Drzao sam se teme, i u vezi Cobela i u vezi Srpskih NVO, dokaz je obrisan.
Printable View
Drzao sam se teme, i u vezi Cobela i u vezi Srpskih NVO, dokaz je obrisan.
za tvoju info, obrisani post mogu da vidim, tako da ti je suvisna prica ...
mislim da sam ti objasnio zasto su brisani postovi, tako da nema potrebe da opet pitas jedno te isto
Морам да питам модератора Харија Кришну што то има против мене?
На форуму Наука, подфорум историја, уклања моје постове, са питањима уско везаним за тему, у којима нема ниједне увреде нити било чега што је противно правилима форума, а истовремено допушта форумашу Ћипуру да спамује, по сто пута понавља један исти пост, а посебно да се иживљава и вријеђа разним простаклуцима.
Питам администратора по којим правилима модератори уређују овај форум? Да ли по оним које сте ставили на почетку, или по неким другим?
Модератор Хари Кришна је својевремено написао:
Молио бих га да се придржава својих ријечи, посебно када је у питању форумаш Ћипур, а администратора молим да скрене пажњу модератору да личне аспирације и симпатије према појединим ставовима остави за приватне ствари, а не форум.
С поштовањем
Поштовани Боња,
ја сам, вјерујем као и већина, прочитао правила форума по којима се овдје дискутује.
Ево неких од тих правила, које нисам одредио ја:
1. Vrije?ati, omalovažavati, uznemirivati ucesnike zbog vjerske, nacionalne, polne, strana?ke ili druge pripadnosti ili zbog neslaganja u stavovima
3. Siriti mržnju…
5. Lažno predstavljanje i korištenje višestrukih identiteta
7. ... analizirati 'psihološki profil' nekog korisnika foruma i sli?no
8. Neistomišljenike nazivati ustašama, ?etnicima, komunjarama i sli?no
11. Otvarati rasprave o temama koje su obra?ivane u nekoj od rasprava koja se još uvijek nalazi me?u zadnjih 50 topica (to ?itati kao: ne otvarati više jednakih tema)
13. Na bilo koji na?in ometati normalno odvijanje rasprava
Ова правила се константно крше од стране форумаша Ћипур, на шта сви упозоравају, а модератор остаје нијем.
Морам, коректности ради, да кажем да брише многе његове постове. Међутим, толико тога има, да можда и не стиже да уклони сваки дупликат, сваку увреду на рачун мозга других форумаша, или неке јавне личности. У том случају, има овлашћење да дјелује и другачије и упозори форумаша да то више не ради.
Ја само тражим да правила важе за све једнако.
Поздрав
:arrow: Sva pravila koja si naveo, ti krsis!
:arrow: Negiras neprestano identitet Crnogoraca,
:arrow: vrijedjas svom snagom Crnogorce,
:arrow: drsko i bezobrazno otvaras teme koje su otvorene vec 10 puta,
:arrow: ometas rasprave,
:arrow: pamujes, skreces neprestano sa teme
Prvi koji treba dobiti ban, si ti, narocito zbog žestokog vrijeđanja Crnogoraca.
Ти ни овдје не можеш а да не лажеш?
Па ово је страшно...
За твоју информацију, у мојим текстовима нема нити једне једине ружне ријечи,
нитиједну једину нову тему нисам отворио, само одговарам на постојеће и то документима,
Црногорце нити вријеђам, нити понижавам, већ наводим историјске изворе који побијају твоја писанија овдје, а то тебе очигледно вријеђа.
И овдје сам се обратио администратору, критикујући модератора, као што је тема, а ти ни овдје не можеш а да не улетиш са својим глупостима и лажима.
Ако ти ниси за бан, није нико на овом форуму.
Pogledajte kako se ponaša drski spamer Boxy.
Ovđe, u ovu temu, je ubačio ovaj post o Vladici Vasiliju iz knjige Istorija o Černoj Gori
https://forum.cdm.me/showpost.php?p=638640&postcount=10
iako, tema o toj knjizi Vladike Vasilija već postoji na prvoj stranici pfd Istorija!
Evo i teme koja vec postoji na PRVOJ stranici podforuma Istorija, drski spamer nije htio da postuje, u ovu, već davno otvorenu temu o Vladici Vasiliju!
https://forum.cdm.me/showthread.php?t=4695
Ovaj drski ostrašćeni spamer, svoju političku propagandu prosipa po pdf Istorija, a neće da se udostoji da pročita čak ni naslove koji su na PRVOJ stranici podforuma Istorija.
A kamoli tekstove da čita, nijedan ne čita, samo spamuje po zadatku SNS-a i Rista Ćirovog!
Drsko nalazi neke djeliće tekstova sa interneta i spamuje po podforumu Istorija, omalovažavajući sve nas koji smo već dosta puta raspravljali na te teme, na odgovarajućim topicima.
Kako ne vrijeđaš?
Jesi napisao da crnogorska plemena ne postoje, da sam to izmislio?
Vrijeđaš moju kompletnu istoriju! Kompletnu istoriju mog naroda!
Sve ove ljude na ovom topicu si recimo pljunuo u lice, drsko kako samo poklonik Rista Ćirovog umije.
Ovi svi lažu?
https://forum.cdm.me/showthread.php?t=21175
Вријеђам, једнако као и овом овдје топику, а ти одговараш мени на личном нивоу, једнако и горе него што то радиш овдје...
