View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Pobijedjena Turska 2:1!!!!! U19

Svaka cast momci!!!

http://cg-fudbal.com/u-19-savladana-turska/

Thanks Thanks Given 
    1,850
    Thanks Thanks Received 
    5,399
    Thanked in
    2,078 Posts

Crna Gora remizira u Londonu i pobjeđuje Moldaviju u Podgorici. U ovom slučaju bi u baraž otišli samo ako Poljska savlada Ukrajinu u gostima. Direktno bi otišli ako bi Poljska savladala Ukrajinu i odigrala neriješeno protiv Engleske.
    Ovo nije tačno. Ako Poljska remizira ili izgubi od Ukrajine, Poljska opet može da nam obezbijedi baraž remijem ili pobjedom nad Engleskom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

11/10 Engleska - Crna Gora 1:2
    11/10 Ukrajina - Poljska 1:2

15/10 Crna Gora - Moldavija 1:1
    15/10 Engleska - Poljska 1:1
    15/10 San Marino - Ukrajina 0:10

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Ma samo da budemo zdravi i kompletni u odbrani i sve je moguće.

Bilo je prvenstava bez Engleza više puta, dosta često ih nema po velikim takmičenjima.
    Loša im je atmosfera u timu kao i u javnosti, i trener im je dementan. Da ih bilo ko drugi vodi ne bih se mnogo nadao,
    ovako je baš sve moguće.

Koliko me raduje povratak Sava Pavićevića i dodatna opcija sa Volkovim toliko imam i zebnju od istih.
    Brnović će morati da prepozna koliko su njih dvojica psihički spremni za meč, dokazali su do sad više puta, Savo sa svojim kartonima,
    i Volkov sa temperamentom (pravio je gluposti i u Partizanu) da im nije sve u glavi najbolje.

Ali i mimo njih dvojice, psihička priprema igrača će za sledeći meč bit jako važna. Da izdrže pritisak i da odigraju strpljivo i pametno i da dočekamo šanse.
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by Copywrite View Post
    Savo je neprelazan bio po desnoj strani. To što je dobio dva žuta je neopreznost, nema veze sa fudbalskim kvalitetima. Ali ako si ti drugačijeg mišljenja, ja ti svoje ne mogu dokazati nikako jer nemam nikakvu statistiku da ga potkrijepim. A vjerovatno nemaš ni ti. Jedino da se ostali uključe i da daju svoje viđenje.
    savo Pavicevic je imao utakmica gdje sam se mogao klet u njega. A i ove koje je kiksao, nije to bas bilo da se neko igrao s njim.
    Eto problem su ti crveni, ali isto je znao da odigra prosle kvalifikacije bez tih akrobacija.

Po meni, jedan od nasih najboljih igraca, i ne bi trebalo da je toliko mator, pa da je bas pao s formom. Mislim da ce biti veliko pojacanje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sinoc nista nisu pokazali ni Bakic ni Djordjevic,njih dvojica su najgori bili... Milo mi je sto je usao Batrovic,koji je debitovao,vidi se da ima tehnike,nije se mnogo naigrao ali moze da bude dobar igrac,samo mora malo i fizicki da se napuni snage,inace se vidi da je sa loptom dobar...

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

E ako dobijemo Engleze, kakvi smo na psihickom stanju ne bi me cudilo da ne dobijemo Moldavce u sred Podgorice....

