Može više igračaka zajedno [emoji6]
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Printable View
Može više igračaka zajedno [emoji6]
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
:joy: kombinovano, znači...
Slušaj Jakuza,nemoj te ovako te onako,te ne može prije oktobra te može.Ako ćeš i dalje da vrdaš ja tvoje savjete više neću uzimati kao ozbiljne.
Taman sam ženi reka' "Vidimo se u oktobar,što se tiče...ovaj..." Ona meni:"Znači,neće me morat više glavobolja fatat do jeseni,jel?".Reko:"Mirna si,dr.Jakuza zabranio..." A ti sad "Ipak može"
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Benefiti su da moze da se upraznjava seks tri do cetiri puta mjesecno, moze da se ima mnogo siri dijapazon igracaka, moze da se spava pored otvorenog prozora, a da se pritom pokrije cebetom jer za razliku od erkondisna koji vjestacki prozivodi hladni vazduh, priroda to radi prirodno, samim tim zdravo. U oktorbu stizu mandarine, samim tim jedes izuzetno voce.
A na plažu i navečer, kad nije vrućina?
Kraj mora ili rijeke?
Može li?
Priroda je počela da se bavi organizovanim kriminalom, zovite Stojanku Radović.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...dcc922eb58.jpg
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Hoce li se spustiti ispod 33 nAćas?
ja sam ovih dana skitala po sjeveru i nenormalno je stvarno da je 12 stepeni bilo usput po cijelome sjeveru...pomela sam se...grijanje u autu
inače, stvarno oje pretoplo, priznajem da mi se ovih 50 stepeni ne dopada i da je vruće ali ja sam i danas i juče, ovo na račun ovih preporuka da mi kojima ne smeta lucifer od 12 do 17 radimo , ja sm juce i danas od 8 ujutro do 15h bila po ulicah....:D Ziva sam, mada sam psovala 50 stepeni :D
A što si pobjegla na sjever teta Zvone, kad obožavaš pakao od 50 stepeni?
Prevruće.
Sinoć jedva zaspao a primorje, mogu mislit kako je u PG.
A bgm otud objasnjenje ove infrakcije:):)
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Direktno. Bez čekanja.
Teta Zvone?! Ti psovala oganj i 50 stepeni?!?
Evo i u PG malo kise, dako otrese kakvi pljusak nocas da razladi...
Žena ugasi klimu, a reko dobro je, zaladilo i njoj svečano, ukočih se vas eo 3 noći. Kad ne lezi vraže, nosi se sa ventilatorom i namjesti ga da bije put kreveta, nije veli to to još.
Sportski pozdrav iz dnevne joj poslah za laku noć
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
:cool::joy::heart: ima i toga :D
Citroen, nana, ognjenko :D
:joy: jesam brate, priznajem, grešna sam :D mozak ključa na manje od 50 a ja još prelazim preko nekoga velikog parkinga, nema travke, peče, a duva vjetrić znači, fen na treću brzinu na najjače direkt u facu :D
:cool: shame on me :D I'm guilty....:thinking:
ista situacija, molim lijepo, moraju se poštovati Jakuzine preporuke, do oktobra nema sastajanja :D
Preteška noć. Ja sam oko 1 upalila klimu, cijelu noć je radila i spavala sam lijepo.
Jakuza, oće li ovo zlo prolazit'?
Oce 5 Septembra [emoji6]
Sent from my Poco X3 Pro using Tapatalk
:shocked: ja sam gotova...
Tropski talas ce potrajati jos nekih 10ak dana, on nije neuobicajan za ovo doba godine, iako traje nesto duze nego inace.
Ako dobro citam izmedju redova, ti trazis izgovor da odes na planinu i ne cekas oktobar. Niko te ne bi osudjivao za tako nesto.
U svakom slucaju ostani rashladjena, ali nikako putem erkondisna.
Aaaaa moj Jakuza... Ti me nagrdi...
Ja bi ovoga trena na planinu otišla.
Eto, pogodio sam i ti opet velis ti me nagrdi.
Bitno je da tokom vrelih noci ne spavate u pidzami, ako se bas mora onda pidzama mora biti pamucna i sto kraca. Pidzame su za zimu, nikako za ljeto. I onda zimi iz kreveta se u pidzami sjedne na ta pec cim se ustane iz kreveta jedno 15-20 minuta.
Ja sam još kožu da skinem sa sebe mi je ostalo.
Idemo u planine jer tamo nema zime
Lako je reć...
ima li išta ljepše no čistit kuću na 47-osam :D :D
ta sam danas :cool:
pa danas je dan D :D i ja sam navalila od jutros :D
Ja imam jos 2 masine posle ove i kosu da susim. e sve naspram fena 😏