 15 postavljenih na svim mjestima ne.
sinoć se izgubilo jer su izašli , fićovom greško, nadigravati se sa rumunima koji su veoma dobra evropska ekipa. to je PRENAIVNO...
prvo poluvrijeme je bilo super a u drugom su pali jer su mislili da će izjednačit. naša obrana je pretanka da bi istrpila srljanje saigrač u napadu.
nema veze...
biće to dobro...
KAd ste kod Burzanovica,on se tolko malo pojavljivao da kao da cojek nije ni igrao.On ima loptu u noge,poznaje fudbal odlicno,ali je prvo prespor,loshe se krece po terenu i ono najgore,obicna je kukavica(stavio bih gori izraz al bih bio banovan)
Da budemo realni, Mirko je trebao da pogodi sa 11 i sad bi mozda slavili pobjedu, ili makar remi. Stojim iza toga da imamo respektabilan tim sa dosta kvaliteta, ali nismo u poziciji da olako propustamo prilike. Ne zato sto ih ne umijemo ponovo stvoriti, vec zato sto ce nas protivnici kaznjavati...
dok god odbranu igraju igraci iz 2 rumunske lige.....sta reci. Pa onaj Jowanowic je najgori igrac na citawom swijetu.Nije mi jasno koji maloumnjak moze onog nesretnika da drzi u repku.A jedan Dzudowic sjedi doma.Skroz nejasno.Nek' zowne nekod iz zabjela,ne moze biti gori od jovanovica. :)
Ja ne znam shto ste se vi toliko opteretili (istina je da smo izgubili velikim rezultatom),ali to je Rumunija ljudi ne Kazkhstan,praktichno velesila !
slazem se sa Boskovicem: bolje sad nego u kvalifikacijama
Ili kako je rekao Vucinic: ovo ce nas samo ojachati.
Nadam se...:(
Cudno je, kad igramo bez Vucinica dali smo 3 gola: jednom protiv Norvezana, koji na papiru nisu slabi ali an terenu...blah...i protiv Kazahstanaca. Kad igramo sa njihm, sve neki remiji,penali i slicne gluposti.
Ocigledno je da se reprezentacija previse oslanja na njega : sve ide preko njega, a bojim se da moze da postane veci od reprezentacije sto nije dobro...
Realno, Djalovic je mnogo dobar i vjerujem da VUcinic treba nekoliko utakmica da grije klupu, dok se ne spusti na zemlju.
Bozovic, ne znam, sumnjiv mi je bio protiv Kazahstana, protiv Rumuna nisam gledala, ali vjerujem da je neiskusan i da je glupo da stalno mjenjamo golmane : Poleksic je ubijedljivo najbolji i u utakmicama protiv jakih timova on MORA da igra.
neka je ovako ispalo, nadam se da će nešto dobro izvući iz ove katastrofe.
sve slabosti su došle do izražaja, možda i previše. al i to je dobro, po meni.
da smo sa onakvom "igrom" u drugom poluvremenu izvukli neki rezultat 2:0 ili 2:1 pa da pričamo kako to nije loše i kako su rusi tamo izgubili 3 0 - e to bi bilo katastrofalno.
ovako su nas "rasčefrtali" i razbucali po svim šavovima pa sad valjda znamo što nam je činjet. kvalifikacije su tu, nema puno vremena ali je valjda jasno da se sa nekim igračima ne može ići u borbu...
jovanovića pljujem od prvog dana, al džabe dok filipović ne ukapira ko mu stoji u odbranu. pavićević koji ćevanicom zavrće na tribine, kao nekad đorović za jugoslaviju.
ako je ( a jeste) onaj batak bolji od ostalih u odbrani, treba što prije konstruisat i oformit novu odbranu, pridodat neša vukčevića, možda čarapića i radulovića pa da to na nešto liči...
kapitena malo čupnut za uši i napomenut da je ovo kolektivna igra, pa ako ne vjeruje saigraču da će bolje šutnut okrenut prema golu, nego on petom iz piruete neka se yebe.
nije frka izgubit i biti rasturen, nisam ništa pisao prije utakmice jer sam vidio naj-nerealniji optimizam bez ikakvog osnova ovdje iskucan. nisam htio da se ubjeđujem sa doktorima koji su očekivali da pobijedimo
rumuni za par dana igraju protiv anrija, riberija, robena , kanavara i ostalih i sigurno da su se spremili TOP i mi smo im bili lagana proba, nešto kao predjelo da pođu sa većom podrškom i samopouzdanjem, a da eventualne slabosti prikriju.
On bi ponajvise trebao da izvice pouku, a smo neka je zdravo onaj koji je ocjenjivao ucinak fudbalera za Vijesti. Burzanović 5 Vučinić 6,5 Mutu 7 zbilja je bila mala razlika izmedju dvije zvijezde suparnickih ekipa. Jedan trcao, motivisao i razgravao ekipu, a drugi upropastavao sto drugi istrcali i razigrali ;)
@Hari Krisna
Vjerujem da imamo kvalitet da barem jednom pobijedimo Irce...:). Iako su nezgodni.Svi u grupi su, osim mozda Kipra,ali i tu moramo biti oprezni.
Vijesti mnogo lupaju gluposti sto se tice sportske rubrike.
Imamo mi kvalitet da se kvalifikujemo samo da ne ispadne da Filipovic vise vjeruje ocjenama novinara nego svojim ocima :)
Prvo poluvrijeme odlichno odigrali!U prvi minut promashili penal,a pred kraj poluvremena ne znam kome bi se prije nayeba majke,glavnom sudiji ili pomocniku.U onoj situacij demonstriran je ANTIFUDBAL, u svakom smislu te rijechi!Vuchinic se ubacio iz drugog plana(pasivan),a shto je najache,ni Boskovic nije bio u ofsajdu!Onakvu akciju da nam okinu...ushetali bi se...
Bozhovic odlichan!Pred momkom je sjajna karijera!Shto se tiche golmana,tu smo mirni!
Onoga Tanasijevica bi govnjenom metlom ishcera!Rijetko mrzan igrach!Direktan krivac za dva gola!Posebno za prvi,kad su nas nacheli...Fina mu je bila ona ofsajd zamka...Jovanovic solidan u prvom dijelu,poslije je i on pao...
Pekovic me razochara,ali igra na namrtvo nezahvalnoj poziciji.Ispred njega su Bogavac(PIH),Burzo i Vuchinic!Mogu zamislit kako mu je tezhak zhivot bio na sinocnoj utakmici...Treba trchat za te bolikurce..
Burzo podbachio,ali mora se strpljenja imat za takvog majstora....Vuchinic pomalo sebichan,ali ne zajebajte ljudi...Zbog onakvih igracha se gleda fudbal!
Penal i kradja(siguran sam da nije namjerna,ali isto zhene im yebem)su mnogo uticali na rezultat.Ne kazhem da bi dobili,ali siguran sam da bi ostvarili pozitivan rezultat.Fudbal je chudnovata igra!Prosere te u prvo,u drugo puknesh!