Max je na limit a Leka na kruz kontrol.
Max je na limit a Leka na kruz kontrol.
Prema tome, šta da ti kažem?
Zamisli da bas Magnussen aktivira SC.
Ja sam siguran da ce bit jos jedan safety car, ali evo gledamo jos 18 krugova.
Hahahaha kakvo trkanje
Maxa volim zbog ovoga sve ili nista
Ima sanse da zavrsi u zid 99,99% iako je prvi trenutno
Kao navijac Leklera moram da pitam @nickname imas li isto pitanje od danas ili si toliko ogranicen da vidis samo onoga za koga navijas?
Mislim da sam rekao i prije, Max je the jebeni ultimate vozac Formule 1.
Jebeni virtual safety car.
I jos ima obraza da prigovara kako mu se Lecler primakao a on se primakao sekundu cijelu za vrijeme VSC.
Odlicno trkanje nema sto.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Dobra trka, da nije bilo zute zastave 2 kruga prije kraja mozda bi Lekler uspio da pretekne Maxa
Bice ovo dobra sezona, mogao bi Max malo da prestane da bude Luis, ali sve u svemu dobro trkanje.
Fakin sjajna trka....
Svaka cast za Maxa.
Mislim da je virtual SC izbacio Leku iz ritma, al dobro... Moze i ovo.
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
Jep Maks je broj jedan jer ne taktizira sekunde, na limitu je uvijek, ali to ce da ga kosta svakako s vremena na vrijeme.
Ipak ova nova era obecava, kakve su bolide Ferari i Red Bul napravili haos. Ferari se zastrasujuce ponasa u krivinama, Red Bul najmanje poskakuje, ali Hondin motor je bomba, Maks je na kraju postavljao najbolja vremena u sektorima dva i tri, a Lekler je imao DRS. Strasno.
Mercedes ce se vratiti tokom sezone to je vise nego jasno, moraju ovih pet trka da maksimalno iskoriste u Ferariju, jednostavno oni tokom sezone nikad ne donose dovoljno dobre nadogradnje kao Red Bul i Mercedes.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Brutalna trka. Respect za Maxa nema kalkulacija vozi na pobjedu, šteta za Čeka...baš je bio baksuz. Pitanje je veliko šta bi bilo da je ostao prvi.
RB ostao na stazi, dobar znak, očekuje nas težak fajt Ferarija i RB u nastavku sezone.
Sve u svemu, odlično za gledanje!
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Тоооопић трка!
Коначно нешто да се гледа.
Ово кукумакање на радију је Макс научио од Хамилтона изгледа, педерски скроз.
Браво момку у Мерцедесу, шампињон нека сједи позади још мало
Sent from my iPhone using Tapatalk
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Max je vrhunski vozač
Meni ova trka govori da Red Bull uz umijece Maksa ipak ima malo bolji all-round bolid. Ferari je na pravac bas spor, narocito kad ovaj iza ima DRS skida mu sekund u 200-300 metara.
Inace ovaj Virtual SC je zesce smece, tu se Maks vratio u trku bukvalno, a pobjegli su Sajncu nekih 3-4 sekunde, nevjerovatno stvarno. Neka izvedu pravi SC jer ovo je smehoteka.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
E sto uradise od f1 pet sest godina. Konačno brate da uživas gledajuci tri kruga alonsa I okona, da ne pominjem ostalo za naprijed....
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Разочарао ме Макс колико плаче. За сваку глупост.
Crystapen
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks