Ne treba mu to realno, ali evo vidjet cemo kako ce dalje.
Sprdao se Luisu za to, pa bi valjalo da i on batali.
Printable View
Hvala Rosu Bronu spasiocu F1 jos jednom btw
Mislim da Cheko i Sainz bas nemaju sto da traze pored ova dva monstruma.
Neka igraju igru da kupe bodove i pune rupe kad se nesto desi.
Ne volim ničiju kuknjavu, pa ni Maksovu, ali mi je to baš najnebitniji dio kad je ovako dobro trkanje :)
Kao sto bi i Max da je bio 2gi tako da... A niko ne pominje unsafe relase Maxa kad je Sainz nailazio u box. Mercedes bi sigurno trazio kaznu za ono.
Ali dobro, ja bih i volio da ih Ferrari dobije na stazu ne u kancelarijama direktora trke.
Ali fakat da je VSC uzeo pobjedu Lecleru. Kao i Perezu vjerovatno 2-3 mjesto. Za prvo ne znamo sto bi bilo na novim tvrdim gumama.
Nadam se da ce u motoru naci jos malo snage i brzine na pravcu. Australija je za 15 dana pa da vidimo.
Ono sto obecava je sjajno trkanje i puno preticanja.
Maks je F1 verzija Marka Markeza :D
priključih se i ja gledanju, posle par godina pauze, najviše radi dosadnih sezona. vidim da je tema aktuelna ođe :D žao mi je Leclerca, da ne bi SCa dobio bi on ovo. za vas koji bolje pratite - da li je moguća onakva razlika na pravcu u korist Red Bulla? ponadah se da će se odbraniti Leclerc u onoj situaciji ali vidi se razlika
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
Samo sto se meni iz ove 2 trke cini da je DRS makar duplo bolji nego prethodnih godina.
Ali kaze:
"Ferrari je za klasu bolji od RBR, al ih Max izvlaci na umijece..."
"Za klasu...!"
[emoji23]
A realnost je, makar ove staze sto se tice, takva da su u najmanju ruku identicni ili nijansu neko da je brzi.
Jebeno su 95% trke odvezli bukvalno na istom nivou Max i Leka.
Ja se samo bojim da zabari ne zajebu razvoj bolida, nisu poznati da izdrze cijelu sezonu.
Sto se tice trkanja, bolji vozac ce pobijedit. Samo da bolidi budu pata pata cijele godine.
Hamilton je dobro izgledao danas. Vjerovatno bi mu 6. mjesto bilo plafon, ali s obzirom da je 15. startovao, na onakvoj stazi to je ozbiljan rezultat :)
Pa osvojio je bod zato sto je tri vozaca odustala ispred njega. Inace voda.
Bilo je ondje vise faktora upleteno...
znaci kako stvari stoje max ce i ove godine sa losijim bolidom da uzme titulu? jer ipak je super max?
sjecate li se koliko puta je u zadnjih 10tak godina ferrari donio nove djelove koji nisu dali nikakav rezultat...pa bi se desilo da nakon treninga odluce i da ih ne koriste. e sad ne bi smjelo da bude tih problema, jer znae i sami da su prosle godine aktivirali novi vazdusni tunel i da im je od svega na testiranjima bilo najbitnije da su podaci koje tamo dobiju pokazu tacni i u realnosti....
uglavnom, takvih problema ne bi smjelo vise da bude, i ferrarijeve nadogradnje tokom sezone bi sad morale da rade....
ferrari je jedini tim koji na prve tri trke nastupa bukvalno sa bolidom koji je prikazan na predstavljanju i prvi veci paket nadogradnji se ocekuje u imoli... tako da cemo tada znati u kom smjeru im ide razvoj bolida tokom sezone.... i umijuli da rze korak sa konkurencojom.
sto se tice motora, binoto rece da ce polako korak po korak da "otkljucavaju" motor, a kao sto vidite AR i Haas imaju po malo problema tako da me ne bi iznenadilo da i ovaj manjak u max brzini vuce korijene iz toga....
uglavnom dobra trka nocas, sledeca ja australija, kojoj se uopste nisam uzelio, ali da vidimo kakva ce biti sad nakon ovih modifikacija
Kombinacija prvog sektora i manjeg Vmaxa znaci da su isli na high downforce.
Sainz, Perez i Magna pod istragom.
......
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...29ef295cb1.jpg
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
To su pravi sportisti.
Ideje nemas koliko mi je bilo drago kada je Leka cestitao Maxu preko tim radija.
cekaj da se za*****....pa ces da vidis kako ce da cestitaju :D
Pa dobro, mozda ako bude stani pani krajem sezone.