Ја само желим потврду администратора да је то у складу са неким правилима за које не знамо, па да наставимм да те излуђујем голим чињеницама и документима, без иједне ружне ријечи, увреде и уз осмјех ;)
O crnogorskim plemenima je davno otvorena tema, koju je napisao Dr Gligor Stanojević
https://forum.cdm.me/showthread.php?t=7556
međutim ovaj drski spamer želi da diskutuje bez ikakvog znanja, samo da prosipa svetosavsku propagandu po podforumu Istorija, te on omalovažava sve što smo pisali na forumu istorija, njega jednostavno ne interesuje istorija i istina, njega intersuje samo da spamuje, pa kaže da ne postoje crnogorska plemena.
Ovog drskog spamera uopšte i ne interesuje, ijedna tema, ijedan tekst, on to uopšte ne čita na pdf Istorija, on je samo dobio zadatak da spamuje po pdf Istorija neke isječke, neku propagandu.
Мислим да је сада јасно видљива хистерија коју Ћипур упражњава на овом форуму. Дакле, ја поставим просто питање Вама, господине администраторе, а ево шта он ради...
Културно још једном молим да ми овдје јавно кажете да је овакво понашање у реду и да је у складу са правилима форума, и ја Вас више нећу оптерећивати.
А ти Ћипуре, потруди се да бар некад кажеш истину...
Ти си ме питао из којег сам црногорског племена, дакле оно је само био одговор на твоје питање, а не неко моје наводно спамовање, за шта ме овдје оптужујеш.
Само нека си ми здраво, свака ти је истина таква.
I ja molim da mi se kaze da li je ovo spamovanje?
Ovđe, u ovu temu, Boxy je ubačio ovaj post o Vladici Vasiliju iz knjige Istorija o Černoj Gori
https://forum.cdm.me/show...0&postcount=10
iako, tema o toj knjizi Vladike Vasilija već postoji na prvoj stranici pfd Istorija!
Evo i topic koja vec postoji na PRVOJ stranici podforuma Istorija, drski spamer nije htio da postuje, u ovu, već davno otvorenu temu o Vladici Vasiliju!
https://forum.cdm.me/showthread.php?t=4695
Je li ovo spam, ne čitati nijedan topic i drsko ubacivati postove dje ti se ćefne?
Cipur,
izuzetno cijenim Vash nemjerljivi doprinos ovim stranicama koji ochigledno svrbi neke ljude, te Vas stoga molim da kvazi-nauchne i kvazi-intelektualne provokacije tretirate na njima primjeren nachin.
poz,
A.
btw, mozda grijeshim, ali ne vidim neshto kako je ovo odje relevantno za deshavanja na forumu istorija...
Zahvaljujem na podrsci,
nick Boxy kako sam pokazao, uopste ne cita nista na pdf Istorija, niti ga povijest interesuje, dobio je zadatak da spamuje, da me isprovocira, da me izbaci iz takta.
Jos jednom hvala na podrsci, bice i dalje kvalitetnih priloga, IZVORA, svi ih mogu procitati, a moje je da ih komentarisem kako ih ja vidim, ne moram biti u pravu, ali moja je stvar da iskomentarisem izvore koje postavim.
Druze Hari, mozes li da naglasis kada moji postovi nijesu pozeljni, sa zadovoljstvom cu prestati sa diskusijom... ili to treba sam da zakljucim, da se povucem kad godj se ne slazem sa tobom, druze Hari?
Zao mi je ali ces morati i na forumu i u zivotu pokazivati bar elementarnu kulturu prema umrlim iako ti puna usta price o postenju. Ako to ne razumijes tim je to tragicnije za tebe. Naravno i prestani spamovati ovaj dio foruma.
Hari, iskaz moci, izopacenosti izivljavanja kojim se jasno pokazu neke, meni nevazne, frustracije nijesu olicije onoga cime zelis da stvoris privid nicka Hari. Makar izvisena oracija o 'kulturi', plemstvu i postovanju zivotnom/forumskom gradi neko drugo lice. Trenutni opus je grdan, neprilican, neozbiljan i brisanjem pitanja na temi namijenjenoj tome je tipicno za dracije, suprotne krugove od kojih se sa nadljudskim ponosom ogradis kada god se za to ukaze makar mala prilika. Pitanje prioriteta kroz takvu gradju je tvoja stvar, utkana u ono sto radis ili cime se ponosis. Raskrstit se sa licemjerjem i nesojstvom je tada vazno valjda, uz lice jednog digniteta kojim se coek ukrasi u ovoj ili onoj mjeri. Koliko ti drago, po obrazu ili iza nicka, sve jedno.
outlook mislim da ti je receno da sam editujes post, da ne bi posle bilo da mi preradjujemo postove, zasto to ne ucinis i izbacis iz tog posta ono zbog cega je prvobitno bio obrisan,
didi, sve ovo nema vise apsolutno nikakvog znacaja. Sto se mene tice, prica je zavrsena i potpuno jasna.
Imam malu sugestiju moderatoru,da topice koji su vezani za CG prebaci na Buducnost CG dje im je i mjesto. Eto mene malo bodu oci na ovom podforumu. Da im je mjesto tu ne bi imali dva politicka podforuma,jel da ?
Moze li mi neko objasniti zasto mi se brisu postovi?! Sramota!
Daj dokle vise?! Ko mi brise postove? Mozda bolje, zbog cega ih brise? Sta tacno nije dobro u njima?