Zar su neophodne vize za Englesku (i to još za jedan dan)???!
Edit:
vidjeh da UK nije članica Šnegen zone, uvjek li su se ti hebeni Englezi izdvajali. Sad pošteni narod ne može otić' da gleda svoju reprezentaciju
Printable View
Zar su neophodne vize za Englesku (i to još za jedan dan)???!
Edit:
vidjeh da UK nije članica Šnegen zone, uvjek li su se ti hebeni Englezi izdvajali. Sad pošteni narod ne može otić' da gleda svoju reprezentaciju
Brate mozes ti dokumenta da skupis, moras da kupis avionsku kartu, mnoga dokumenta da ovjeris, i ostale zaebancije, al ako nemas slobodni termin da odes na razgovor prije puta, te papire mozes iskoristiti kad ti nestane tolet papita u WC
Djordje, prvo zakazes termin (obicno bude 5-7 dana od dana zakazivanja), za tih pet dana skupis i ovjeris dokumenta (za turisticku vizu na 2-3 dana treba ti povratna avionska karta, dokaz o smjestaju i novcu koji ces da poneses, i da nisi osudjivan-to je to), predas, oni te kroz 2 dana pozovu ako su dokumenta u redu da uzmes vizirani pasos. Vjeruj mi, vadio sam vise vrsta britanskih viza vise puta. Naravno, moras se jedno 2-3 dana iscimati oko nase birokratije, ali jbg.
Brate i ja sam vadio vizu za Englesku, iako nisam otisa u tu zemlju, znam koliko mi je trebalo za to, a ta turisticka koliko ja znam ne moze, nego obicna viza koja traje pola godine .....
Mozda si bio osudjivan :D
Salim se naravno, ne sporim-moguce da su napravili izuzetak ili nesto. Generalno, izuzetno se lako vadi.
Brate prespavao sam termin zamisli baksuza, platio avion pet dana smjestaj, i aplikaciju 100 eura :D
a ovo sto se organizuje preko kluba navijaca ili preko agencije ili opet moram sve sam raditi a to cu tesko moci jer od posla nemam kad do PG ici
Vizu sam sredjujes moras licno vadit papire i predavat.
e kbg a ide mi se ali ce biti na 42 inca uz pivo
Jos sad vidim traze ove prevode i ovjere kod notara to prije nije bilo.A i ova pitanja kad popunjavas aplikaciju su rigoroznija rekao bih:)
ta apklikacije je glupost najveca, kakvih tu pitanja ima, ka udba da je sastavljala
Jedina sansa da postoji mogucnost da je ne dobijes jeste da si naveo da si nezaposlen, ako si naveo da si student ili jos bolje ako negdje radis lagano....
Zato sto vec imamo jednog pitbula- Milorad Pekovic.
Pekovic jace grize.
Znači imati u ekipi Pekovića i Kašćelana je dokazano dobitna kombinacija !! Pa se ponavlja pitanje zašto Brnović i ovoga puta ne zove Kašćelana?
Na kojim pozicijama inače igraju Peković i Kašcelan ?
tacno tako, vec sada su popunjeni svi termini do 11 Oktobra. Pretpostavljam da je to oko 1000 aplikanata. E sad dal svi idu na utakmicu, ili ljudi pokušavaju da iskoriste ovaj dogadjaj kako bi pribavili vizu da bi ostali da rade to ne znam....
Viza je 100e a ima i da se doplati jos 100e da vozu dobijes u roku od 2-3 dana, medjutim i broj takvih aplikacija je ogranicen, samo 5 dnevno.
Ja sam predao dokumenta prije 2 dana, i rekose da do 25 očekujem odgovor tj, tada će biti vraćen pasoš sa ili bez vize.
A što rade budvani.
Jes eto ispade da jedino Marko Bakić igra fudbal vani, jedini je balavče malo od nepunih 20 ljeta i da mu je zbog toga dozvoljeno da radi ono.