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Quote Originally Posted by djordje1990 View Post
    E ako dobijemo Engleze, kakvi smo na psihickom stanju ne bi me cudilo da ne dobijemo Moldavce u sred Podgorice....
    Nekoliko ljudi to ovdje priziva, ali čemu? Nismo mi SRJ ilI SCG pa da imamo takvih problema.
    Ako je išta reprezentacija do sad pokazala kao konstantnost od samog formiranja to je veliki motiv i borbenost.
    Riješiće oni tu utakmicu lako, samo da ostanemo u igri do kraja.
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ljudi, ne sprdajte se. Ako dobijemo Engleze, Moldavci ce biti ispraceni sa 2:0 iz Podgorice a mi cemo ili da se pjani skidamo goli po oktobarskoj kishi i pocinjemo da stedimo novac za put u Brazil, ili da mjesec dana grickamo nokte i cekamo koju ce vrstu takticke katastrofe Brna da nam priredi u barazhu
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bravo za omladince i svaka cast Miljenovicu, zasluzio je da bude selektor mlade reprezentacije.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Da kažem i ja nešto o mladoj reprezentaciji. Iako Rumunija nije neka velesila kad su U21 selekcije u pitanju (mada nepomenik pokušava da nas ubijedi u suprotno) pobjeda od 3:1 je sasvim zadovoljavajuća. Kažem "3:1" a ne "3:2" jer je ono sramota od penala. Rumun igra rukom, taj isti Rumun nesojski pokazuje na ruku sudiji reklamirajući penal i budala ga ladno svira. I jedina naša krivica je bila što protivnički igrači igraju rukom u našem šesnaestercu. Sprdnja. A što se igre tiče, zadovoljan sam kako je to izgledalo pogotovo zato što smo imali ne dva igrača manje na terenu, ali dva poludiletanta koji su upotpunili broj. I sve bi bilo u redu da ta dva poludiletanta nijesu igrači od kojih se očekuje da odskaču kvalitetom budući da igraju van Ex-Yu prostora i u jakim ligama. Pogađate - mislim na Đorđevića i Bakića. O Bakiću ste sve rekli, ali makar umije da promijeni stranu ponekad svojim dugim loptama, dok je predstava Đorđevića za svaku osudu. Bukvalno je sve promašio. Neko napisa ovđe kako je on trebalo da uđe umjesto Vučinića protiv Poljske, a ne Kasalica. A koje, ljudi. Još on nije spreman, vjerujte. Nadam se da će se dobro zamisliti nakon ove utakmice, a svakako da ni njega ni Bakića ne bih zvao u A reprezentaciju makar pola godine jer to očigledno stvara kontraefekat. Pa neka se prvo dokažu u svom uzrastu. Evo, ja npr od dvojca iz Grblja (Janković, Bogdanović) nijesam očekivao ništa posebno, a oni su odigrali više nego dobro i trčali maksimalno. Aliću se vidi da je zadovoljan što je ostvario transfer u Villarreal, pa neka još uvijek igra za B tim. Odigrao je baš dobro. Dojučerašnji dvojac iz Budućnosti koji se mogao uzet prije mjesec dana za trening kompenzaciju od 350 000 eura, opet je, kao i protiv Farskih ostrva, bio najbolji. Mugoša nakon dva protiv Farana daje strašan gol protiv Rumuna. Marko Vukčević je tek posebna priča. Dvije asistencije protiv FO, onda gol protiv BiH na prijateljskoj iako je bio potuno nespreman i bez priprema, a sad gol i asistenciju. Baš ću neđe pogledat koliko je on postigao golova za mlađe reprezentativne selekcije jer je nevjerovatno koliko mu prija dres reprezentacije. A jedva je sad prešao u Olimpiju. No, nadam se da će brzo uć u ritam jer je daleko od fizičke forme s obzirom na nedostatak priprema. Za Zorića se nadam da je moja ocjena da je precijenjen pogrešna jer je sinoć bio za klasu bolji od umišljenih zvijezda. Milo mi je i što je Batrović debitovao (koliko ofanzivnih veznih u mladoj reprezentaciji imamo!) i vjerujem da su pehovi za njega prošlost. Kasno se fizički razvio, a onda nakon svega teške povrede i dvostruka operacija. No, sad se ustalio u Widzew Lodzu i dobro mu je krenulo. Još kad bi se konačno riješila situacija sa Jovovićem jer koliko god imali dosta igrača koji igraju standardno u svojim klubovima, mogućnost izbora kao i kvalitet za ovako malu bazu je neophodan. Meni je neshvatljiva ta (ne)saradnja između saveza i klubova jer me niko ne može ubijediti da je to toliki problem.

Obradovao me uspjeh omladinaca. Turci su, porazivši Makedoniju 4:1 u prvom kolu vjerovatno manje motivisano ušli u meč pa smo zato odmah poveli 2:0, pa su odmah smanjili. Kako se odvijao meč ne znam, ali jedan razlike za nas je odgovarao i nama i njima. Previše bi bilo da nam izvisi i generacija 1995 nakon neuspjeha prošlogodišnje 1994. A za elitnu rundu ćemo vjerovatno imati i Boljevića i Kosovića (nijesam gledao kalendar) kao i dvojca Budućnosti Kažić-Cmiljanić. Možda nam se vrati za ono od prije dvije godine kad nas je 5 minuta protiv Engleza dijelilo od plasmana na EP. E sad se treba nadati povoljnom žrijebu jer samo prvolasirani ide na prvenstvo što bi za nas bio nevjerovatan uspjeh.
    Last edited by amnesiac; 12-09-13 at 01:37.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Ko je sve završio i ko se sve nada
    Već su se kvalifikovali: Brazil (domaćin), Argentina, Australija, Kostarika, Iran, Italija, Japan, Holandija, Južna Koreja, SAD.
    Osigurali najmanje baraž: Belgija, Njemačka. Osigurali jedno od prva dva mjesta: Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Francuska, Grčka, Španija.
    Mogu da osvoje grupu: Engleska, Island, Izrael, Crna Gora, Poljska, Portugal, Rusija, Slovenija, Švedska, Švajcarska, Ukrajina.
    Mogu u baraž: Albanija, Jermenija, Austrija, Bugarska, Češka, Danska, Mađarska, Norveška, Republika Irska, Rumunija, Turska.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Nikola Drincic odlucio da se ne odazove na poziv na poslednja dva meca protiv Engleza i Moldavije, jer smatra da nije fer da igra ako nema klub....

