Djevojka nije stvar...:rolleyes:
Printable View
One babe u studentskoj sluzbi. Aoo, pa kidao bi ih na komade i davao ovima iz "kanibalizam" teme bez senfa i majoneza.
Mnogo si surov. Kako da ih jedu bez senfa i majoneza?.
nervira me kad moram "zeni" da objasnjavam zasto nisam odgovorio na por, zasto kasnim, zasto nisam javio da cu bit sa drustvom u lokal...
nepismenost
nervira me sto ne prenose italijansku ligu... grrrrrrrrrrrr
kotorska poplava..
Ledni su mi tabani, eto to.
Inače, zadnjih par dana extra... Nema nervoze...
Jeeee...
Skidam 38gb HD kolekciju Harija Potera, značiiiii poluđehhh evo treći dannn!!!!
Do kad, DO KAD??????
opet kuglica u ovom threadu? :P
sto je nervoza :p
Nervira me što niko još nije izmislio lijek za migrenu!!!
eeeeeeeeeee al jes lijek da je utanji kad krene, zove se koktel primas ga u hitnoj i ka nova si posle
Citala sam o ovome, hvala za link.
a u ster ti je do 8.12 na repertoaru da znas ovi novi, mada u onaj pack mislim al nesam siguran da ga ima, a znas ster moze to bit i 3 mjeseca prikazivanja ako ima gledalaca ili nemaju zamjene za filmove
Nervira me kad ljudi nemaju manire (kad su prosti, kad se iskasljavaju poslije svake rijeci, mljackaju, cackaju noktima zube poslije jela, ili cokcu da ociste zube) zatim me nervira kad neko u razgovoru cesto ponavlja iste rijeci za koje misli da ce ga uciniti pamentim kao npr: "znaaaci", "generalno", "definitivno", "negdje", "tipa", tu su i one mrzne poruke sa "W", samoslikaVanje mobilnim telefonom :(
Takodje me nervira kad zene dozvole da ih muskarci tretiraju kao niza bica. Nervira me neprofesionalizam na svakom koraku, bahatost, neljubaznost. Aljkavost. Nervira me seljacenje i lazni moral.
Ma svasta me danas nervira grrr ...
Iz dana u dan me sve vise nerviraju studije izvodljivosti i put evropskih integracija ,poludjeh od toga..
Mene nervira sto PrijekiLijek ne odg na PM
Mene ponekad tako nervira što nisam najljepši i najpuniji para na UDG :cry: Osjećam se WORTHLESS :(
Ja se ne nerviram danas, al sam morala svratit, kao starosjedioc ovoga topika..
nervira me ova tema.;)
Oganj u Podgoricu ,kakvoga naroda ovo nidje nema ,ili ja nesto previse ocekujem ili sam lud trece nema, podjoh u grad petak vece i doma se vrnuh posle sat i po.
a sta si drugo ocekivao? :)
Ja kakve dvije tri Ukrajinke ravnoga stomaka da igraju oko mene..
i nidje ih nema?!
hahahahahaha xD
:) razumiN te ja... nego,$edi da slusamo buxoze,ako ih bude nocas...
Sad me drug podsjeti poludjeh od teleshopova u isto vrijeme na 10 kanala o bolovima u ledja isto tako i glas amerike svak unoc na po tri cetiri kanala,pa isto tako one gatare na 40 kanala aaaaaa poludjeh!