Thanks Thanks Given 
    590
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Quote Originally Posted by djordje1990 View Post
    Nikola Drincic odlucio da se ne odazove na poziv na poslednja dva meca protiv Engleza i Moldavije, jer smatra da nije fer da igra ako nema klub....
    izvor?

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Arena....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

značu očekujemo Pekovića/Krkotića centralno sa Zverkom
    imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Jel ziv Kascelan, on se mene namrtvo svidja i dobro je odigrao protiv engleza u Londonu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako nam vec definitivno treba pobjeda, onda neka ide 4-3-3, Savo i Volkov su dovoljno ofanzivni po stranama tako da nam tamo krilo ne treba. Krkotic, Zverotic i Simon sredina, Mirko, Joveta i Damjanovic koji inace trci kao lud i vraca se napad.

Znam da sam pricao drugacije prije, ali jbg-sad nam u 99% situacija samo pobjeda treba, moramo izvesti napadacku formaciju. Jes' da je ovo potencijalna defanzivna katastrofa, ali isti djavo izgubiti 4:0 i 1:0.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Ako nam vec definitivno treba pobjeda, onda neka ide 4-3-3, Savo i Volkov su dovoljno ofanzivni po stranama tako da nam tamo krilo ne treba. Krkotic, Zverotic i Simon sredina, Mirko, Joveta i Damjanovic koji inace trci kao lud i vraca se napad.

Znam da sam pricao drugacije prije, ali jbg-sad nam u 99% situacija samo pobjeda treba, moramo izvesti napadacku formaciju. Jes' da je ovo potencijalna defanzivna katastrofa, ali isti djavo izgubiti 4:0 i 1:0.
    Ovo definitivno jeste preofanzivno, ali izgleda zanimljivo. Mada ja opet moram da izrazim sumnje u to koliko Pavicevic u ovom trenutku moze da pruzi, covjek je dobio crvene u oba meca u kojima smo 95% propustili da cekiramo karte za Brazil (Poljska i Ukrajina kuci). A opet tesko da ce Brna preci na romb formaciju, a u tom slucaju bih ja radije vidio kao polutku Boskovica, jer iako nisam njegov preveliki fan, mislim da taj tip igraca nikako ne odgovara Englezima. A vidjeli smo vise puta koliko upotrebljiv pas umije da da. Pa kasnije Damjanovic, kad a ne ako zatreba.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Strah me samo, jer će se do tad oporavit' i Staridž i Runi..I onda..Ne želim. Ništa, tu se nema što pisat', Engleska je Engleska, koliko god puta mi viđeli da se može sa njima pikat nogomet, opet su prejaki za nas. Pogotovo ovaj Staridž, jer mislim za njega da je od boljih Engleza u zadnje vrijeme, te igra napadača (pored Runjaša ofkors)..

Fora bi bilo da im Damjanović metne neku krtolu, pa skaka bi sa Ljubovića glave.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Zna li se ko će suditi ?
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Valjalo bi da se pozove Kascelan. Moze dobar da bude a ionako nam fale vezni igraci.
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

meni je Krkotić totalni flop, neki ekvivalent Kecojevića u odbrani.
    imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Za Drincica pisu da treba da izabere izmedju Zvezde i Partizana. Bice on sa reprezentacijom protiv Engleske sigurno.

http://www.vijesti.me/sport/drincic-...-clanak-149054

Brna:

"Nećemo se zalijetati, ne smijemo da se zalijećemo. Moramo da odigramo čvsto i odgovorno. Najvažnije je da ne primimo gol na početku, jer smo maltene u svakoj utakmici do sada prvih 10 minuta igrali u nekom grču i vrijeme je da se to promijeni. Mnogo je važno i da igrači budu zdravi, a raduje me činjenica da će vjerovatno svi imati klub", zaključuje Brnović.

http://www.vijesti.me/sport/brnovic-...-clanak-148943
    Last edited by filip__pg; 12-09-13 at 14:37.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Za Drincica pisu da treba da izabere izmedju Zvezde i Partizana. Bice on sa reprezentacijom protiv Engleske sigurno.

http://www.vijesti.me/sport/drincic-...-clanak-149054
    Najbolje će biti ako ipak ispadne da se uigrava tandem sa Simonom

Page 1401 of 2251 FirstFirst ... 4019011301135113911397139813991400140114021403140414051411145115011901 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)